Neris Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Moja Malizna jest ozdrowieńcem, ale sprzed 4lat. Zapytajcie Ulvhedinn, we Wrocławiu jest ozdrowieniec. Chyba Bros? Quote
daśka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!: WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: [email protected] Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych Quote
Lolalola Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 cancer43 napisał(a):A o Uli to ciotki zapomniały ?? ha!!!NIGDY,PRZENIGDY W ZYCIU:) WIEM,WIEM,ZE KNIEZNISIA MIEWA SIE BOSKO... A FOTECZKI MOZEMY PROSIC? Quote
cancer43 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 NIe umim,ale się uczę.Jak już się naumim,bedę wstawiać. Muszę naskarżyc na kota - tłucze wszystkie psy bez dania racji,dzisiaj Ulkę zagoniła pod biurko. Quote
Lolalola Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 cancer43 napisał(a):NIe umim,ale się uczę.Jak już się naumim,bedę wstawiać. Muszę naskarżyc na kota - tłucze wszystkie psy bez dania racji,dzisiaj Ulkę zagoniła pod biurko. nieeee no hola,hola!!!zebym nie musiala tam przyjechac zrobic z nim porzadek!zostawic Ulcie w spokoju;) Quote
Iljova Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 O Ulci nie da się zapomnieć :-) często jest mowa o niej :-) Oj kociaku komuś się podpadasz ... nieładnie Quote
cancer43 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No niestety,Celina to kot z ulicy z Wołomina.Czyżby utajniony mafioso ? Quote
Lolalola Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 cancer43 napisał(a):No niestety,Celina to kot z ulicy z Wołomina.Czyżby utajniony mafioso ? niech no uwaza,bo ja pochodze z Sycylii i mam niezlego ojca chrzestnego;)zleje te kocia doopke i juz:) Quote
Lolalola Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Iljova napisał(a):Na miejscu kotki Celiny uważałabym ;-) ona se jaja robi chyba;) Quote
cancer43 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A co do Uli - obchodzimy się z nią jak z jajkiem,ale jeszcze upłynie kupę czasu zanim będzie sunią bezkompleksową,jeżeli w ogóle będzie... Boi się panicznie wszelkich kijów ,np szczotki,mopa ,o odkurzaczu nie wspomnę. Dlatego sprzątanie jest możliwe tylko kiedy ona jest na podwórku. Karmimy ją oddzielnie,bo kiedy widzi kolegę w pobliżu,odsuwa się od miski. Zdecydowanie boi się mężczyzn,nawet mojego Henia,który jest oceanem łagodności i ją uwielbia. Ale juz lubi głaski i smyranie po brzuszku,choc jeszcze parę miesięcy temu na próbę głaskania uciekała w popłochu ze skowytem.NIe ucieka też kiedy usiadzie się przy niej na kanapie.No i jest moim cieniem i czasami powarkuje na chłopaków,kiedy podchodzą do mnie. A tak w ogóle to ją uwielbiam !!!!! Quote
cancer43 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Lolalola napisał(a):ona se jaja robi chyba;) Dżisas !!! Kto śmiałby robić jaja z zielonowłosej wróżki ???!!! Jeszcze rzuci urok !!!! Quote
cancer43 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A tak w ogóle,Wielkanoc blisko ,zaopatrzcie się na bazarku wielkanocnie http://www.dogomania.pl/threads/223918-Wielkanocny-sza%C5%82!-pi%C4%99kne-kartki-koszyczki-stroiki!-Na-moje-tymczasy-do-7.03-g.24 Quote
Lolalola Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Iljova napisał(a):Kto se jaja robi ???? no kotek niegrzeczniuch;) Quote
Iljova Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kurcze nie wiedziałam że koty jaja znoszą ;-) lola zrobiłaś odkrycie ;-) Quote
cancer43 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Iljova napisał(a):Kurcze nie wiedziałam że koty jaja znoszą ;-) lola zrobiłaś odkrycie ;-) Szkoda że na dogo nie ma opcji - ,,lubię to".Ale powiem - lubie to ! Quote
Lolalola Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Taki kot co piere wszystkie psy to i jajka zniesc moze...;);) Quote
Neris Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Od kota się odpiórkować, kot jest ODE MNIE buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Lolalola Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Neris napisał(a):Od kota się odpiórkować, kot jest ODE MNIE buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa no wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!!i piere Ule na co ja sie nie zgadzam!!!!!!!!:diabloti: w ogole to musze sie odniesc do tego co napisala Cancer:) strasznie sie ciesze,ze Ula trafila do Was,lepszego domu bym jej nie wymarzyla...fajnie sie czyta wszystko poza tym,ze Celina fika:razz:ale prosze doniesc Celince,ze Zielonka sie wybiera do pl zrobic porzadek z takim jednym kotem w bootach:lol::evil_lol: Quote
Iljova Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) O kurcze Zielonka wybierasz się do pl a kiedy ? Tylko nie pobijcie się Zielonka i Borsuczku ;-) Ulcia nie daj się ;-) Edited March 7, 2012 by Iljova Quote
cancer43 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Celina w tej chwili śpi na Heniu i nie będę jej budzić bo i mnie się oberwie Poza tym z calej naszej gromady to i tak Ula ma najlepiej i najmniej zatargów z mafią Quote
Lolalola Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 cancer43 napisał(a):Celina w tej chwili śpi na Heniu i nie będę jej budzić bo i mnie się oberwie Poza tym z calej naszej gromady to i tak Ula ma najlepiej i najmniej zatargów z mafią nieee no ta Celina to sie ustawila......ma swoj wlasny,zywy materac;)hehehheh;) Usia ma najmniej zatargow bo to kochana i madra dziewojka.....wiec Celina miej sie na bacznosci;) Quote
cancer43 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Podejrzewam że Ula ma jakieś problemy ze stawami chyba.Kiedy dłużej leży w jednej pozycji,wyraźnie utyka po podniesieniu się.W najbliższym czasie wybieramy się do weta na badania.Niestety,do dobrego jest kolejka.pierwszeństwo mają nagłe przypadki.Do tego samochód nam się rozkraczył Może to nic poważnego ale wolę dmuchać na zimne Quote
Recommended Posts