Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że ten domek dla Marcela to chyba Ci sami Państwo , ktorzy byli zainteresowani naszym łódzkim , starym Dunajem, ale dostałam od nich SMS-a, ze znalazł sie dla nich inny owczarek ze schroniska i czekaja na wizyte przedadopcyjną w poniedziałek.
Jeżeli to oni, to w moim odczucie dobry dom, mili młodzi ludzie.

Posted

I już po wizycie, która wypadłą rewelacyjnie! :-) Już rozmawiałam z Panią, dogrywamy szczegóły adopcji.

A przy okazji, byłyśmy dzisiaj w lecznicy i odwiedziłyśmy Marcela. Jaki on jest cuuudowny, łagodny, kochany, nic tylko tulić i tulić, chociaż przestraszony to taki przyjazny :-)

Dzisiaj miał zabieg kastracji, więc jest trochę przygięty, na rękach u Pani Marty 4,5kg Mańka, żadnej reakcji z jego strony, super pies, tak samo do szczekacza, który był w klatce obok.

Trudno mu było zrobić zdjęcie, bo jak kucnęłam on natychmiast do mnie podchodził

Posted

Marcel już po kastracji,byłyśmy z Mamanabank w lecznicy i widziałyśmy psiaka...cudownie łagodny i mądry psiak...podszedł do mnie po głaski...wszedł też posłusznie do klatki jak p.doktor zawołała go.Wizyta przedadocyjna wypadła pomyślnie...Marcel może już jechać do domu...są zdjęcia z lecznicy...Mamanabank pewnie je wrzuci niebawem...i opowie coś więcej o domu...CHYBA,ŻE DOMEK SAM OPOWIE...HEJ,NOWY DOMKU MARCELA...JEST TAM KTO?

Posted

ehhh. zakupy przedświąteczne.... a Darek teraz robi kolację i śpiewa!!! jesteśmy szczęśliwi. Marcelek jest przepiękny i nie możemy się doczekać! brak słów.
Dziękujemy!

Posted

a ja się zastanawiam czy to możliwe, że ktoś porzucił takiego psa. Choć po dzisiejszym dniu trudno się dziwić. Odebrałam telefon z którego wynika, że jutro jest pogrzeb pani i rodzina chce sprzedać posesję. Oczywiście coś trzeba zrobić z psami. Czujecie to? jeszcze jej nie pochowali a już dzielą schedę.

Posted

luka1 napisał(a):
a ja się zastanawiam czy to możliwe, że ktoś porzucił takiego psa. Choć po dzisiejszym dniu trudno się dziwić. Odebrałam telefon z którego wynika, że jutro jest pogrzeb pani i rodzina chce sprzedać posesję. Oczywiście coś trzeba zrobić z psami. Czujecie to? jeszcze jej nie pochowali a już dzielą schedę.

Samo życie........

Posted

Wiesz luka, że mnie to samo przeszło wczoraj przez myśl? Nie dość, że piękny to jeszcze taki kochany... Ale nie ma mowy, musiał go ktoś wyrzucić, bo chyba ze trzy miesiące (albo dłużej) błąkał się po centrum miasta.

Posted

mamanabank napisał(a):
Wszystko wskazuje na to, że już w środę Marcelino pojedzie do swojego domu :-)

Bardzo sie ciesze,bedzie uczestniczył w przygotowaniach do Swiat i spedzi je we własnym domku:multi:

Posted

mamanabank napisał(a):
Wszystko wskazuje na to, że już w środę Marcelino pojedzie do swojego domu :-)

to już jutro, szczęściarz. Gdyby wiedział,że tak szybko znajdzie dom to sam by się do schroniska zgłosił.

Posted

Już są,właśnie podpisują umowę...Pan powiedział ,że Marcel jest piękny(PRAWDA)i,ze są nim zauroczeni...będą zdjęcia...powodzenia mały... Ostatecznie miał więcej szczęścia niż Aston...