Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lolalola']a czy w tym roku tez bedzie bazarek z pysznosciami od Ulowej mamy?;)[/QUOTE]
Musisz skonkretyzować o sooo chodzi .Na sok malinowy zdecydowanie za wcześnie,dopiero nieśmiało pojawiają się pierwsze malinki.Teraz jestem na etapie przeróbki jabłek - totalnie masakryczna klęska urodzaju.Brakuje mi już pomysłów na przetwory.No i kończę powoli z ogórkami.Gorzej że grzybów jak na lekarstwo,mam nadzieję że to tylko chwilowo

Posted

[quote name='cancer43']Musisz skonkretyzować o sooo chodzi .Na sok malinowy zdecydowanie za wcześnie,dopiero nieśmiało pojawiają się pierwsze malinki.Teraz jestem na etapie przeróbki jabłek - totalnie masakryczna klęska urodzaju.Brakuje mi już pomysłów na przetwory.No i kończę powoli z ogórkami.Gorzej że grzybów jak na lekarstwo,mam nadzieję że to tylko chwilowo[/QUOTE]

o soooooo?o wszystko Ty juz dobrze wiesz;)

Posted

[quote name='daśka']Lolalola wreszcie Cię znalazłam:-)[/QUOTE]

[COLOR=#ff0000][SIZE=4]DASKAAAAA!!!!!!:)[/SIZE][/COLOR][SIZE=4][SIZE=2]ale sie ciesze,ze Cie widze!!!!!!!!gdzies ty byla gdy Cie nie bylo?????mam nadzieje,ze wszystko oki:)
Bulionek jest wielgachny masz racje, albo moze grubachny;)i smieszny jak pieron:)
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Iljova']Lolka Daśka nie miała netu teraz ma jakiś który łapie zasięg ;-) zobaczymy czy się sprawdzi :-)[/QUOTE]

oby sie sprawdzil lepiej niz u Neris:diabloti::eviltong: Daska nie mozesz tak znikac!!!!!!!!!

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Iljova']no co Wy przecież robi domowe przetwory ....grzybki .....:loveu:
nie ma czasu teraz[/QUOTE]

a Ty skad wiesz????????
ja nic nie wiem o tym co znaczy,ze Cancer ma jeszcze wieksze kolpotasy:evil_lol:

Posted

[quote name='Iljova']A miałam wizję i widziałam ;-)[/QUOTE]
tiaaaaaaa...................sciemniac to my,nie nas:eviltong:

Cancer zwiala i Daska tez:(..........byla raz i tyle ja widzieli:(powiedz Jej,ze jestem unhappy:roll:

Posted

[quote name='Iljova']Daśka niestety netu nie ma byłam u niej w poprzedni weekend i nie było szans na net
A cancer nigdzie nie zwiała :-) jest na swoim miejscu :-)[/QUOTE]

a Ty to jakis wloczykij widze jestes:eviltong: ja tez sobie pojade kiedys tu i tam...... hope sooooo;)

Posted

Bardzo się cieszę że sobie pojedziesz tu i tam bo to znaczy że do mnie też przyjedziesz ;-)
Szkoda że nie moge tek od razu co weekend pojechać w jakieś miejsce odwiedzić niektórych :-)

Posted (edited)

Pozdrowienia od Ulencji dla kochanych ciotek,pamietających o niej.
Ula teraz wychowuje smarki,które skądyś sie przypałętały,to i czasu nie ma na nic.
A ja jestem w kurzej dooopie i mam megadoła.
Ula jako niania

[IMG]http://imageshack.us/a/img198/6840/dscf4250sj.jpg[/IMG]

Edited by cancer43