Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
no to ciekawa jestem na ile by moja wycenili??
hihi wiem wiem że nie ma papierów to i nikt jej nie będzie chciał kupić
no i tym sposobem mam spokój
uffffff

To już nie chodzi pewnie o papiery,ktoś się bawi i tyle.....

Posted

Hm .. Aga Twoje to by też oddał w dobre ręce bo wyjeżdza i nie ma gdzzie ich zostawić ... Napisałby że bakaraty najlepsza hod. w Polsce :evil_lol: ..

Eh nie zwracać uwagi na takiego człowieka i pilnować suńki .. :)

Posted

Princess_York napisał(a):
Hm .. Aga Twoje to by też oddał w dobre ręce bo wyjeżdza i nie ma gdzzie ich zostawić ... Napisałby że bakaraty najlepsza hod. w Polsce :evil_lol: ..

Eh nie zwracać uwagi na takiego człowieka i pilnować suńki .. :)

No pewnie tak...porąbane...

Posted

Dziewczyny zadzwoniłam tam.Kobieta bardzo miła.Nie pamiętała na początku z jakiej hodowli jest sunia po chwili przypomniała sobie,że spod Warszawy i chyba Yorex.Sunia nie ma być do pseudo,najlepiej jakby sterylke zrobić !! Ogólnie miłe wrażenie po rozmowie pomijając fakt tych zdjęć.Może jeszcze ktoś zadzwoni??

Posted

agamewa napisał(a):
To już nie chodzi pewnie o papiery,ktoś się bawi i tyle.....

Nie wygląda mi to na zabawę, a raczej na metodę wyłudzania pieniędzy, kilka zaliczek za sunię można w taki sposób zgarnąć.Dziwie się tylko, że właściciele serwisów tak słabo reagują, takie aukcje powinny być natychmiast usuwane

Posted

No myślę,że można.O to nie pytałam bo nie pojadę.Tylko zapomniałam pytać jak sunia ma na imię. :oops: A jestem ciekawa jakie imię Pani by podała. Najlepiej jakby teraz właścicielka zadzwoniła,to chyba najlepiej by było.

Posted

slawi napisał(a):
Nie wygląda mi to na zabawę, a raczej na metodę wyłudzania pieniędzy, kilka zaliczek za sunię można w taki sposób zgarnąć.Dziwie się tylko, że właściciele serwisów tak słabo reagują, takie aukcje powinny być natychmiast usuwane

Iwona rzeczywiście pewnie oto chodzi....:shake:Przecież można napisać do allegro jest tam taki punkt o zastrzeżeniach.

Posted

agamewa napisał(a):
Dla mnie chore to wszystko,kradnie zdjęcia podszywa się pod kogoś innego,robi miłe wrażenie jak gdyby nigdy nic nie no paranoja...

No Aga nie wiadomo czy ona się pod kogoś podszywa.Tak daleko wybiegać nie można....tak myślę.Jak na razie wiadomo,że użyła zdjęć nie swojego psa.Być może ma sunię,ale inną.

Posted

Tylko że chyba ona mniej więcej posłużyła się opisem aukcji tej z hodowli co Paula małą kupiła..to jest już naprawdę dziwne,no i jeszcze to co Ci mówiła że z hodowli Yorex(mała też jest z tej hodowli)..

Posted

No te wiadomości wszystkie zapewne wzięła z dogo.Tak myślę.Dziwne to jest.I to bardzo.I muszę napisać,że dziwię się iż właścicielka bardziej nie reaguje.Nie wiem....A co do Allegro to chyba najpierw ta Pani musiałaby najpierw wpłaty za sunię otrzymać,psa nie sprzedać i jest wtedy powód do reakcji Allegro.No i wtedy też trzeba zgłosić na Policję to wszystko i jest rozprawa.Allegro zwraca wpłacone pieniądze.Ale napisać do zarządzających jak najbardziej jest wskazane i ja od razu bym to zrobiła.

Posted

Dziewczyny ja tam dzwoniłam właśnie o "moją" sunię. I babka normalnie odbiera. Wręcz bym powiedziała, że to młoda kobieta i głosem kogoś mi przypomina. Ja nie wiem czy czasem ktoś z mojego otoczenia nie robi mi żartu. Takie mam wytłumaczenie innego nie. Nie wierzę, że ktoś kto śledzi dogo i czyta to wszystko wystawiłby ponownie tym razem na allegro. Jest to dziecinne i dziwne i obca osoba by tego nie zrobiła. Tak mi się zdaje. Tylko muszę teraz pomyślec kto to mógłby zrobic. Może jakaś moja koleżanka z klasy albo ktoś. Nie warto reagowac chyba. Ale jak się dowiem to chyba rozszarpieee...... tyle stresu. Moja mała była u wet i waży 2,3kg :) I dostała jakiś zastrzyk i krople, bo miała bardzo twardy brzuszek. Ząbki ma prawidłowe czyściutkie i tylko pazurki jej przycięliśmy. Poza tym wszystko ok :) Cały dzień kupki nie robiła pewnie po tych lekach. Teraz słodko śpi :)

Posted

*Jot* napisał(a):
No Aga nie wiadomo czy ona się pod kogoś podszywa.Tak daleko wybiegać nie można....tak myślę.Jak na razie wiadomo,że użyła zdjęć nie swojego psa.Być może ma sunię,ale inną.

czyli próbuje sprzedać coś czego nie posiada,
z komentarza wynika, że nie pierwszy raz,

cieszę się ,że z malutką już lepiej :)

Posted

paulina200 napisał(a):
Nie warto reagowac chyba.

Paulina jak to nie warto reagować ???
Teraz to ja nie rozumiem Twojego postępowania !
Ja to bym poruszyła niebo i zimię gdyby ktoś mojego psa wystawił na sprzedaż i dążyła do ukarania takiej osoby.
To jest pozwolenie na coś takiego przez Ciebie jako właścicielkę na dalsze bezkarne przestępstwo.

Posted

*Jot* napisał(a):
Paulina jak to nie warto reagować ???
Teraz to ja nie rozumiem Twojego postępowania !
Ja to bym poruszyła niebo i zimię gdyby ktoś mojego psa wystawił na sprzedaż i dążyła do ukarania takiej osoby.
To jest pozwolenie na coś takiego przez Ciebie jako właścicielkę na dalsze bezkarne przestępstwo.

Dokładnie Jola ma rację,nie możesz Paulina chować głowy w piasek i udawać że nic się nie stało!Twoje milczenie to przyzwalanie na takie postępowanie i tyle...

Posted

agamewa napisał(a):
Dokładnie Jola ma rację,nie możesz Paulina chować głowy w piasek i udawać że nic się nie stało!Twoje milczenie to przyzwalanie na takie postępowanie i tyle...

A my w końcu pomyślimy,że to Ty sprzedajesz swoją sunię.
Nie popuszczaj tego.

Posted

Kurcze, wszystko to jest takie dziwne, że nie wiem co o tym myśleć... w każdym bądź razie to już przestaje być śmieszne. Ktoś się bawi Twoim kosztem.

A może by zadzwonić i poprosić o wysłane na e-mail dodatkowych zdjęć suni? Chociaż to w sumie i tak nic nie da, eh...

Posted

no agdyby sie umówić na spotkanie w sprawie kupna i wtedy zobaczyc co i jak?
matkoooo nie wiem co tej Paulinie doradzic bo dgyby to była moja sytuacja to też by mnie bezradność sparaliżowała
ale cos robic trzeba , fakt
nie mozna pozwalać na szerzenie takich hmhm....sytuacji
no i jak ma byc wPolsce dobrze?!