Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak dalej szuka domu Bruno, Kizi i Sara zapytam jeszcze jak z tą małą czarnulką no i oczywiście nasz walnięty kotecek też szuka domu:)

Posted

Czyli on jednak do adopcji?To napiszę,że nie akceptuje innych zwierząt i ma niezależną naturę-z takim info już niejeden kot znalazł dom:-)
Ostatnio jeden koleś spod Krakowa szukał kota łownego-typowo nie do przytulania,tylko do odstraszania mysz;-)Myślę,że ten by się nadawał.Koleś się przeprowadził w okolice lasu (teraz taka moda,że wśród lasów,z dala od cywilizacji nowe domy się buduje i działki tam są w cenie)no i go myszki chcą zjeść;-)

Posted

Tak do adopcji jeśli nikt go nie pokocha musi wrócić w miejsce gdzie został złapany,bo nikt go nie szuka.
Był telefon w sprawie Tośki,zaraz idę ją zmierzyć,bo pani poprosiła o dokładne wymiary:cool3::evil_lol:

Posted

Aha!to pewnie ta emerytka spod Krakowa;-)Jej zależy,żeby pies na 100% nie był za duży(bo sobie nie poradzi) i zbyt żywiołowy;-)
No chyba,że ktoś z Wa-wy,bo Tośkę wrzuciłam też na wyróżnionego moruska Wa-wa.

Posted

No i jest decyzja ws Tośki?
A ja dziś miałam polowanie na psa potrąconego przez samochód:-(Myślałam,że to Włóczykij,bo dostałam telefon,że to 1z 2 "naszych" osiedlowych bezdomniaków.Ale to był jednak ten drugi,który de facto nie jest bezdomny-jest wypuszczany na cały dzień na spacer:mad:
Obszukaliśmy całe osiedle wzdłuż i szerz-nigdzie go nie było.Zapewne poszedł do domu.Póki co nie namierzyłam jego właścicieli,ale zrobię wywiad:angryy:

Posted

Cały czas piszę z pania o Toske bo ma jeszcze jedna sunie która ja ujęła. Napisałam jej juz chyba wszystko łącznie z wymiarami Toski,sąsiadka patrzyła na mnie jak na wariata jak robiłam jej pomiary. Był też telefon w sprawie Fiony,pan tez musi się z tym przespać a pan od Sary milczy jak na razie ma dać do poniedziałku ostateczna odpowiedź

Posted

Moje dwie wariatki Sara i Tola pojechały na sterylke zapowiada mi sie niezły ubaw,Sara w domu + koty = oczy dookoła głowy:???: Nigdy nie wiadomo co jej do głowy z kotami strzeli

Posted

To będzie wesoło!:-)
Psi killer mojej babci też zagryzał kurki bez reguły-czasem je tolerował i pozwalał zjadać swoje jedzenie,a czasem im robił surprise i po kurze:diabloti:
Miejmy nadzieję,że Sara jak i Fiona- w domu będzie łagodna dla kotów;-)

Poogłaszałam znów trochę zwierzyniec;-)
I co z tą małą czarną od Rajmunda?Szuka domu nadal?bo jak tak,to bym jej może wyróżnione zrobiła póki młodsza:-)

Będą nowe zdjęcia Sary tej od Rajmunda?

Posted

Postaramy sie jak najszybciej o nowe zdjęcia psiaków od Rajmunda:)
W domu CYRK!!! Tola leży obrażona,a Sara kota przyatakowała na dzień dobry. Niestety najmniejszy kot w domu,kotka wychowana przeze mnie na strzykawce,zwana przez nas ciotka mafijna tak ją zlała że biedna Sara leży i boi sie ruszyć. Ma ogromna ochotę poganiać koty ale ta jej zaraz na grzbiecie siedzi i ją leje,pozostaje jej wiec tylko obserwowanie kotów z językiem na brodzie,Mamba nie spuszcza jej z oka i jak tylko Sara sie ruszy zaraz ją atakuje.

Posted

No wreszcie ktoś Sarze pokazał kto rządzi:diabloti:
Kocica siostry też wychowała wszelkie niewychowane psy i dzieci;-)
Malutka różnica-Sara pewnie ok.35kg,a kocica 3,5kg i dała radę:evil_lol:

Posted

Nie Sara jest taka trochę w typie charta waży coś koło 20 kilo a kocica fakt,malutka glizda a leje ja aż huczy,Sara siedzi grzecznie na łóżku i tylko obserwuje sobie kotecki:)

Posted

Bruno ma DS w Wąchocku u takiego Pana który mi co jakiś czas przywozi chleb dla Koni. On prowadzi dom starców i szukał psa dla tych dziadków żeby mieli zajęcie. A Bruno idealnie do tego sie nadaje. Cały dzień przesiedziałby komuś na kolanach. A temu Panu kompletnie nie przeszkadza że ma tylko trzy łapki. Razem z Rajkiem będziemy kontrolowac jak sie Bruno miewa:)

Posted

Super!:multi:
Szkoda tylko,że ogłoszenia nic nie dały,bo mam też do wydania jamnikowatą 3łapkę,więc też pewnie będzie ciężko,zwłaszcza,że ona ma 8lat:-(.Może też się uda inną drogą znaleźć jej dom;-)

Posted

[quote name='Nadja89']Bruno ma DS w Wąchocku u takiego Pana który mi co jakiś czas przywozi chleb dla Koni. On prowadzi dom starców i szukał psa dla tych dziadków żeby mieli zajęcie. A Bruno idealnie do tego sie nadaje. Cały dzień przesiedziałby komuś na kolanach. A temu Panu kompletnie nie przeszkadza że ma tylko trzy łapki. Razem z Rajkiem będziemy kontrolowac jak sie Bruno miewa:)[/QUOTE]
I to są rewelacyjne wieści! Jeszcze troche i pójdę na psie bezrobocie:evil_lol:

Posted

Tak wiadomo ,3 suczki jedna w tragicznym stanie już u Rajmunda i Bożenki,doprowadzili ja do stanu używalności i zaczęła przypominać psa,piękna straszna całuśnica wygląda jak mały sznaucerek:) Jeszcze nie mamy fotek bo niedawno wróciłam z Nadją

Posted

[quote name='aga38']Rajmund i Nadja maja kolejne 3 psie biedy:([/QUOTE]

A oto jedna sunia która jest własnie u nas.Kupa filcu i zaropiałe oczy ,których prawie nie widać. Mała jest juz po wizycie u weta.Z jej oczami niestety jest nieciekawie. Zdjecia zrobione tel(fatalne) ale moze cokolwiek widać[IMG]h[IMG]http://i52.tinypic.com/2jb8ksx.jpg[/IMG]ttp://i52.tinypic.com/w9xp2o.jpg