Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dzięki za numer Edi! :) Jutro zadzwonię. Może miałabym DS dla pchełki... Jeśli chodzi o mnie jako DT, to wszystko wyjaśnię w rozmowie :)

Oki, to czekam:):)
Dziękuję:)

Posted

witam, piszę tu na waszym wątku, bo skontaktowali się ze mną ludzie, którzy chcą adoptować szczeniaka. Mieszkają w Polkowicach, chcieli ode mnie szczeniaka ale ja uważam, że to za daleka droga ode mnie. Moje wyglądają tak:
http://allegro.pl/szczeniaczki-boskie-cudenka-szukajace-domkow-i1425440139.html

Zaproponowałam Panu że podam namiar na osobę lub fundację która opiekuje się psami w waszej okolicy, może Pan znajdzie "swojego" psa gdzieś bliżej. Prosze o kontakt na PW osobę, która chce oddać szczeniaki.

Posted

magda7k napisał(a):
witam, piszę tu na waszym wątku, bo skontaktowali się ze mną ludzie, którzy chcą adoptować szczeniaka. Mieszkają w Polkowicach, chcieli ode mnie szczeniaka ale ja uważam, że to za daleka droga ode mnie. Moje wyglądają tak:
http://allegro.pl/szczeniaczki-boskie-cudenka-szukajace-domkow-i1425440139.html

Zaproponowałam Panu że podam namiar na osobę lub fundację która opiekuje się psami w waszej okolicy, może Pan znajdzie "swojego" psa gdzieś bliżej. Prosze o kontakt na PW osobę, która chce oddać szczeniaki.

Już pisze pw:)

Posted

magda7k napisał(a):
Edi100, masz zapchaną skrzynkę. Wysłałam, no mam nadzieje ze się poszczęści jakiemuś szczeniakowi:smile:

Dziękuję.Skrzynkę już czyszczę.

Posted

magda7k napisał(a):
Edi100, masz zapchaną skrzynkę. Wysłałam, no mam nadzieje ze się poszczęści jakiemuś szczeniakowi:smile:

Pan się odezwał. Zaraz mu wyślę zdjątka i wypytam o to i o tamto:)

Posted

Dostałam drugi email od tego samego Pana i padło tylko pytanie" czy jest możliwy dowóz''?
Odpisałam Panu, krok po kroku jak się to odbywa. Zobaczymy

Posted

[quote name='Edi100']Pan wybrał, ale nie te. Tez moje podopieczne [url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-reaktywacja.-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!-%28Szczeniaki-tam-te%C5%BC-s%C4%85.Help[/url]!
Wczoraj uratowane.[/QUOTE]

Udała się akcja adopcyjna do Polkowic?

Posted

[quote name='magda7k']Udała się akcja adopcyjna do Polkowic?[/QUOTE]
Tak tak Lusia w domku.Dziękuję!:) Domek odwiedzimy za dwa tygodnie.Lepiej dmuchać na zimne.
Bardzo potrzebujemy DT dla trzech klusek. Są wyrwane od Żmigrodzkiej baby, ale DTA stracą we wtorek:( HELP:(

Posted

[quote name='Edi100']Tak tak Lusia w domku.Dziękuję!:) Domek odwiedzimy za dwa tygodnie.Lepiej dmuchać na zimne.
Bardzo potrzebujemy DT dla trzech klusek. Są wyrwane od Żmigrodzkiej baby, ale DTA stracą we wtorek:( HELP:([/QUOTE]

No to fajnie że mała w domu:)
nikt nie chce poniańczyć szczeniaków?

Posted

[quote name='magda7k']No to fajnie że mała w domu:)
nikt nie chce poniańczyć szczeniaków?[/QUOTE]
Kuchnia, po akcji i tak cudem znaleźliśmy lokum. Mieszkają w budzie w kojcu, ale jutro muszą Go opuścić:(

Posted

Ja Panu Wojtkowi jeszcze ich zdjęcie podeślę, żeby dokładnie wiedział co to za psiaki :) Pytanie tylko, czy jeszcze około tydzień Sara i Pchełka mogę zostać tam, gdzie są...? Potem zabierzemy je do Oławy. Pan Wojtek się zgodził i mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieni.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Ja Panu Wojtkowi jeszcze ich zdjęcie podeślę, żeby dokładnie wiedział co to za psiaki :) Pytanie tylko, czy jeszcze około tydzień Sara i Pchełka mogę zostać tam, gdzie są...? Potem zabierzemy je do Oławy. Pan Wojtek się zgodził i mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieni.

Mam ten tydzień:) Hurra ale super!

• 2 weeks later...