Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Altuś od dziś ma SWOICH WŁASNYCH LUDZI, i to jakich ludzi ! To Ci państwo od 3 kotów z Katowic. Dziś przyjechali po Altusia całą rodzinką. Rzadko dajemy psy bez kontroli, ale to był telefon z serii "ten". Mają doświadczenie z dużymi piesami, więc wszystko powinno być dobrze. Altar od razu się sprzedał i spacerował z dzieciakami po placu. Pani ma pojawić się tutaj na wątku.

Tak jak mówiłyśmy z potoczanką, przywieziemy Altusia do Jędrzejowa, zrobimy ładne zdjęcia i chłopak znajdzie dom. Jak widać to nie on był zaczarowany, tylko jego DT, bo i Shila w tym tygodniu jedzie do domu. Jakaś niekoniecznie pożyteczna magia miejsca ... ale to już za nami :multi:

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ się cieszę :cunao:Altuś taki śliczny :loveu:
Nareszcie trafił na swojego ludzia i domek :multi:

Altuś :kciuki: :loveu:

Posted

[quote name='eliza_sk']Altuś od dziś ma SWOICH WŁASNYCH LUDZI, i to jakich ludzi ! To Ci państwo od 3 kotów z Katowic. Dziś przyjechali po Altusia całą rodzinką. Rzadko dajemy psy bez kontroli, ale to był telefon z serii "ten". Mają doświadczenie z dużymi piesami, więc wszystko powinno być dobrze. Altar od razu się sprzedał i spacerował z dzieciakami po placu. Pani ma pojawić się tutaj na wątku.

Tak jak mówiłyśmy z potoczanką, przywieziemy Altusia do Jędrzejowa, zrobimy ładne zdjęcia i chłopak znajdzie dom. Jak widać to nie on był zaczarowany, tylko jego DT, bo i Shila w tym tygodniu jedzie do domu. Jakaś niekoniecznie pożyteczna magia miejsca ... ale to już za nami :multi:

Może to nie miejsce było zaczarowane i nie o magię chodzi a po prostu dotychczasowi właściciele byli nie właściwi i nie odpowiedzialni.
Chciałam poinformować, że od 29 kwietnia 2011 jestem właścicielem DT w Celinach k/Bodzentyna.

Posted

[quote name='Ginn']Może to nie miejsce było zaczarowane i nie o magię chodzi a po prostu dotychczasowi właściciele byli nie właściwi i nie odpowiedzialni.
Chciałam poinformować, że od 29 kwietnia 2011 jestem właścicielem DT w Celinach k/Bodzentyna.[/QUOTE]

Pominę milczeniem te błędy ortograficzne, a co do meritum - się okaże co sąd na to powie ...

Posted

[quote name='eliza_sk']Pominę milczeniem te błędy ortograficzne, a co do meritum - się okaże co sąd na to powie ...[/QUOTE]

Ew. błędy ortograficzne należy wypominać własnym dzieciom (jak się je urodzi). A co do sądu - to bez względu na to co odpowie - okaże się kto rządził terenem i kto za co odpowiadał do 29.04.bm.

• 2 weeks later...
Posted

Dla wiernych fanów Altusia - niewielu ich więc - potoczanko dla Ciebie :diabloti:

Altar ma swój kominek :multi:
" class="ipsImage" alt="">

To co tygryski lubią najbardziej:

I co - nie zjadłem kotecka :)

Pilnuje małego pancia

Posted

Sielanka

To zdjęcie chyba najlepiej obrazuje, że Altuś wkomponował się całkowicie w otoczenie i czuje się tam dobrze :)

Altuś i jego miejscówka w górach, gdzie jeździ co weekend wraz z dorosłym panciostwem, małym panciostwem i 3 kotami !

Nie warczę na kotka, tak Wam się tylko wydaje ...

Posted

Zawsze mi się oczy pocą przy oglądaniu takich zdjęć :oops:

Kto by pomyślał, że pies leżący w największe mrozy pod apteką w centrum miasta trafi do takiego domu :lol:
Altar, Ty szczęściarzu :loveu: