Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.
Grand Prix Polski Terrierów Typu Bull odbedzie się w Częstochowie dnia 02.09.2006r.-sobota:multi:
W niedzielę 03.09.2006r. odbedzie się Krajowa Wystawa Psów Rasowych
w Częstochowie.:multi:

Zgłoszenia przyjmowane są do 18.08.2006r. Więcej inforacji na stronie www.zkwp-czestochowa.org.pl

Zapraszam.:loveu:

Posted

heh, z jednej strony dla chcącego nic trudnego ale z drugiej ja w ten weekend nie pojade nigdzie gdyż moja siostra bierze ślub i Frida zostaje wydelegowana na Mallena beze mnie :wink:

Posted

Czy jest mi ktos w stanie powiedziec czy w czestochowie znajde jakis tani nocleg lub ktos moglby przegranac 2 os z psem za oplata ;-) bede wdzieczna za pomoc

• 2 weeks later...
Posted

Ja jadę tylko 02.09 , coś w tym roku ciężko mi zaplanować, bo szkolenia z piesem musze zaliczyć. No ale na razie dopiero w szczeniakach więc jeden dzień "rozrywki" mu wystarczy ;)
Blaira a w necie nie znalazłaś niczego?

Posted

Asztir napisał(a):
Ja jadę tylko 02.09 , coś w tym roku ciężko mi zaplanować, bo szkolenia z piesem musze zaliczyć. No ale na razie dopiero w szczeniakach więc jeden dzień "rozrywki" mu wystarczy ;)
Blaira a w necie nie znalazłaś niczego?

No to świetnie:multi: Spotkamy się wreszcie ale białaska chyba tym razem nie wezmę:placz: (Daisy ma cieczkę i dwóch psiaków nie upilnuję)

Posted

PLAN SĘDZIOWANIA

Sobota

RING 1: Sędzia - Tom Fleming

Staffordshire Bull Terrier

PSY
Klasa szczeniąt 3 80 - 82
Klasa pośrednia 1 83 - 83
Klasa otwarta 3 84 - 86
Klasa championów 1 87 - 87
SUKI
Klasa szczeniąt 1 88 - 88
Klasa młodzieży 2 89 - 90
Klasa pośrednia 3 91 - 93
Klasa otwarta 3 94 - 96
Klasa championów 1 97 - 97

RING 2: Sędzia - Eleonor Fleming

Bull Terrier

PSY
Klasa szczeniąt 4 24 - 27
Klasa młodzieży 8 28 - 35
Klasa pośrednia 5 36 - 40
Klasa otwarta 3 41 - 43
Klasa championów 6 44 - 49
SUKI
Klasa szczeniąt 1 50 - 50
Klasa młodzieży 8 51 - 58
Klasa pośrednia 8 59 - 66
Klasa otwarta 4 67 - 70
Klasa championów 2 71 - 72
Klasa weteranów 1 73 - 73

Bulterier miniaturowy - Miniature Bull Terrier

PSY
Klasa pośrednia 1 74 - 74
Klasa championów 1 75 - 75
SUKI
Klasa szczeniąt 1 76 - 76
Klasa młodzieży 1 77 - 77
Klasa championów 1 78 - 78

RING 3: Sędzia - Aneta Sobkowska-Dopierała

American Staffordshire Terrier

PSY
Klasa szczeniąt 1 1 - 1
Klasa młodzieży 3 2 - 4
Klasa pośrednia 4 5 - 8
Klasa otwarta 1 9 - 9
Klasa championów 2 10 - 11
SUKI
Klasa szczeniąt 1 12 - 12
Klasa młodzieży 3 13 - 15
Klasa pośrednia 1 16 - 16
Klasa otwarta 5 17 - 21
Klasa championów 2 22 - 23

Sobota

RING 1: Sędzia - Tom Fleming: Staffordshire Bull Terrier
RING 2: Sędzia - Eleonor Fleming: Bull Terrier, Bulterier miniaturowy
RING 3: Sędzia - Aneta Sobkowska-Dopierała: American Staffordshire Terrier

Sobota

Rasa Sędzia Nr ringu

American Staffordshire Terrier Aneta Sobkowska-Dopierała 3
Bull Terrier Eleonor Fleming 2
Bulterier miniaturowy Eleonor Fleming 2
Staffordshire Bull Terrier Tom Fleming 1

Posted

Michale niestety mnie osobiście nie będzie :( będzie mój mąż :) od tygodnia chodzi sestresowany wystawieniem Cartmana, ale mam nadzieje, że go Ala wyratuje ;) Ja będę się w Krakowie szkolić i trzymać kciuki za wszystkich :D
A swoją drogą nie wiadomo może z kim Kajtek biędzie biegał na ringu?

Posted

Asztir napisał(a):
Michale niestety mnie osobiście nie będzie :( będzie mój mąż :) od tygodnia chodzi sestresowany wystawieniem Cartmana, ale mam nadzieje, że go Ala wyratuje ;) Ja będę się w Krakowie szkolić i trzymać kciuki za wszystkich :D
A swoją drogą nie wiadomo może z kim Kajtek biędzie biegał na ringu?

Dagmara, nie masz się o co matrwić. Tak wyszkoliłaś Kajtka, że wystawi się sam. :evil_lol: A ja postaram się jak najmniej mu w tym przeszkadzać.:lol:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Dagmara, nie masz się o co matrwić. Tak wyszkoliłaś Kajtka, że wystawi się sam. :evil_lol: A ja postaram się jak najmniej mu w tym przeszkadzać.:lol:

taaa :lol: z bieganiem za jakimś psem bywają problemy :roll: ale myśle, że się Wam uda :D bo co do pozycji wystawowej to faktycznie stoi ładnie :) po tylu godzinach to już chyba musi :mad: :evil_lol:
W każdym razie powodzenia i pogody życzę!!! bo jak będziecie biegać w deszczu to Wam współczuje! :shake:

Posted

Wszystkich bullowatych terrierów jest zaledwie 97, w tym staffików 18. Jest to chyba najmniej w historii tej wystawy. Pewnie bullki i staffiki będą w hali, bo są tam zwykle dwa ringi a asty na zewnątrz. O 12-tej będzie już po wystawie.

W niedzielę natomiast jest tylko 6 staffików (1 pies i 5 suczek).

Posted

Ja również gratuluje zwycięzcom!!! :multi::multi::multi:
A zwłaszcza wielkie gratki dla Leonarda i właścicieli :multi::multi::multi: tak się bali ostatnio, że mały się nie umie wystawiać no to pokazał na co go stać :D super! :D
Ja również chciałabym podziękować Ali za wytrzymanie z moim potworem :mad::mad::mad: zachowywał się jak rozpieszczony mamin cycek (co jest prawdą :oops: ;) ) Alu dziękujemy! Nerwosol prześlemy pocztą ;) :D
Niestety mój mąż opowiedział mi, że strasznie długo na sędziego czekaliście :roll:
No a ja za to czekam na zdjęcia!!! Koniecznie!!! :D
Pozdrowionka :D