Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słodzik błąkał się długi czas na jednym z łowickich osiedli.Karmiony przez dobrych ludzi,wytrzymywał poniewierkę bezdomności,do czasu kiedy zima i bardzo niskie temperatury uniemożliwiły Słodzikowi spanie na dworze,pod balkonem czy w zaroślach.Ludzie ,którzy karmili Słodzika zgłosili go do schroniska,tak psiak trafił do boksu.Słodzik nie jest przestraszony,jest raczej nieufny,przygląda się wolontariuszkom i próbuje zorientować się w sytuacji.Czasami zaszczeka i patrzy na reakcję ludzi.Jeszcze trochę a będzie chciał wychodzić na spacery.Pies ma około 5-6 lat,ma długą sierść,jest zdrowy.Przed adopcja zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA SŁODZIKA!

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyszedł w sobotę na krótki spacer choć smycz zapiął mu pracownik schroniska a nie my...dlaczego?Warczał na nas i pokazywał zęby...wobec pracownika był ok...natychmiast jak pan odpiął mu smycz znów zaczął na nas warczeć i pokazywać zęby. Kaju,Desktop macie zdjęcia?wrzućcie proszę to może podrzucimy go gdzieś do ogłoszeń...

Posted

Romka napisał(a):
I charakterek taki sam jak sądzę.SŁODZIK TEŻ NIE MA OGŁOSZEŃ!

Romciu a wiesz może, które psiaki ze starszych wątków ( np. Hera, Lolek) nie mają ogłoszeń? Na łowickim był jeden mój post z takimi psiakami, ale nie mogę go znaleźć!

• 2 weeks later...
Posted

Oj,Słodzik wcale nie jest Słodzik...cały czas pokazuje zęby...i nie jest to chyba strach,raczej taki charakterek ma nasz Słodzik...musimy go poobserwować i ze zobaczyć jaki jest naprawdę...Rupert już oberwał od Słodzika,Trampa boi się zaczepiać...Rupert stoi przy kracie za Trampem...Tramp i Rupert z jednej a Słodzik z drugiej strony...

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja też tak myślę, jeszcze trochę :-)
Romka, proszę tylko zmień tytuł ;-)

"Pacz",pan,"pacz" pan jak mu "rasowości "żałuje...no dobra zmienię tego goldena...;)

Posted

mamanabank napisał(a):
jak bardzo chcesz to można napisać jamnik długowłosy :-D Słodzik jest za mały na goldena i zbyt zołzikowaty :-)

Jamnik długowłosy! xD może byc i tak :)