Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezuuu kochany dziewczyny kto i jak mógł użyc moich zdjęc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to jest możliwe jak to są moje zdjęcia, które pierwszy raz zamieszczałam w avatarze na dogomanii!!!!!! Ja dzwonię pod ten nr i nikt nie odbiera!!!!!!! Co mam zrobic, chce to zgłosic ;( ;( ;( ;( ;( Proszę błagam co mam z tym zrobic? To przestępstwo jest chyba prawda?

Posted

Jak ja mogłabym moją niunie małą wystawic i zrobic jej takie cos żeby przechodziła z rąk do rąk i taki stres przeżywała ponownie :( no musze napisac do ale gratki do moderatora czy cos takiego , ale jak udowodnie ze to faktycznie moje zdjecia ;( czemu ten ktos tel nie odbiera skoro wystawia , moze chce tylko sprawdzic czy jest zainteresowanie albo ktos zart sobie zrobil :/

Posted

Tak malutka jest ze mną cały czas, śpimy razem, wszystko razem... Napisałam do alegratki tam w górnym rogu są uwagi i zobaczymy co mi odpowiedzą. Ja wchodzę zobaczyc co się dzieje na dogo a tu patrzę moja sunia i takie ogłoszenie, że nie rodziła, że nie z hodowli itd.... Normalnie nogi mi się ugięły. Czemu ludzie są tacy bezczelni. Kiedyś widziałam ogłoszenie też na gratce ze zdjęciem całkiem innego pieska, który był wystawiany jako reproduktor wiele razy i ktoś go wystawił teraz jako piesek na sprzedaz tylko napisał że jego jest bardzo podobny do tego. A tu ktoś pisze że to jego suczka :(

Posted

wszystko jest wina tego ze każdy może tu wejść bez logowania, każdy może skopiować co chce i robić z tymi zdjęciami też co chce, ja tu podalam linka do ogrodu [URL]http://www.dognet.pl/flower.php?fid=10331[/URL] pokazałam go tylko na dogo i skąd komentarz tam się wziął ? właśnie z dogo, kręcą się tu rożne osoby jak wiecie głupia gówniarzeria oraz inni którzy nie maja co robić.

Posted

Paulina, mam pytanie. Skąd ten ktoś wziął zdjęcia Twojej suni, przecież te z aukcji są inne niż te z galerii z pierwszej strony postu. Skąd ktoś mógł mieć te zdjęcia?

[SIZE=1](Żeby nie było: ja Ciebie absolutnie nie oskarżam, tylko po prostu jestem ciekawa)[/SIZE]

Posted

paulina napisz coś, ze zdjęcia są z naszej klasy albo coś innego, milczenie nie jest złotem, zwłaszcza kiedy tyle osób czeka na wyjaśnienia.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/124239-royal-monarch-fci-OSZUSTWO!/page2[/url] niedawno czytałam ten watek, tam też były jakieś nie porozumienia i chyba nic nie wyjaśniono, dlatego napisz co sie dzieje dlaczego nic nie odpowiadasz ?

Posted

Ja te zdjęcia miałam na avatarze w dogo jak nie umiałam wkleic zdjec w galerii. Już wcześniej to pisałam. Pójdę jutro z tym na policję i zapytam co z tym zrobic. To jest chamstwo i skandal, ale dziwi mnie tylko jeden fakt, ponieważ widocznie ktoś musi siedziec często na dogo i musiał byc zainteresowany fotkami moimi i je obserwowac, bo ja avatar miałam z jakimś zdjęciem np. ok pół godziny i zaraz zmieniałam na inne zdjęcie.. Także coś tu jest nie tak :/ !!!!!!!!!!!

Posted

Przepraszam, że nie odpisałam odrazu, ale miałam gości. Kuzynka mi powiedziała, że jak auto wystawiała to też miała taki problem, bo ktoś podkradł jej zdjęcia i wystawił jako swoje auto i jak zadzwoniła do tych ludzi to powiedzieli jej, że internet jest miejscem publicznym i nic im nie zrobi, bo nie ma tam zastrzeżenia danych osobowych itp.... Ale ja to jutro wyjaśnię na policji!!!

Posted

[quote name='paulina200']powiedzieli jej, że internet jest miejscem publicznym i nic im nie zrobi, bo nie ma tam zastrzeżenia danych osobowych itp....\[/QUOTE]

Bzdura. Każde zdjęcie objęte jest prawami autorskimi, i za "kradzież" czyjegoś zdjęcia też można ponieść karę.

Paulina, daj znać czego się dowiedziałaś na policji.

Posted

Na policji powiedzieli mi, że oni mogą odnalezc tą osobę i mogę wytoczyc jej sprawę w sądzie, ale że nie warto, ponieważ ta osoba może się tłumaczyc na milion różnych sposobów... i żebym dała sobie raczej spokój. Napisałam do alegratki i czekam na rozpatrzenie tej sprawy, napisałam także sms do tego kogoś i nic. Dziwi mnie bardzo tylko fakt, że moja sunia faktycznie waży ok 2kg i też nigdy chyba nie rodziła, czyli skąd ta osoba wie o tym. To jest bardzo zastanawiające i dziwnie podejrzane.

Posted

[quote name='paulina200']Na policji powiedzieli mi, że oni mogą odnalezc tą osobę i mogę wytoczyc jej sprawę w sądzie, ale że nie warto, ponieważ ta osoba może się tłumaczyc na milion różnych sposobów... i żebym dała sobie raczej spokój. Napisałam do alegratki i czekam na rozpatrzenie tej sprawy, napisałam także sms do tego kogoś i nic. Dziwi mnie bardzo tylko fakt, że moja sunia faktycznie waży ok 2kg i też nigdy chyba nie rodziła, czyli skąd ta osoba wie o tym. To jest bardzo zastanawiające i dziwnie podejrzane.[/QUOTE]
Było to pisane chyba na forum no i tamto ogłoszenie z allegro ..