anita_happy Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [IMG]http://lucydudzic.files.wordpress.com/2009/12/poziomki.jpg[/IMG] [B]ULA DZIĘKUJE Cioci i przesyła słodkie POZIOMKI - doszła wpłata na RITZA ULinkowego[/B] [B]2011-04-14[/B] [B][URL="https://www.bankmillennium.pl/firmy/TAList.qz#"] [/URL][/B] [B] Od: AGNIESZKA S.[/B] [B] Tytułem: OD POZIOMKI Z BAZARKU DLA ULI[/B] [B]czyli +140 zł [/B] 140,00 PLN Quote
anita_happy Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='delfy2000']Anita - a może trzeba na początek przemyśleć te 450 zł na miesiąc w kojcu u Jamora... to są jednak STRASZNE pieniądze za przetrzymywanie psiaka za kratami (nawet jeżeli ma "wychodne" poza...)!!![/QUOTE] [B] ula nie płaci 450 zł ULA płaci dobe za 12 zł czyli ok 360/372 zł / mc mam wpłaty Jolanta P. /marzec/- 30 zł magiraf /marzec/ - 50 zł Poziomka bazarek 140 zł Bazarek rymowanka 65 zł [COLOR=red]mamy 285 zł[/COLOR] [/B] Quote
Aimez_moi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Juz niedlugo bedzie mozna zrobic zdjecie Ulci w poziomkach...... w lesie.....:) Quote
Aimez_moi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Czesc Maly Szkrabie na krociutkich nozkach.......co tam dzis porabialas? Quote
Aimez_moi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Wiadomosc od Lolalola...... Cioteczka jest bardzo zajeta.....nie ma dostepu do neta.....ale... caly czas mysli i przesyla buziaki Ulci. Deklaracja na Ulencje pedzi w piatek.....:):) Quote
Aimez_moi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Czesc maly Baczku.....:) co tam u panienki? Quote
Lolalola Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 witaj moja kochana slicznotoooooo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ciocia umierala bez Uli,ale nie moglam zagladac do Ciebie i tyle......musze teraz wszystko nadrobic....... pieniazki z nadwyzka na Twoje wczasy za chwile beda leciec........ pakuje rowniez koperty na bazarek z ciuszkami,ktory jedna ciocia obiecala pomoc zrobic:) Quote
Iljova Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Witaj Lolalola po przerwie :-) fajnie że znów jesteś. Ulciu dobranoc :-) Quote
Lolalola Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 czesc moja sliczna,co robisz????pewnie malujesz jajka albo latasz z palma po ogrodzie;) Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Lolalola']czesc moja sliczna,co robisz????pewnie malujesz jajka albo latasz z palma po ogrodzie;)[/QUOTE] Pewnie maluje jaja......jak tylko gdzies takowe znajdzie.....bo chyba towarzystwo obok juz bez tych rarytasow hasa.....:):) Quote
Lolalola Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Aimez_moi']Pewnie maluje jaja......jak tylko gdzies takowe znajdzie.....bo chyba towarzystwo obok juz bez tych rarytasow hasa.....:):)[/QUOTE] hahhahaha umre ze smiechu.....ciotce tylko jedno w glowie;););):) Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Kochana.....:) taka jest prawda! Szukaj Ulcia.....szukaj....jajeczek....:) Quote
Lolalola Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Aimez_moi']Kochana.....:) taka jest prawda! Szukaj Ulcia.....szukaj....jajeczek....:)[/QUOTE] hahahahhahhhhhhhh teraz to juz upadlam ze smiechu na podloge.........:):) Ulcia Ty szukaj kwiatkow czy czegos tam,domu szukaj...jajca zostaw w spokoju;) Quote
Aimez_moi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Lolalola.....przeciez swieta sa..... Niech sie dziewczyna zabawi........:) Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='Aimez_moi']Lolalola.....przeciez swieta sa..... Niech sie dziewczyna zabawi........:)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga co Ci???:cool3: wlasnie ze wzgledu na Swieta powinna zachowac umiar w zwiazku z rozpusta ,aTy Ja tylko namawiasz i namawiasz:lol::lol: ja tam wiem,ze jajka sie maluje,swieci itd,a co Ty tam praktykujesz to ja sie az boje myslec:p:p;):evil_lol: Uleczko i ciotki Wesolych Swiat!!!!! Quote
Iljova Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ulciu co tutaj się dzieje? Ale się uśmiałam, chociaż to problem bo jak się śmieje to wszystko mnie boli.nie było mogę bo choróbsko mnie dopadło i niewiem czy cokolwiek będę mogła jeść. Życzę Wam zdrowych wesołych świąt. Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='Iljova']Ulciu co tutaj się dzieje? Ale się uśmiałam, chociaż to problem bo jak się śmieje to wszystko mnie boli.nie było mogę bo choróbsko mnie dopadło i niewiem czy cokolwiek będę mogła jeść. Życzę Wam zdrowych wesołych świąt.[/QUOTE] oj ja moge napisac,zeby Ci nie bylo smutno,za mam zapalenie oskrzeli i tez mnie wszystko boli,nie moge sie smiac.....w tym roku Swiat u mnie nie ma...maz tez chory i mam tylko pierogi i kielbaske do zjedzenia:( Quote
Aimez_moi Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 No przeciez, ze jajka sie maluje..... ja tylko o malowaniu.... moglaby nasza Ulcia umalowac jajka...... jakiemus przystojnemu psiakowi.....w ciapki...kropki...albo prazki... Kochane Swieta......swieta.....niech dziewczyna tez cos z tego ma.....:) Quote
Iljova Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 To leczcie się i zdrowiejcie jak najszybciej. A mnie dopadła jelitówka, więc na razie jedzenie na bok i siedzenie w domu ;-) Coś mi się zdaje że sama chętnie zajęłabyś się malowaniem ;-) Quote
Lolalola Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 A Ona dalej swoje;););)................... odczep sie od chlopiecych jajek;)!!!!to nie o te jajca chodzi..........i przestan prowokowac nasza Ule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
Aimez_moi Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Acha....to nie o tych jajkach piszecie.....no... teraz to wiem..... Quote
myszorek Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Witam.Jestem cichą fanką Uleńki.Stałej deklaracji dać nie mogę bo mam sama kosztowną sunię z odzysku z dużymi potrzebami zdrowotnymi.Mogę w piątek 29.04 przelać coś jednorazowo a potem w porywach jak nie będę w dole finansowym.Ponieważ nie poruszam się dobrze po tym forum proszę o namiar na osobę odpowiedzialną za Ulę na mojego maila,żeby mi temat nie uciekł.Chodzi mi o konto dla sunieczki.W maju mogę również poszukać czegoś na bazarek dla maleńkiej ale z prośbą,żeby ktoś go zrobił bo ja nie umiem.Mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pozdrawiam Świątecznie Myszorek z suczydłem:loveu: Quote
Recommended Posts