Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']Hmmm.... nie chce zapeszać, ale chyba mam dobre wieści...
Idusiek, przeczytaj PW...[/QUOTE]

A coś tak, hm .... bardziej publicznie o "Nelku" ;) ?

Posted

[quote name='E-S']A coś tak, hm .... bardziej publicznie o "Nelku" ;) ?[/QUOTE]

Andzike, czy ja muszę latać po wszystkich wątkach, na których jesteś, żeby ustalić co obmyślasz z Gufim ? :mad:

[quote name='Andzike']No... jesteśmy:)

Ten dom, gdzie miałam super przeczucia... REWELACJA!!! ale nie dla Biszkopta... w domu jest 14,5 letni jamnik, "osiołek" - Pańciostwo trochę się obawiają,że Biszkopt by za bardzo zdominował ich psiaka. Byliśmy na spacerze, posiedzieliśmy u mnie na kawie ze 2h..., Biszkopt caly czas mega absorbujący ze swoją ukochaną kosteczką.... ;) Upierdliwy na maxa :D
Oddałabym tym ludziom psa w ciemno - ale przychylam się do ich obaw i uważam,że wlaśnie na tym polega świadoma adopcja - chociaż - może Ci super ludzie pomogą innemu "nelkowemu" pieskowi, który bardzo leży mi na sercu.... Trzymamy kciuki:) Nelkę chcieli brać od razu :D :D :D

[/QUOTE]

Dobrze trafiłam ? No weź się nie znęcaj bo Ci nie powiem kiedy będę w Warszawie, od Madalleny nie wyciągniesz bo jej nie powiedziałam :diabloti:

Posted

Gufi jest bardzo fajnym, pogodnym i żywym psiakiem:) Dziewczyny z naszego drugiego biura wychodzą z nim na spacery wieczorami i są nim zachwycone. Najpierw jest taniec radości a potem dopiero można założyć smycz:) Przylepa z niego kochana

Posted

No, przed świętami, to musisz Ciotka bić baaardzo uważnie, żeby równiusieńko było;) Ale tak po prawdzie, to dobrych Ciotek bić nie wolno:), tylko wolno złe:)

Posted

[quote name='ludwa']No, przed świętami, to musisz Ciotka bić baaardzo uważnie, żeby równiusieńko było;) Ale tak po prawdzie, to dobrych Ciotek bić nie wolno:), tylko wolno złe:)[/QUOTE]

Eee tam, moją złotą myślą na dziś jest ta:

[URL="http://apps.facebook.com/myphrases/apps/?id=231976&stream_cl=1"]Jeśli być już złą dziewczynką, to naprawdę złą.[/URL]

Posted

A propos dobrych i złych kobiet to jest jeszcze jedno fajne powiedzenie: "Grzeczne dziewczynki idą do nieba. Niegrzeczne idą tam, gdzie chcą".
Wybrałam tą drugą opcję :D staram się jak mogę :D

Posted

[quote name='E-S']A Andzike milczy jak zaklęta, no weź Idusiek - jak tu jej nie bić, sama powiedz ! :D Ino patrzeć czy równo puchnie :D[/QUOTE]

Ej, no - herbatę odsypiałam :D :D :D
[B]E-S [/B]- bardzo ladnie doszłaś po nitce do Gufiego, ale co dalej, to ja sama nie wiem - przekazałam pałeczkę Idusiek i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.
Gufiego zobaczyłam jak był jeszcze Przebojem i się zakochalam z powodów oczywistych. Mam nadzieję, że się śliczniakowi uda...

Posted

To i ja trzymam kciuki za Gufiaka :D

Jakby domki się zabijały w sprawie "Nelkowych" psiaków to jeszcze Sara czeka

[quote name='E-S']
Ale jest jeszcze prawie sobowtór Nelki Sara z Białej Podlaskiej: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Delikatna-wra%C5%BCliwa-Sara-wci%C4%85%C5%BC-czeka-...Mo%C5%BCe-na-Ciebie[/url]...
[/QUOTE]

Posted

Zapraszam na watek mojej tymczasowiczki Daisy - pięknej pudelki:)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/198129-Pudelka-daisy-pi%C4%99kna-m%C4%85dra-chora...-Szuka-ds[/url]!!!