Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!:
WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: [email protected] Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych

• 1 month later...
Posted

cancer43 napisał(a):
NIe umim,ale się uczę.Jak już się naumim,bedę wstawiać.
Muszę naskarżyc na kota - tłucze wszystkie psy bez dania racji,dzisiaj Ulkę zagoniła pod biurko.

nieeee no hola,hola!!!zebym nie musiala tam przyjechac zrobic z nim porzadek!zostawic Ulcie w spokoju;)

Posted

cancer43 napisał(a):
No niestety,Celina to kot z ulicy z Wołomina.Czyżby utajniony mafioso ?

niech no uwaza,bo ja pochodze z Sycylii i mam niezlego ojca chrzestnego;)zleje te kocia doopke i juz:)

Posted

A co do Uli - obchodzimy się z nią jak z jajkiem,ale jeszcze upłynie kupę czasu zanim będzie sunią bezkompleksową,jeżeli w ogóle będzie...
Boi się panicznie wszelkich kijów ,np szczotki,mopa ,o odkurzaczu nie wspomnę.
Dlatego sprzątanie jest możliwe tylko kiedy ona jest na podwórku.
Karmimy ją oddzielnie,bo kiedy widzi kolegę w pobliżu,odsuwa się od miski.
Zdecydowanie boi się mężczyzn,nawet mojego Henia,który jest oceanem łagodności i ją uwielbia.
Ale juz lubi głaski i smyranie po brzuszku,choc jeszcze parę miesięcy temu na próbę głaskania uciekała w popłochu ze skowytem.NIe ucieka też kiedy usiadzie się przy niej na kanapie.No i jest moim cieniem i czasami powarkuje na chłopaków,kiedy podchodzą do mnie.
A tak w ogóle to ją uwielbiam !!!!!

Posted

Neris napisał(a):
Od kota się odpiórkować, kot jest ODE MNIE buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

no wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!!i piere Ule na co ja sie nie zgadzam!!!!!!!!:diabloti:
w ogole to musze sie odniesc do tego co napisala Cancer:)
strasznie sie ciesze,ze Ula trafila do Was,lepszego domu bym jej nie wymarzyla...fajnie sie czyta wszystko poza tym,ze Celina fika:razz:ale prosze doniesc Celince,ze Zielonka sie wybiera do pl zrobic porzadek z takim jednym kotem w bootach:lol::evil_lol:

Posted (edited)

O kurcze Zielonka wybierasz się do pl a kiedy ?
Tylko nie pobijcie się Zielonka i Borsuczku ;-)
Ulcia nie daj się ;-)

Edited by Iljova
Posted

cancer43 napisał(a):
Celina w tej chwili śpi na Heniu i nie będę jej budzić bo i mnie się oberwie
Poza tym z calej naszej gromady to i tak Ula ma najlepiej i najmniej zatargów z mafią

nieee no ta Celina to sie ustawila......ma swoj wlasny,zywy materac;)hehehheh;)
Usia ma najmniej zatargow bo to kochana i madra dziewojka.....wiec Celina miej sie na bacznosci;)

Posted

Podejrzewam że Ula ma jakieś problemy ze stawami chyba.Kiedy dłużej leży w jednej pozycji,wyraźnie utyka po podniesieniu się.W najbliższym czasie wybieramy się do weta na badania.Niestety,do dobrego jest kolejka.pierwszeństwo mają nagłe przypadki.Do tego samochód nam się rozkraczył
Może to nic poważnego ale wolę dmuchać na zimne