megii1 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Dzwoniłam do nowego domu Dorki - jak na razie wszystko w jak najlepszym porządku:) Dorka ładnie weszła do bloku, teraz pilnuje swojej miski i piłeczki. Starsza Sunia ma na nią focha, 5- letnia jej nie zauważa, a Dorka interesuje się tylko Pańcią:) Quote
Sylwia K Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 no to teraz trzymam kciuki aby sunia szybko się zadomowiła a ludzie totalnie się w niej zakochali! Quote
megii1 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 idusiek napisał(a):zajebiście ! co się mówi ?:D Dziękuję:):):) Quote
idusiek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 a to to co mi miałaś przesłać to gdzie? Quote
megii1 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 idusiek napisał(a):a to to co mi miałaś przesłać to gdzie? Jutro rano. Sara miała mały wypadek; musieli pod narkozą wyrywać jej mleczaka bo całe dziąsło jej wisiało... Coś ugryzła za mocno. I nie mam dziś głowy. Quote
mysza 1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 megii1 napisał(a):Jutro rano. Sara miała mały wypadek; musieli pod narkozą wyrywać jej mleczaka bo całe dziąsło jej wisiało... Coś ugryzła za mocno. I nie mam dziś głowy. Ojej, jednak :( Ale dobrze, że już ma z glowy. Quote
ludwa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Tia, przygody nie mogą nikogo omijać...Dużo szkód? Dziąsło całe? Quote
megii1 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 ludwa napisał(a):Tia, przygody nie mogą nikogo omijać...Dużo szkód? Dziąsło całe? Dziąsło całe, zęba brak i zakaz jedzenia przez 3 dni. Karmimy się strzykawką do gardła - masakra!!! Quote
Recommended Posts