Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Czytałam na FB ;-) Świetny tekst, uśmiałam się. :-) Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 delfy - dajesz czadu !!!! nie milosiernie!!!! podoba mi sie ta wstawka o odtruwaniu :P Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Anita tzn,ze Ulka nie pojedzie w ten weekend tylko jeszcze tydzien w hoteliku????????????????????? jaesli tak,to..........ja sie nie zgadzam:)mamy transport na ten weekend,zbieramy kase dalej ,ja doloze reszte..................Ulka jedzie w ten!!!! Tylko pisz szybko czy dobrze zrozumialam,ze to o nastepny week chodzi!!! Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 DELFY....................ALE POEMAT BOSKI:):) zauwazylyscie ciotki,ze Ula w sobie ma cos takiego,ze jest to watek pelen poematow,ktory taki piesek przywolal taka tworczosc na swoj???;)Tylko nasz helikopter:) Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Lolalola']Anita tzn,ze Ulka nie pojedzie w ten weekend tylko jeszcze tydzien w hoteliku????????????????????? jaesli tak,to..........ja sie nie zgadzam:)mamy transport na ten weekend,zbieramy kase dalej ,ja doloze reszte..................Ulka jedzie w ten!!!! Tylko pisz szybko czy dobrze zrozumialam,ze to o nastepny week chodzi!!![/QUOTE] za tydzień...z marakotą.... daj dziewczynie szanse pobycia z ULKĄ! :P tydzien w hotelu jej nic nie zbawi Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ula jedzie z Elmira w ten weekend ,ja place!!!!!!!!!!!!tydzien w hoteliku tez kosztuje.......poza tym umowilam sie tak z panstwem i nie bede ryzykowac,ze co sie moze zmienic!!! Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Iljova']Tylko się nie pobijcie przypadkiem ;-)[/QUOTE] malo smieszne w tym wypadku................ Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ale to nie miało być śmieszne, tylko całkiem poważnie. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='anita_happy']dzisiejsze wpłaty to były wpłaty kwietniowe na ULE na konto Fundejszyn... np. [B]Asieczek wpłaciła 30 zl /deklarowała 10 zł mc/....czyli to wpłata na pare miechów/[/B] [B]ide na pierwszą strone[/B][/QUOTE] [quote name='Lolalola']nie !!![B]asiaczek napisala ,ze teraz jednorazowo daje 30 !!!!pozniej bedzie 10.[/B].........[/QUOTE] Tak, dokładnie! Deklarowałam stałą w wys. 10 zł/mies. Miałam kilka złotych więcej, więc wpłaciłam 30 zł (10 zł stałej + 20 zł - jednorazowo). Ale na następne miesiące podtrzymuję niestety tylko 10 zł. Mnie się tez wydaje, że lepiej, aby Ulka pojechała w najbliższy weekend, bo ma duże zadłużenie, więc po co jeszcze do tego zadłuzenia ma dochodzić tydzięń w hotelu...? No, ale to inni decydują, ja tylko napisałam moje zdanie:) pzdr. [INDENT][URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] [/INDENT] Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TcK8vpDFR8I/AAAAAAAABW0/d8cCt6lyaNY/676%5B1%5D.jpg[/IMG] Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Lolka - nie wiem - jak wolisz..ULA miała transport za free w next week!!!bo Marakota sie uparła wczoraj, ze zapłaci za podróz sama.. nie etycznie obarczać ludzi całymi kosztami paliwa - bo są duze....a nawet bardzo ale jak sie Lolka uparła to niech ULKA jedzie... Lolka to gorąca dziewczyna - nie przegada się jej Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 no wlasnie:)...nawet gdyby to mial byc bilet z british airways z papu i drinami na pokladzie to Ula jedzie w ten weekend:) Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Lolalola']no wlasnie:)...nawet gdyby to mial byc bilet z british airways z papu i drinami na pokladzie to Ula jedzie w ten weekend:)[/QUOTE] wariatka....u Elmiry na pokładzie tez podają drinki :P Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 DOM WIE, że jedzie????czy dzwonić??? babooo załóz sobie to gg błagammmmmmmmmmm Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 nic sobie nie zakladam:)co najwyzej rano majtki i ubranie...;) zaraz dzwonie do pani i mowie,ze krolowa Ula przybywa w sobote a Ty potwierdz to Jamorowi prosze!!!! Pozniej Elmira tez zadzwoni o ktorej bedzie po Ule jechac:) Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Lolalola']nic sobie nie zakladam:)co najwyzej rano majtki i ubranie...;) zaraz dzwonie do pani i mowie,ze krolowa Ula przybywa w sobote a Ty potwierdz to Jamorowi prosze!!!! Pozniej Elmira tez zadzwoni o ktorej bedzie po Ule jechac:)[/QUOTE] OK....ide se fona podłaczyc na ładowanie..marakota bedzie MARKOTNA, ze to nie ona ULE wiezie:( Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='anita_happy']OK....ide se fona podłaczyc na ładowanie..marakota bedzie MARKOTNA, ze to nie ona ULE wiezie:([/QUOTE] Podziekuj prosze Cioci Markotnej Malgosi;)za chec pomocy!!!!!!!!to bardzo mile,ale ja juz nie sypiam przez Ulke od grudnia dobrze...choc wiem,ze u Jamora ma super...;)che miec wszystko dopiete na ostatni guzik i chce zeby Ula juz byla w swoim domku,teraz,natychmiast i w tej chwili:) Pani czeka na Ule o ktorejkolwiek w sobote:) Quote
Asiaczek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Lolalola']Podziekuj prosze Cioci Markotnej Malgosi;)za chec pomocy!!!!!!!!to bardzo mile,ale ja juz nie sypiam przez Ulke od grudnia dobrze...choc wiem,ze u Jamora ma super...;)che miec wszystko dopiete na ostatni guzik i chce zeby Ula juz byla w swoim domku,teran,natychmiast i w tej chwili:) [B]Pani czeka na Ule o ktorejkolwiek w sobote:)[/B][/QUOTE] Jeeeeeee..... Pzdr. Quote
delfy2000 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To kto Ulcię zawiezie do nowego domu i jaki będzie koszt? Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 A wiec princess Ulaaalla zostanie zawieziona powozem panny Elmiry za ....620zl:)....i od soboty bedzie mieszkac w domku i bedzie kochana;) Quote
delfy2000 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Lolalola']A wiec princess Ulaaalla zostanie zawieziona powozem panny Elmiry za ....620zl:)....i od soboty bedzie mieszkac w domku i bedzie kochana;)[/QUOTE] Super Lolalola - to chyba mniej niż poprzednia kalkulacja... no i taniej bez tygodnia hotelu u Jamora... Czyli jak stoimy finansowo z rozliczeniami? Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 tzn.....z pieniazkow ktore zadeklarowaly cioteczki na transport Uli mamy 125 zl,ktore bede prosic zeby ciotka Anita przelala Elmirze a ja daje 500 zl............nie bede troche jadla i pila;),ale jestem happy:) Quote
Recommended Posts