Iljova Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Aimez_moi']Super.......:) pewnie juz podskakuja z radosci......[/QUOTE] Napewno :-) oby się udało !!! Quote
Aimez_moi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ulcia.....:) to taki maly stworek, ze na pewno sie uda......:) Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [B]LolaLola = musimy cos wymyśleć - ULA bez kasy --- :/[/B] a jeszcze posiedzi u Jamora... Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 jestem umówiona z babką co chciała spotkac sie z ULA - na "po weekendzie" zobaczymy.... ale nie pokładajmy calej nadziei Quote
Aimez_moi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Buziaki dla slodkiej Panny Uszatkowej......:) Quote
Lolalola Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 trzymamy kciuki za spotkanie............... na maksa nowych pw trzeba powysylac..........nowe ogloszenia,allegro..nie wiem.. rozumiem,ze wplata od Maury i paru innych ciotek nie doszla..................duza wplata....szkoda,bardzo lubie takie akcje kiedy ktos nagle znika z deklaracja.............. zabieram sie za pw Uli... Quote
Lolalola Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 aaaaaa zapomnaialam jeszcze...................moze bazarek dla Uli zrobic???moglabym podeslac pare rzeczy,moze ktoras ciotka jeszcze cos dorzuci...............pytanie kto zrobi???stad wysylka bedzie kosztowac krocie,do d....za takim bazarkiem....musi byc Polska..... KTO POMOZE ZROBIC BAZAREK??????????????????????????????/ Quote
delfy2000 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Moje deklaracje są pokryte do Marca włącznie, więc za tydzień wysyłam następny przelew dla Ulaszki...chyba, że znajdzie ludzia do tego czasu ;-) Quote
Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 bardzo dziekujemy cioteczce Delfy2000 za pozostanie przy Uli:loveu: Quote
kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [B] Anita może zmieniłabyś trochę tytuł ... że brakuje na hotel ... zbieramy fanty na bazarek , czy jakoś tak ...[/B] .............. Lolalola - jak nikt sie nie zaoferuje to ja mogę zrobić bazarek ... ale jak będą jakieś fanty dla Ulki .... jak ktos ma a nie umie bazrku zrobić to może mi wysłać ... ... ostatnie moje dwa bazarki cała kasa poszła na transport Frediego i opłaty Carbona ... jak będę miała fanty to mogę zrobić bazarek jakby co dla Uli .... Quote
Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kama dzieki za pomoc;) ale juz mam ofiare ,ktora zrobi Ulci bazarek,szczegoly wkrotce;) [COLOR=red]Bardzo prosimy o zmiane w tytule,Kama ma racje......trzeba napisac,ze Ula w tragicznej sytuacji,potrzebna pomoc,fanty na bazarek itp!!!!!!!![/COLOR] Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 ULA - bardzo sie cieszę, że jesteś u Jamora w hotelu - przynajmniej jestes bezpieczna!!!i masz piekne foty...piękna modelka to i foty piekne!!! Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Lolalola']trzymamy kciuki za spotkanie............... na maksa nowych pw trzeba powysylac..........nowe ogloszenia,allegro..nie wiem.. rozumiem,ze wplata od Maury i paru innych ciotek nie doszla..................duza wplata....szkoda,bardzo lubie takie akcje kiedy ktos nagle znika z deklaracja.............. zabieram sie za pw Uli...[/QUOTE] ogłoszenia dzis bedą...allegro ma cały czas...teraz juz nie wyrózniam...co z tego, ze ma 1000 wejsc - nikt cholera nie dzwoni.. tylko ta Pani - ale wiesz jak jest - jaka jest umowa..nadzieii złudnych sobie nie robimy...dalej szukamy dla ULI najlepszy dom to SINGIELKA - ok 35 lat - z "jajem" Quote
Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 wiem,wiem jaka jest umowa ....kurcze slepi ludziska,nie widza tego co my..........jeszcze do tego te deklaracje odpadly,jasna cholera!! produkuje bazar dla Uli bo jeszcze tam chyba posiedzi.....tylko musi miec za co..........:( Quote
Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ulenko modlimy sie o domek..ciocia bazarek produkiren... Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 KAMA kamillos jest BOSKA jak kiełbasa krakowska.... ale i tak Loloalola jest bardziej krakowska a ULA to pieknioszka Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='Lolalola']Ulenko modlimy sie o domek..ciocia bazarek produkiren...[/QUOTE] LOLA lola kama zwolniła się z rozliczeń - ROZLICZASZ - mnei sie kasa nei trzyma :) Quote
kama210 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='anita_happy']LOLA lola kama zwolniła się z rozliczeń - ROZLICZASZ - mnei sie kasa nei trzyma :)[/QUOTE] [I]anito moja kochana ... ...chyba zarobisz ode mnie zaraz osobistego bana ...:evil_lol: kamila się zwolniła ... bo jej się łepetyna od pilnowania finansów wszystkich psów przepaliła ...:roll: .. a anitka ulcię kocha nad życie ... więc też zadba żeby było wszystko należycie .. [/I]:loveu: hehehhe ... moja pierwsza radosna twórczość na "szybkiego" ... Quote
Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Anitka Rokitka :) pieknie dodaje,sumuje,wszystko wyrownuje,Uli finansami sie zajmuje hahahhahhaa:eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts