Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anita tzn,ze Ulka nie pojedzie w ten weekend tylko jeszcze tydzien w hoteliku?????????????????????
jaesli tak,to..........ja sie nie zgadzam:)mamy transport na ten weekend,zbieramy kase dalej ,ja doloze reszte..................Ulka jedzie w ten!!!!
Tylko pisz szybko czy dobrze zrozumialam,ze to o nastepny week chodzi!!!

Posted

DELFY....................ALE POEMAT BOSKI:):)

zauwazylyscie ciotki,ze Ula w sobie ma cos takiego,ze jest to watek pelen poematow,ktory taki piesek przywolal taka tworczosc na swoj???;)Tylko nasz helikopter:)

Posted

[quote name='Lolalola']Anita tzn,ze Ulka nie pojedzie w ten weekend tylko jeszcze tydzien w hoteliku?????????????????????
jaesli tak,to..........ja sie nie zgadzam:)mamy transport na ten weekend,zbieramy kase dalej ,ja doloze reszte..................Ulka jedzie w ten!!!!
Tylko pisz szybko czy dobrze zrozumialam,ze to o nastepny week chodzi!!![/QUOTE]

za tydzień...z marakotą....
daj dziewczynie szanse pobycia z ULKĄ! :P
tydzien w hotelu jej nic nie zbawi

Posted

Ula jedzie z Elmira w ten weekend ,ja place!!!!!!!!!!!!tydzien w hoteliku tez kosztuje.......poza tym umowilam sie tak z panstwem i nie bede ryzykowac,ze co sie moze zmienic!!!

Posted

[quote name='anita_happy']dzisiejsze wpłaty to były wpłaty kwietniowe na ULE na konto Fundejszyn...
np. [B]Asieczek wpłaciła 30 zl /deklarowała 10 zł mc/....czyli to wpłata na pare miechów/[/B]
[B]ide na pierwszą strone[/B][/QUOTE]

[quote name='Lolalola']nie !!![B]asiaczek napisala ,ze teraz jednorazowo daje 30 !!!!pozniej bedzie 10.[/B].........[/QUOTE]
Tak, dokładnie!
Deklarowałam stałą w wys. 10 zł/mies.
Miałam kilka złotych więcej, więc wpłaciłam 30 zł (10 zł stałej + 20 zł - jednorazowo).
Ale na następne miesiące podtrzymuję niestety tylko 10 zł.

Mnie się tez wydaje, że lepiej, aby Ulka pojechała w najbliższy weekend, bo ma duże zadłużenie, więc po co jeszcze do tego zadłuzenia ma dochodzić tydzięń w hotelu...?
No, ale to inni decydują, ja tylko napisałam moje zdanie:)

pzdr.
[INDENT][URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL]
[/INDENT]

Posted

Lolka - nie wiem - jak wolisz..ULA miała transport za free w next week!!!bo Marakota sie uparła wczoraj, ze zapłaci za podróz sama..
nie etycznie obarczać ludzi całymi kosztami paliwa - bo są duze....a nawet bardzo
ale jak sie Lolka uparła to niech ULKA jedzie...
Lolka to gorąca dziewczyna - nie przegada się jej

Posted

[quote name='Lolalola']no wlasnie:)...nawet gdyby to mial byc bilet z british airways z papu i drinami na pokladzie to Ula jedzie w ten weekend:)[/QUOTE]

wariatka....u Elmiry na pokładzie tez podają drinki :P

Posted

nic sobie nie zakladam:)co najwyzej rano majtki i ubranie...;)
zaraz dzwonie do pani i mowie,ze krolowa Ula przybywa w sobote a Ty potwierdz to Jamorowi prosze!!!!
Pozniej Elmira tez zadzwoni o ktorej bedzie po Ule jechac:)

Posted

[quote name='Lolalola']nic sobie nie zakladam:)co najwyzej rano majtki i ubranie...;)
zaraz dzwonie do pani i mowie,ze krolowa Ula przybywa w sobote a Ty potwierdz to Jamorowi prosze!!!!
Pozniej Elmira tez zadzwoni o ktorej bedzie po Ule jechac:)[/QUOTE]
OK....ide se fona podłaczyc na ładowanie..marakota bedzie MARKOTNA, ze to nie ona ULE wiezie:(

Posted

[quote name='anita_happy']OK....ide se fona podłaczyc na ładowanie..marakota bedzie MARKOTNA, ze to nie ona ULE wiezie:([/QUOTE]
Podziekuj prosze Cioci Markotnej Malgosi;)za chec pomocy!!!!!!!!to bardzo mile,ale ja juz nie sypiam przez Ulke od grudnia dobrze...choc wiem,ze u Jamora ma super...;)che miec wszystko dopiete na ostatni guzik i chce zeby Ula juz byla w swoim domku,teraz,natychmiast i w tej chwili:)
Pani czeka na Ule o ktorejkolwiek w sobote:)

Posted

[quote name='Lolalola']Podziekuj prosze Cioci Markotnej Malgosi;)za chec pomocy!!!!!!!!to bardzo mile,ale ja juz nie sypiam przez Ulke od grudnia dobrze...choc wiem,ze u Jamora ma super...;)che miec wszystko dopiete na ostatni guzik i chce zeby Ula juz byla w swoim domku,teran,natychmiast i w tej chwili:)
[B]Pani czeka na Ule o ktorejkolwiek w sobote:)[/B][/QUOTE]
Jeeeeeee.....

Pzdr.

Posted

[quote name='Lolalola']A wiec princess Ulaaalla zostanie zawieziona powozem panny Elmiry za ....620zl:)....i od soboty bedzie mieszkac w domku i bedzie kochana;)[/QUOTE]

Super Lolalola - to chyba mniej niż poprzednia kalkulacja... no i taniej bez tygodnia hotelu u Jamora... Czyli jak stoimy finansowo z rozliczeniami?

Posted

tzn.....z pieniazkow ktore zadeklarowaly cioteczki na transport Uli mamy 125 zl,ktore bede prosic zeby ciotka Anita przelala Elmirze a ja daje 500 zl............nie bede troche jadla i pila;),ale jestem happy:)