Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam na to co odp mi alegratka. Co do policji to nie jestem chyba aż tak odważna, jakoś nie wiem ,ale nie lubię takich sytuacji, iść do sądu itd... To chyba nie dla mnie. A jak alegratka nie zareaguje to trudno. I tak ten ktoś kto ma suczkę na sprzedaż to jej nie sprzeda bo ktoś jak zobaczy na miejscu, że to nie ta to nie kupi jeśli w ogóle jest na sprzedaż jakaś suczka, bo wydaje mi się, że ktoś chce tylko sprawdzic za ile takiego pieska można sprzedać i czy w ogóle jest zainteresowanie. Nie wiem. Co prawda jest "złodziejem", ponieważ nie legalnie posłużył się czyimiś zdjęciami, ale cóż... Mi nic aż tak złego się nie dzieje żebym musiała ciągnąc siebie i najbliższych do sądu. Sunia moja ma rozwolnienie. :( jutro idziemy do weta. Ugotowałam jej marchew z kaszą podobno to pomaga. :( Martwię się. Ale brzuszek jej nie boli chyba, bo się bawi, merda ogonkiem i wręcz podskakuje jak się bawimy :) więc nie wiem czemu ta luźna kupka. Nie zmieniałam jej pokarmu.

Posted

wiesz co Paulina ja myśle dokładnie tak samo
szkoda życia na takie coś,
co innego gdyby to w jakimś stopniu ci szkodziło...ale mysle że należy to olać
a suni to ja bym zrobiła głodówke. tylko woda do picia
głodówka pomaga

Posted

Ale ludzie są dziwni... bardzo współczuje takiej sytuacji :roll:

ja na problemy suni nie pomoge, Jazz nie miał nigdy rozwolnienia.

ale jeśli chodzi o trudności ze zrobieniem qupki to polecam marchewkę gotowaną :) u nas pomaga :p

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander'][url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/9854741_malutka_suczka_z_rodowodem_yorkshire.html[/url] Tylko w dobre ręce! Nie do hodowli klatkowych! Chcę żeby trafiła do dobrego kochającego domu. Możliwy dowóz.[/QUOTE]

A ten telefon to w ogóle odpowiada???ale jazda ktoś nie nie żle się uwziął..

Posted

Oja cie kurde nie no to już jest przegięcie. Ja napisałam sms ,że proszę o usunięcie moich prywatnych zdjęć, bo poniesie Pan/Pani konsekwencje!! I nic cisza. Nikt nie odp ani nic. Kurde to już jest bezczelność. Kurde jutro napiszę ponownie do alegratki o natychmiastowe wyjaśnienie sprawy. Przesada. Jutro idę z moją malutką do wet i zobaczymy co powie. Na razie kupki już nie robiła. A teraz śpi sobie słodko i jak się przeciąga i jak fajnie śpi na pleckach z łapkami w górze :) :) ślicznie to wygląda tak słodko. Kocham ją bardzo i nie oddałabym jej za nic w świecie! :)

Posted

Nie no ktoś tak zjeżdża radykalnie z ceny, bo chce sprawdzić po ile takie pieski się sprzeda uważam i może wtedy wystawi swoją. A teraz będzie podawał moje dane, bo żeby później swoją sprzedać jako już inną tak uważam, bo innego wytłumaczenia nie mam. Albo dopiero chce się rozeznać za ile by sprzedał, bo może ma jakąś tanio na oku i chce na tym zarobić. Tylko ja jestem głupia, bo podałam na forum dane rodziców i hodowli i adres hodowli itd... I ktoś może się powoływać na te dane dla upewnienia klienta. Ale nic na tym nie zyska uważam.

Posted

Cześć my tu jesteśmy pierwszy raz, witamy sie izapraszamy do naszej galerii:lol:
Ale dziwne rzeczy u Was się dzieją, ja też chyba bym sie wkurzyła jak by mi ktoś ciągle sprzedawał Fredzie:angryy::angryy:

Posted

[quote name='Anastazja&Aleksander'][url]http://allegro.pl/mini-suczka-yorkshire-terrier-z-rodowodem-york-i1373867164.html[/url][/QUOTE]

Ja Cię kręcę ale czad..to jakaś wariatka!!!!!po komentarzu negatywnym można wywnioskować..teraz tylko czekać jak nam zacznie psy sprzedawać na allegro...no to jestem ciekawa,który poleci następny?????