aga38 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Tak dalej szuka domu Bruno, Kizi i Sara zapytam jeszcze jak z tą małą czarnulką no i oczywiście nasz walnięty kotecek też szuka domu:) Quote
Zuzka2 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Czyli on jednak do adopcji?To napiszę,że nie akceptuje innych zwierząt i ma niezależną naturę-z takim info już niejeden kot znalazł dom:-) Ostatnio jeden koleś spod Krakowa szukał kota łownego-typowo nie do przytulania,tylko do odstraszania mysz;-)Myślę,że ten by się nadawał.Koleś się przeprowadził w okolice lasu (teraz taka moda,że wśród lasów,z dala od cywilizacji nowe domy się buduje i działki tam są w cenie)no i go myszki chcą zjeść;-) Quote
aga38 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Tak do adopcji jeśli nikt go nie pokocha musi wrócić w miejsce gdzie został złapany,bo nikt go nie szuka. Był telefon w sprawie Tośki,zaraz idę ją zmierzyć,bo pani poprosiła o dokładne wymiary:cool3::evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Aha!to pewnie ta emerytka spod Krakowa;-)Jej zależy,żeby pies na 100% nie był za duży(bo sobie nie poradzi) i zbyt żywiołowy;-) No chyba,że ktoś z Wa-wy,bo Tośkę wrzuciłam też na wyróżnionego moruska Wa-wa. Quote
Zuzka2 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 No i jest decyzja ws Tośki? A ja dziś miałam polowanie na psa potrąconego przez samochód:-(Myślałam,że to Włóczykij,bo dostałam telefon,że to 1z 2 "naszych" osiedlowych bezdomniaków.Ale to był jednak ten drugi,który de facto nie jest bezdomny-jest wypuszczany na cały dzień na spacer:mad: Obszukaliśmy całe osiedle wzdłuż i szerz-nigdzie go nie było.Zapewne poszedł do domu.Póki co nie namierzyłam jego właścicieli,ale zrobię wywiad:angryy: Quote
aga38 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Cały czas piszę z pania o Toske bo ma jeszcze jedna sunie która ja ujęła. Napisałam jej juz chyba wszystko łącznie z wymiarami Toski,sąsiadka patrzyła na mnie jak na wariata jak robiłam jej pomiary. Był też telefon w sprawie Fiony,pan tez musi się z tym przespać a pan od Sary milczy jak na razie ma dać do poniedziałku ostateczna odpowiedź Quote
Zuzka2 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 To może jej walnę allegro wyróżnione na Warszawę i moruska wyróżnionego przerzucę na Wa-wę. Quote
aga38 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Zuzka Ty najlepiej wiesz jak ogłaszać ja sie na tym kompletnie nie znam więc zdaje się całkowicie na Ciebie:) Quote
aga38 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Moje dwie wariatki Sara i Tola pojechały na sterylke zapowiada mi sie niezły ubaw,Sara w domu + koty = oczy dookoła głowy:???: Nigdy nie wiadomo co jej do głowy z kotami strzeli Quote
Zuzka2 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 To będzie wesoło!:-) Psi killer mojej babci też zagryzał kurki bez reguły-czasem je tolerował i pozwalał zjadać swoje jedzenie,a czasem im robił surprise i po kurze:diabloti: Miejmy nadzieję,że Sara jak i Fiona- w domu będzie łagodna dla kotów;-) Poogłaszałam znów trochę zwierzyniec;-) I co z tą małą czarną od Rajmunda?Szuka domu nadal?bo jak tak,to bym jej może wyróżnione zrobiła póki młodsza:-) Będą nowe zdjęcia Sary tej od Rajmunda? Quote
aga38 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Postaramy sie jak najszybciej o nowe zdjęcia psiaków od Rajmunda:) W domu CYRK!!! Tola leży obrażona,a Sara kota przyatakowała na dzień dobry. Niestety najmniejszy kot w domu,kotka wychowana przeze mnie na strzykawce,zwana przez nas ciotka mafijna tak ją zlała że biedna Sara leży i boi sie ruszyć. Ma ogromna ochotę poganiać koty ale ta jej zaraz na grzbiecie siedzi i ją leje,pozostaje jej wiec tylko obserwowanie kotów z językiem na brodzie,Mamba nie spuszcza jej z oka i jak tylko Sara sie ruszy zaraz ją atakuje. Quote
Zuzka2 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No wreszcie ktoś Sarze pokazał kto rządzi:diabloti: Kocica siostry też wychowała wszelkie niewychowane psy i dzieci;-) Malutka różnica-Sara pewnie ok.35kg,a kocica 3,5kg i dała radę:evil_lol: Quote
aga38 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Nie Sara jest taka trochę w typie charta waży coś koło 20 kilo a kocica fakt,malutka glizda a leje ja aż huczy,Sara siedzi grzecznie na łóżku i tylko obserwuje sobie kotecki:) Quote
Zuzka2 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dostałam info od Rajmunda,że Bruno ma dom!:Cool!: Czekamy w takim razie na wieści na wątku,gdzie pojechał ten 3łapek:-) Quote
Nadja89 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Bruno ma DS w Wąchocku u takiego Pana który mi co jakiś czas przywozi chleb dla Koni. On prowadzi dom starców i szukał psa dla tych dziadków żeby mieli zajęcie. A Bruno idealnie do tego sie nadaje. Cały dzień przesiedziałby komuś na kolanach. A temu Panu kompletnie nie przeszkadza że ma tylko trzy łapki. Razem z Rajkiem będziemy kontrolowac jak sie Bruno miewa:) Quote
Zuzka2 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Super!:multi: Szkoda tylko,że ogłoszenia nic nie dały,bo mam też do wydania jamnikowatą 3łapkę,więc też pewnie będzie ciężko,zwłaszcza,że ona ma 8lat:-(.Może też się uda inną drogą znaleźć jej dom;-) Quote
aga38 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='Nadja89']Bruno ma DS w Wąchocku u takiego Pana który mi co jakiś czas przywozi chleb dla Koni. On prowadzi dom starców i szukał psa dla tych dziadków żeby mieli zajęcie. A Bruno idealnie do tego sie nadaje. Cały dzień przesiedziałby komuś na kolanach. A temu Panu kompletnie nie przeszkadza że ma tylko trzy łapki. Razem z Rajkiem będziemy kontrolowac jak sie Bruno miewa:)[/QUOTE] I to są rewelacyjne wieści! Jeszcze troche i pójdę na psie bezrobocie:evil_lol: Quote
aga38 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Rajmund i Nadja maja kolejne 3 psie biedy:( Quote
Zuzka2 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ups!:-(To już koniec rewelacyjnych wieści... Wiadomo coś o nich? Czy ta mała 8mies.od Rajmunda już ma DS? Quote
aga38 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Tak wiadomo ,3 suczki jedna w tragicznym stanie już u Rajmunda i Bożenki,doprowadzili ja do stanu używalności i zaczęła przypominać psa,piękna straszna całuśnica wygląda jak mały sznaucerek:) Jeszcze nie mamy fotek bo niedawno wróciłam z Nadją Quote
BożenaG Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='aga38']Rajmund i Nadja maja kolejne 3 psie biedy:([/QUOTE] A oto jedna sunia która jest własnie u nas.Kupa filcu i zaropiałe oczy ,których prawie nie widać. Mała jest juz po wizycie u weta.Z jej oczami niestety jest nieciekawie. Zdjecia zrobione tel(fatalne) ale moze cokolwiek widać[IMG]h[IMG]http://i52.tinypic.com/2jb8ksx.jpg[/IMG]ttp://i52.tinypic.com/w9xp2o.jpg Quote
BożenaG Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 I następne zdjęcia [IMG]http://i51.tinypic.com/ff39yq.jpg[/IMG] Quote
BożenaG Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jeszcze jedno [IMG]http://i52.tinypic.com/s1rxox.jpg[/IMG] Quote
Zuzka2 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 O rany!:-(Biedna psina.Dobrze,że psiaki trafiły już do Was:-) Quote
Recommended Posts