eliza_sk Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Altuś od dziś ma SWOICH WŁASNYCH LUDZI, i to jakich ludzi ! To Ci państwo od 3 kotów z Katowic. Dziś przyjechali po Altusia całą rodzinką. Rzadko dajemy psy bez kontroli, ale to był telefon z serii "ten". Mają doświadczenie z dużymi piesami, więc wszystko powinno być dobrze. Altar od razu się sprzedał i spacerował z dzieciakami po placu. Pani ma pojawić się tutaj na wątku. Tak jak mówiłyśmy z potoczanką, przywieziemy Altusia do Jędrzejowa, zrobimy ładne zdjęcia i chłopak znajdzie dom. Jak widać to nie on był zaczarowany, tylko jego DT, bo i Shila w tym tygodniu jedzie do domu. Jakaś niekoniecznie pożyteczna magia miejsca ... ale to już za nami :multi: Quote
tomcug Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Uffffff, nareszcie! No to wszystkiego najlepszego, psiaku kochany!:multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ależ się cieszę :cunao:Altuś taki śliczny :loveu: Nareszcie trafił na swojego ludzia i domek :multi: Altuś :kciuki: :loveu: Quote
Ginn Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='eliza_sk']Altuś od dziś ma SWOICH WŁASNYCH LUDZI, i to jakich ludzi ! To Ci państwo od 3 kotów z Katowic. Dziś przyjechali po Altusia całą rodzinką. Rzadko dajemy psy bez kontroli, ale to był telefon z serii "ten". Mają doświadczenie z dużymi piesami, więc wszystko powinno być dobrze. Altar od razu się sprzedał i spacerował z dzieciakami po placu. Pani ma pojawić się tutaj na wątku. Tak jak mówiłyśmy z potoczanką, przywieziemy Altusia do Jędrzejowa, zrobimy ładne zdjęcia i chłopak znajdzie dom. Jak widać to nie on był zaczarowany, tylko jego DT, bo i Shila w tym tygodniu jedzie do domu. Jakaś niekoniecznie pożyteczna magia miejsca ... ale to już za nami :multi: Może to nie miejsce było zaczarowane i nie o magię chodzi a po prostu dotychczasowi właściciele byli nie właściwi i nie odpowiedzialni. Chciałam poinformować, że od 29 kwietnia 2011 jestem właścicielem DT w Celinach k/Bodzentyna. Quote
eliza_sk Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Ginn']Może to nie miejsce było zaczarowane i nie o magię chodzi a po prostu dotychczasowi właściciele byli nie właściwi i nie odpowiedzialni. Chciałam poinformować, że od 29 kwietnia 2011 jestem właścicielem DT w Celinach k/Bodzentyna.[/QUOTE] Pominę milczeniem te błędy ortograficzne, a co do meritum - się okaże co sąd na to powie ... Quote
Ginn Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='eliza_sk']Pominę milczeniem te błędy ortograficzne, a co do meritum - się okaże co sąd na to powie ...[/QUOTE] Ew. błędy ortograficzne należy wypominać własnym dzieciom (jak się je urodzi). A co do sądu - to bez względu na to co odpowie - okaże się kto rządził terenem i kto za co odpowiadał do 29.04.bm. Quote
eliza_sk Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Mam szybkie wieści od Altusia - wszystko oki, koty na belkach, Altuś nimi zainteresowany, p. Ewa jest pełna dobrych myśli. Quote
eliza_sk Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Ivuniu, "zasiedziały" pies się w końcu do domu wydał - to się dzieje :multi: Trzeba się cieszyć. Quote
eliza_sk Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 CZAREK - 3 dni ze WZWODEM - tak wygląda opieka GMINY ZABIERZÓW nad bezdomniakiem - uniknął UMIERALNI w OLKUSZU i MARTWICY PENISA - teraz potrzebuje finansów na leczenie i hotel - BŁAGAMY O POMOC: http://www.dogomania.pl/threads/207635-CZAREK-3-dni-ze-WZWODEM-zostawiony-sam-sobie-unikn%C4%85%C5%82-OLKUSZA-i-MARTWICY-PENISA-POMOCY?p=16864184#post16864184 Quote
eliza_sk Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Dla wiernych fanów Altusia - niewielu ich więc - potoczanko dla Ciebie :diabloti: Altar ma swój kominek :multi: " class="ipsImage" alt=""> To co tygryski lubią najbardziej: I co - nie zjadłem kotecka :) Pilnuje małego pancia Quote
eliza_sk Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Sielanka To zdjęcie chyba najlepiej obrazuje, że Altuś wkomponował się całkowicie w otoczenie i czuje się tam dobrze :) Altuś i jego miejscówka w górach, gdzie jeździ co weekend wraz z dorosłym panciostwem, małym panciostwem i 3 kotami ! Nie warczę na kotka, tak Wam się tylko wydaje ... Quote
mama_Alfika Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Jest piękny i taki słodki. A robił na mnie wrażenie zdystansowanego. Cudowne fotki, i ta uśmiechnięta gęba podczas "tygrysich" mizianek - bezcenne :lol: Quote
kasia_jot Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Zawsze mi się oczy pocą przy oglądaniu takich zdjęć :oops: Kto by pomyślał, że pies leżący w największe mrozy pod apteką w centrum miasta trafi do takiego domu :lol: Altar, Ty szczęściarzu :loveu: Quote
Iv_ Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 tomcug napisał(a):Nareszcie znalazł swoje miejsce na ziemi.... Udało się chłopaczkowi :loveu: Quote
Recommended Posts