Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kama210'].... jako że pilnowałam finansów ulki do tej pory .. wolę doglądać i mieć na oku ....

[B]hotel - IV miesiąc - 14.03- 13.04..... czyli dziś upłynął termin opłaty hotelu [/B]
[SIZE=3][B]
do zapłaty 31 dni x 12 zł - 372 zł [/B][/SIZE]

ja mam wpłatę od jagolcia@pdx - za marzec - 30 zł /zaraz przeleję na konto fundacji ... / innych wpłat nie mam na Ulkę ...

/jagolcia przelała mi za pośrednictwem paypall - za dwa kolejne miesiące - 60 zł /za kwiecien i maj .../

anita aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... napisz do ludzi którzy deklarowali z fb prośby o wpłąty ... albo napisz czy wpłaty doszły do Ciebie ....

Lolaola- 35 zł - ?????????
Paulina Z./f/ - 10 zł - ?????
magiraf - 50 zł [SIZE=2]- ????[/SIZE]
jogolcia@pdx -Jolanta P. /f/ - 30 zł [SIZE=2]wpłynęło [/SIZE]
Maura Ł.- [SIZE=1][SIZE=2]150zł [/SIZE]- ????????????????[/SIZE]

Karolina J. /f/ - 10zł - ?????????????????

..................

może trzeba jej poszukać tańszego DT ... może jakiś domowy się znajdzie u jakieś emerytki ...

ulka żeby byc widoczna powinna miec stale odświeżane ogłoszenia na różnych portalach ... te z bazarków szybko spadają na dlasze strony... a przy tej ilości ogłaszanych psów to marne ma szanse żeby ją ktoś zauważył ..[/QUOTE]

kama czuwa...low ju :* nie Lolka:)
nie przelałam za ULE jeszcze - bo jeszcze nie mam za duzo...ale jamorowy jest cierpliwy:) jak na razie:P

[quote name='Monday']raz w tygodniu ogłaszam Ulę na gumtree, tablica, kupiepsa, przygarnijzwierzaka i cafeanimal...resztę nie daję rady, bo i inne psiaki są :(
allegra nie robię, bo ktoś chyba tego pilnuje...

Może znaleźć chętnych do robienia choć kilku ogłoszeń suni?
Zróbcie jej ofertę warszawską ze zdjęciem[/QUOTE]

allegro ma - teraz nei ma - bo musze je ZMODYFIKOWAC

Posted

[B]ULA ma z KONKURSU - Rymuj z ULĄ

65 zł
/55 zł u Kasumi + 10 zł u mnie[/B]/

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/205544-ANKIETA-do-RYMUJ-z-UL%C4%84-Nikaragua-Rymowa%C5%82a-i-WYGRA%C5%81A-do-zamkni%C4%99cia?p=16647031#post16647031"]http://www.dogomania.pl/threads/205544-ANKIETA-do-RYMUJ-z-UL%C4%84-Nikaragua-Rymowa%C5%82a-i-WYGRA%C5%81A-do-zamkni%C4%99cia?p=16647031#post16647031[/URL]

Posted

:) ja wiem,ze Uli sie dobrze mieszka u Jamora tylko pieniazkow nie ma:(
Usia ciocia wraca w poniedzialek rusza z atakiem na pozyskanie ciotek i zrealizuje tez pare pomyslow,ktore w lepetynie siedza....
buzi,buzi:)

Posted

[quote name='Lolalola']:) ja wiem,ze Uli sie dobrze mieszka u Jamora tylko pieniazkow nie ma:(
Usia ciocia wraca w poniedzialek rusza z atakiem na pozyskanie ciotek i zrealizuje tez pare pomyslow,ktore w lepetynie siedza....
buzi,buzi:)[/QUOTE]

rusz głową..rusz....:/

Posted

Przepraszam Ulciu kochana,
że nie było mnie z samego rana ;)

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TasO2cKtRQI/AAAAAAAAAeo/9fnSzRwPkh8/ULCIA%20.1.jpg[/IMG]

Jak Wam się podoba ??? Uczę się ;)

Posted

Anita - a może trzeba na początek przemyśleć te 450 zł na miesiąc w kojcu u Jamora... to są jednak STRASZNE pieniądze za przetrzymywanie psiaka za kratami (nawet jeżeli ma "wychodne" poza...)!!!