Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymamy kciuki za spotkanie...............
na maksa nowych pw trzeba powysylac..........nowe ogloszenia,allegro..nie wiem..
rozumiem,ze wplata od Maury i paru innych ciotek nie doszla..................duza wplata....szkoda,bardzo lubie takie akcje kiedy ktos nagle znika z deklaracja..............
zabieram sie za pw Uli...

Posted

aaaaaa zapomnaialam jeszcze...................moze bazarek dla Uli zrobic???moglabym podeslac pare rzeczy,moze ktoras ciotka jeszcze cos dorzuci...............pytanie kto zrobi???stad wysylka bedzie kosztowac krocie,do d....za takim bazarkiem....musi byc Polska.....

KTO POMOZE ZROBIC BAZAREK??????????????????????????????/

Posted

[B] Anita może zmieniłabyś trochę tytuł ... że brakuje na hotel ... zbieramy fanty na bazarek , czy jakoś tak ...[/B]

..............

Lolalola - jak nikt sie nie zaoferuje to ja mogę zrobić bazarek ... ale jak będą jakieś fanty dla Ulki .... jak ktos ma a nie umie bazrku zrobić to może mi wysłać ...

... ostatnie moje dwa bazarki cała kasa poszła na transport Frediego i opłaty Carbona ...

jak będę miała fanty to mogę zrobić bazarek jakby co dla Uli ....

Posted

Kama dzieki za pomoc;)
ale juz mam ofiare ,ktora zrobi Ulci bazarek,szczegoly wkrotce;)

[COLOR=red]Bardzo prosimy o zmiane w tytule,Kama ma racje......trzeba napisac,ze Ula w tragicznej sytuacji,potrzebna pomoc,fanty na bazarek itp!!!!!!!![/COLOR]

Posted

[quote name='Lolalola']trzymamy kciuki za spotkanie...............
na maksa nowych pw trzeba powysylac..........nowe ogloszenia,allegro..nie wiem..
rozumiem,ze wplata od Maury i paru innych ciotek nie doszla..................duza wplata....szkoda,bardzo lubie takie akcje kiedy ktos nagle znika z deklaracja..............
zabieram sie za pw Uli...[/QUOTE]

ogłoszenia dzis bedą...allegro ma cały czas...teraz juz nie wyrózniam...co z tego, ze ma 1000 wejsc - nikt cholera nie dzwoni..
tylko ta Pani - ale wiesz jak jest - jaka jest umowa..nadzieii złudnych sobie nie robimy...dalej szukamy

dla ULI najlepszy dom to SINGIELKA - ok 35 lat - z "jajem"

Posted

wiem,wiem jaka jest umowa ....kurcze slepi ludziska,nie widza tego co my..........jeszcze do tego te deklaracje odpadly,jasna cholera!!
produkuje bazar dla Uli bo jeszcze tam chyba posiedzi.....tylko musi miec za co..........:(

Posted

[quote name='anita_happy']LOLA lola
kama zwolniła się z rozliczeń - ROZLICZASZ - mnei sie kasa nei trzyma :)[/QUOTE]

[I]anito moja kochana ...
...chyba zarobisz ode mnie zaraz osobistego bana ...:evil_lol:
kamila się zwolniła ...
bo jej się łepetyna od pilnowania finansów wszystkich psów przepaliła ...:roll:
.. a anitka ulcię kocha nad życie ...
więc też zadba żeby było wszystko należycie .. [/I]:loveu:

hehehhe ... moja pierwsza radosna twórczość na "szybkiego" ...