Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

9 grudnia 2010r. niedaleko Gimnazjum w Żukowie znalazłam [B]rudą suczkę[/B].
Suczka jest młoda i przypomina psa Dingo. Umaszczenia rudo-białego, sterczące uszy i długi ciemny ogon.
Wielkość średnia (około 25kg). Ma dwie obroże i jest bardzo dobrze wychowana.
Widać że bardzo tęskni za właścicielem.
Wiadomość pod nr tel.kom. [B]605 042 377[/B]

Posted

Porozwieszaj plakaty, na pewno bedą jej szukali.
Zadzwon także do kościerskiego schroniska p. Dewo i poinformuj że gdyby ktoś szukal takiej suczki to jest u ciebie.

Posted

Dzięki,
porozwieszałam ogłoszenia ze zdjęciem po całym Żukowie. Pojeździłam z nią po schroniskach Trójmiejskich -w dwóch sprawdzali i nie wykryli chipa a w Gdańsku okazało się że jednak go ma i namierzyłam właściciela. Niestety dla suni właściciel z Gdańska już jej nie chce.:shake: Suczka jest tak miła że ją zatrzymam, muszę poczekać tylko na paiery adopcyjne. Mam już jednego psa to i drugi się wyżywi.;)
Pozdrawiam, Euryka
P.S.Wesołych Świąt

Posted

Coś Wam powiem, ale pewności nie mam..
Była to zima, ale bij-zabij nie pamiętam czy ubiegła, czy 2 lata temu (ale chyba dawniej niż ubiegła).. Do mojej suki przyplatała się ta suczka, lub podobna. Wzięłam ją do domu, nakarmiłam ale potem mi czmychnęła. A parę godzin później na trojmiasto.pl pojawiło się ogłoszenie, że jej szukają. Miałam potworne wyrzuty sumienia. Byłam w właścicielami w kontakcie, wkrótce pies się znalazł.
Minęły 2-3 tygodnie, znowu ogłoszenie, że ta suka uciekła. Szukałam jej spacerując ze swoim psem, dowiadywałam się czy w końcu się odnalazła. Właściciele wykazywali zniecierpliwienie jej zachowaniem.
Może to ta uciekinierka? Może jej nie chcą, bo taką ma naturę wolnego ducha?
Pamiętam tylko, że właścicielka psa miała na imię Ola czy Olga.

Czy ona ma ciemną smugę biegnącą przez środek ogonka?

Posted

Witam, ja troszkę poza tematem wątku, ale pokierujcie mnie.
Mam rodzinę, której niedawno psinka odeszła za Tęczowy Most. Chętnie adoptują jakąś psinę, tyle, że chcą żeby to była suczka z małych piesków. Byli w schronisku, są psiaczki, oczywiscie, ale z wiekszych.
Moze macie jakąś sunieczkę, która potrzebuje domku.
Domek jest sprawdzony przez naszą koleżankę z forum bassety.

Posted

To w jakim oni schronisku byli??? Bo raczej wszędzie są i te mniejsze... Niech wejdą na forum, porozgląają się, psiakó Ci u nas pod dostatkiem. A i basseta jakiegoś w ogłsozeniach widziałam