Romka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Słodzik błąkał się długi czas na jednym z łowickich osiedli.Karmiony przez dobrych ludzi,wytrzymywał poniewierkę bezdomności,do czasu kiedy zima i bardzo niskie temperatury uniemożliwiły Słodzikowi spanie na dworze,pod balkonem czy w zaroślach.Ludzie ,którzy karmili Słodzika zgłosili go do schroniska,tak psiak trafił do boksu.Słodzik nie jest przestraszony,jest raczej nieufny,przygląda się wolontariuszkom i próbuje zorientować się w sytuacji.Czasami zaszczeka i patrzy na reakcję ludzi.Jeszcze trochę a będzie chciał wychodzić na spacery.Pies ma około 5-6 lat,ma długą sierść,jest zdrowy.Przed adopcja zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA SŁODZIKA! Quote
Andzike Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Piękny jest, dobrze, że nie marznie... Quote
Paula03 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Zapisuję Słodzika ;) Jakiej wielkości jest chłopak? Quote
Romka Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Wyszedł w sobotę na krótki spacer choć smycz zapiął mu pracownik schroniska a nie my...dlaczego?Warczał na nas i pokazywał zęby...wobec pracownika był ok...natychmiast jak pan odpiął mu smycz znów zaczął na nas warczeć i pokazywać zęby. Kaju,Desktop macie zdjęcia?wrzućcie proszę to może podrzucimy go gdzieś do ogłoszeń... Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Nie uwarzcie, że Słodzik jest trochę podobny do naszej Żabci? Quote
Romka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 I charakterek taki sam jak sądzę.SŁODZIK TEŻ NIE MA OGŁOSZEŃ! Quote
kajkoowa Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Romka napisał(a):I charakterek taki sam jak sądzę.SŁODZIK TEŻ NIE MA OGŁOSZEŃ! Romciu a wiesz może, które psiaki ze starszych wątków ( np. Hera, Lolek) nie mają ogłoszeń? Na łowickim był jeden mój post z takimi psiakami, ale nie mogę go znaleźć! Quote
Romka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Lolek miał ale chyba już nie ma a Hera jest u bahalsy...jeśli czegoś nie pomyliłam,spróbuję znależć ten post. Quote
Romka Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Słodzik siedzi w bajkowym boksie,na razie jest zgodnie. Quote
Romka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 W boskie zgodnie...Tramp i Rupert przyszli się przywitać a Słodzik pokazał zęby... Quote
Romka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Oj,Słodzik wcale nie jest Słodzik...cały czas pokazuje zęby...i nie jest to chyba strach,raczej taki charakterek ma nasz Słodzik...musimy go poobserwować i ze zobaczyć jaki jest naprawdę...Rupert już oberwał od Słodzika,Trampa boi się zaczepiać...Rupert stoi przy kracie za Trampem...Tramp i Rupert z jednej a Słodzik z drugiej strony... Quote
Romka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 To drapanie,najwyrażniej nie podoba mu się: Quote
Romka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Sockunia napisał(a):Bardzo sympatyczna mordka ! :) Ale jeszcze nas nie lubi... Quote
Sockunia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Romka napisał(a):Ale jeszcze nas nie lubi... Polubi trzeba czasu! :) Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ja też tak myślę, jeszcze trochę :-) Romka, proszę tylko zmień tytuł ;-) Quote
Romka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 mamanabank napisał(a):Ja też tak myślę, jeszcze trochę :-) Romka, proszę tylko zmień tytuł ;-) "Pacz",pan,"pacz" pan jak mu "rasowości "żałuje...no dobra zmienię tego goldena...;) Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 jak bardzo chcesz to można napisać jamnik długowłosy :-D Słodzik jest za mały na goldena i zbyt zołzikowaty :-) Quote
Sockunia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mamanabank napisał(a):jak bardzo chcesz to można napisać jamnik długowłosy :-D Słodzik jest za mały na goldena i zbyt zołzikowaty :-) Jamnik długowłosy! xD może byc i tak :) Quote
Recommended Posts