Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://lucydudzic.files.wordpress.com/2009/12/poziomki.jpg[/IMG]

[B]ULA DZIĘKUJE Cioci i przesyła słodkie POZIOMKI - doszła wpłata na RITZA ULinkowego[/B]

[B]2011-04-14[/B]
[B][URL="https://www.bankmillennium.pl/firmy/TAList.qz#"]
[/URL][/B]
[B] Od: AGNIESZKA S.[/B]
[B] Tytułem: OD POZIOMKI Z BAZARKU DLA ULI[/B]

[B]czyli +140 zł
[/B]

140,00 PLN

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='delfy2000']Anita - a może trzeba na początek przemyśleć te 450 zł na miesiąc w kojcu u Jamora... to są jednak STRASZNE pieniądze za przetrzymywanie psiaka za kratami (nawet jeżeli ma "wychodne" poza...)!!![/QUOTE]
[B]
ula nie płaci 450 zł

ULA płaci dobe za 12 zł czyli ok 360/372 zł / mc

mam wpłaty
Jolanta P. /marzec/- 30 zł
magiraf /marzec/ - 50 zł

Poziomka bazarek 140 zł
Bazarek rymowanka 65 zł

[COLOR=red]mamy 285 zł[/COLOR]
[/B]

Posted

Wiadomosc od Lolalola...... Cioteczka jest bardzo zajeta.....nie ma dostepu do neta.....ale...
caly czas mysli i przesyla buziaki Ulci.
Deklaracja na Ulencje pedzi w piatek.....:):)

Posted

witaj moja kochana slicznotoooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
ciocia umierala bez Uli,ale nie moglam zagladac do Ciebie i tyle......musze teraz wszystko nadrobic.......
pieniazki z nadwyzka na Twoje wczasy za chwile beda leciec........
pakuje rowniez koperty na bazarek z ciuszkami,ktory jedna ciocia obiecala pomoc zrobic:)

Posted

[quote name='Lolalola']czesc moja sliczna,co robisz????pewnie malujesz jajka albo latasz z palma po ogrodzie;)[/QUOTE]

Pewnie maluje jaja......jak tylko gdzies takowe znajdzie.....bo chyba towarzystwo obok juz bez tych rarytasow hasa.....:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Pewnie maluje jaja......jak tylko gdzies takowe znajdzie.....bo chyba towarzystwo obok juz bez tych rarytasow hasa.....:):)[/QUOTE]
hahhahaha umre ze smiechu.....ciotce tylko jedno w glowie;););):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochana.....:) taka jest prawda! Szukaj Ulcia.....szukaj....jajeczek....:)[/QUOTE]
hahahahhahhhhhhhh teraz to juz upadlam ze smiechu na podloge.........:):)
Ulcia Ty szukaj kwiatkow czy czegos tam,domu szukaj...jajca zostaw w spokoju;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Lolalola.....przeciez swieta sa.....
Niech sie dziewczyna zabawi........:)[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga co Ci???:cool3:
wlasnie ze wzgledu na Swieta powinna zachowac umiar w zwiazku z rozpusta ,aTy Ja tylko namawiasz i namawiasz:lol::lol:
ja tam wiem,ze jajka sie maluje,swieci itd,a co Ty tam praktykujesz to ja sie az boje myslec:p:p;):evil_lol:
Uleczko i ciotki Wesolych Swiat!!!!!

Posted

Ulciu co tutaj się dzieje? Ale się uśmiałam, chociaż to problem bo jak się śmieje to wszystko mnie boli.nie było mogę bo choróbsko mnie dopadło i niewiem czy cokolwiek będę mogła jeść.
Życzę Wam zdrowych wesołych świąt.

Posted

[quote name='Iljova']Ulciu co tutaj się dzieje? Ale się uśmiałam, chociaż to problem bo jak się śmieje to wszystko mnie boli.nie było mogę bo choróbsko mnie dopadło i niewiem czy cokolwiek będę mogła jeść.
Życzę Wam zdrowych wesołych świąt.[/QUOTE]
oj ja moge napisac,zeby Ci nie bylo smutno,za mam zapalenie oskrzeli i tez mnie wszystko boli,nie moge sie smiac.....w tym roku Swiat u mnie nie ma...maz tez chory i mam tylko pierogi i kielbaske do zjedzenia:(

Posted

No przeciez, ze jajka sie maluje..... ja tylko o malowaniu....
moglaby nasza Ulcia umalowac jajka...... jakiemus przystojnemu psiakowi.....w ciapki...kropki...albo prazki...
Kochane Swieta......swieta.....niech dziewczyna tez cos z tego ma.....:)

Posted

To leczcie się i zdrowiejcie jak najszybciej.
A mnie dopadła jelitówka, więc na razie jedzenie na bok i siedzenie w domu ;-)
Coś mi się zdaje że sama chętnie zajęłabyś się malowaniem ;-)

Posted

Witam.Jestem cichą fanką Uleńki.Stałej deklaracji dać nie mogę bo mam sama kosztowną sunię z odzysku z dużymi potrzebami zdrowotnymi.Mogę w piątek 29.04 przelać coś jednorazowo a potem w porywach jak nie będę w dole finansowym.Ponieważ nie poruszam się dobrze po tym forum proszę o namiar na osobę odpowiedzialną za Ulę na mojego maila,żeby mi temat nie uciekł.Chodzi mi o konto dla sunieczki.W maju mogę również poszukać czegoś na bazarek dla maleńkiej ale z prośbą,żeby ktoś go zrobił bo ja nie umiem.Mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pozdrawiam Świątecznie Myszorek z suczydłem:loveu: