Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ja nie wiem co sie dzieje,ale prase obiegly zdjecia niejakiej Uli,ktore podeslala mi ciocia Iljova i co ja mam o tym myslec????:) [INDENT] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-RTa_uDI9kaM/TtvolPKhDTI/AAAAAAAAGLM/lI4gndLqasM/s432/53%25255B1%25255D.gif[/IMG][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-YFnahG9WJvw/Ttvop-BkPgI/AAAAAAAAGMY/ZcEu1YygcFQ/s203/beestenplaatjes9%25255B1%25255D.gif[/IMG] Ja wiedzialam,ze Ula ma rajsko,ale ,ze az tak to nie;) [/INDENT] Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Neris']Że co? Że jak?[/QUOTE] no wlasnie,ze jak??;) Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Neris']Nic nie kumam.[/QUOTE] oj ciotka cos Ty sie napila wisniowki czy jak?:):) my tu udajemy,ze to Ula tak bryka na motorowie a jej uszy-helikoptry wiatr rozwiewa a Ty nic nie rozumiesz;) Quote
Neris Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Co, ja dzisiaj spracowana i nie działam jak powinnam. Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Neris']Co, ja dzisiaj spracowana i nie działam jak powinnam.[/QUOTE] to zjedz buraczka,grzybka,napij sie wisniowki i inaczej ten swiat bedzie wygladal;) Quote
Neris Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Daj wiśniówki! To se golnę :) Zjadłam krakersy pieprzowe. A teraz idę spać. Quote
Lolalola Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Neris']Daj wiśniówki! To se golnę :) Zjadłam krakersy pieprzowe. A teraz idę spać.[/QUOTE] ni ma!!!!wypilam...;) Quote
Iljova Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Co to za zachcianki ... wiśniówki Wam się zachciewa ?!?!?!:cool3: Mleka się napijcie, a nie wiśniówki :evil_lol: Quote
Lolalola Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Iljova']Co to za zachcianki ... wiśniówki Wam się zachciewa ?!?!?!:cool3: Mlaka się napijcie, a nie wiśniówki :evil_lol:[/QUOTE] co to jest mlako???:evil_lol::eviltong: Quote
Iljova Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Lolalola']co to jest mlako???:evil_lol::eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: pomyliłam się to tak jak pisze się w komórce na szybko ;-) już poprawiłam :-) miało być mleko ;-) Quote
KateKermit Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 czesc dziewczyny. miałam stałą dla Ulki, ostatni przelew zrobiłam na początku listopada. Chciałabym wiedzieć, co sie działo z kaską, bo nie mogę siebie odnaleść w rozliczeniach ... Quote
Lolalola Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='KateKermit']czesc dziewczyny. miałam stałą dla Ulki, ostatni przelew zrobiłam na początku listopada. Chciałabym wiedzieć, co sie działo z kaską, bo nie mogę siebie odnaleść w rozliczeniach ...[/QUOTE] przepraszam czy Ty placilas dalej deklaracje dla Uli skoro ona juz od kilku miesiecy jest w ds???????????????? Rozliczeniami zajmowala sie Anita Happy!!!!mam nadzieje,ze szysbko sie zjawi,na pewno da sie to jakos wyjasnic! Quote
KateKermit Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 no bo ja nie mogłam odnaleść tego wątku, nie dostałam żadnego info, potem po prostu przelewy szły i teraz widzę że na nie wiadomo jaki cel ... przelewy szły na konto Bezdomniaków Quote
Lolalola Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='KateKermit']no bo ja nie mogłam odnaleść tego wątku, nie dostałam żadnego info, potem po prostu przelewy szły i teraz widzę że na nie wiadomo jaki cel ... przelewy szły na konto Bezdomniaków[/QUOTE] zaraz napisze pw do Anity!! Quote
Lolalola Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 skrzynka zapchana,ale napisalam w profilu!!! Quote
cancer43 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Iljova']Co to za zachcianki ... wiśniówki Wam się zachciewa ?!?!?!:cool3: Mleka się napijcie, a nie wiśniówki :evil_lol:[/QUOTE] No masz rację z tym mlekiem,ale one pewnie od wiśniówki uzależnione. Hi,hi,hi,hi...... Quote
cancer43 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Lolalola']ja nie wiem co sie dzieje,ale prase obiegly zdjecia niejakiej Uli,ktore podeslala mi ciocia Iljova i co ja mam o tym myslec????:) [INDENT] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-RTa_uDI9kaM/TtvolPKhDTI/AAAAAAAAGLM/lI4gndLqasM/s432/53%25255B1%25255D.gif[/IMG][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-YFnahG9WJvw/Ttvop-BkPgI/AAAAAAAAGMY/ZcEu1YygcFQ/s203/beestenplaatjes9%25255B1%25255D.gif[/IMG] Ja wiedzialam,ze Ula ma rajsko,ale ,ze az tak to nie;)[/INDENT][/QUOTE] Chyba zgłupłaś abo co.Ulka i wiatr ???!!!!Żadne takie - kanapa - to jej żywioł !!! Quote
Lolalola Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='cancer43']Chyba zgłupłaś abo co.Ulka i wiatr ???!!!!Żadne takie - kanapa - to jej żywioł !!![/QUOTE] powiedzialabym,ze luxury life to jej zycie! Quote
Neris Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='cancer43']No masz rację z tym mlekiem,ale one pewnie od wiśniówki uzależnione. Hi,hi,hi,hi......[/QUOTE] Grab sobie, grab... Quote
Iljova Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No co Ulcia korzysta w pełni z życia i przyjemności jakie jej ono oferuje :-):loveu: Na odwyk z Wami nie będziecie wykorzystywać moich ukochanych wiśni :mad: na coś takiego .... Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Dziewczyny, a meliski to nie chcecie...?;) przed snem, jak znalazł... pzdr. Quote
cancer43 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Dziewczyny, a meliski to nie chcecie...?;) przed snem, jak znalazł... pzdr.[/QUOTE] Melisy to pewnie by chciały jakby to była nalewka na spirytusie !!! He,he,hhe.....mogę sobie grabiić,a co mi tam !!!! Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie no, ja proponowałam meliskę BEZ spirta;) pzdr. Quote
Recommended Posts