Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzka Dora pojechala do nowego domku. mieszka teraz w okolicach Skarzyska. Można ją już zdjąć z ogłoszeń,za które bardzo Ci dziękuję i oczywiście Agnieszce za piękne zdjęcia.

No to się nie zasiedziała :Cool!: A z ogłoszeń czy inaczej?

Posted

Zuzka w adopcjach niestety cisza :-( Dziś wstawię psiaki od Nadji a zostaną jeszcze ode mnie i od Rajka i 5 kociąt.

Na pierwszy strzał pójdzie Renia-to dobermanka wiek około 3 lata,zabrana w stanie skrajnego wycieńczenia,wesoła sunia,kontaktowa do innych psów ok z kotami kontaktu nie miała,ale myślę ze nie jest źle skoro stała na łańcuchu i nie zjadła babsku kur,na naszych oczach łykała w powietrzu zielone jabłka ,które spadały z drzewa :-( Jest wysterylizowana,zaszczepiona,zachipowana,w dniu zabrania była w połowie ciąży .

Następnie Lary i Szymon. Lart wyglada jak mieszaniec jamnika z rotwailerem,czyli postura jamnika,uroda rotka :-) To przesympatyczny młody psiak ma jakieś 7-8 miesięcy. Pies idealny ,kocha dzieci ( mój wnuczek cuda z nim robił a on oaza spokoju ),do innych zwierząt jak najbardziej ok,przyjaciel wszystkich ,charakter idealny no i ta jego uroda :-) Dla mnie jest cudny. Zaszczepiony,zachipowany,wykastrowany. I jeszcze Szymek,wielkości pekińczyka (pewno jakis pradziadek nim był) Spokojny bezproblemowy psiak,bardzo grzeczny,zaszczepiony,zachipowany,wykastrowany,wiek około roku. Szymek i Lary stracili domy podobnie jak Pirat i Bogdan,sa psami z tego samego wyburzanego osiedla :-( Zuzka tyle wiem,więcej pewno Nadja napisze

Posted

Zuzka zdjęcia do ogłoszeń wysłam Ci na e-mail bo mnie tu zaraz szlag trafi!!!!!!!!!!!!!!!! :pissed: :niewiem: :Help_2: Nie mogę się ogarnąć z fotkami

Posted

a ja jestem zakochana w Larym :-) Cudo nie pies! :loveu:   tego co wiem cisza jest u nas wszystkich,a ludzie maja coraz wieksze wymagania,najlepiej pies ale na już,proszę dowieźć,pomacam ,obejrzę i pomyślę,to nic że drugi koniec Polski ufff...

Posted

Zuzka a ja wysyłam Ci na e-mail kociaki od Rajka,mają około 2 miesiące 4 kociczki i czarno biały kocurek,Rajek prosił żeby ogłosic głównie na nasz region i na Warszawę

Posted

Zuzka a ja wysyłam Ci na e-mail kociaki od Rajka,mają około 2 miesiące 4 kociczki i czarno biały kocurek,Rajek prosił żeby ogłosic głównie na nasz region i na Warszawę

O.K. :smile: Śliczne kuleczki :loveu: Szylkretka-cudo :iloveyou:

Posted

wszystkie kocięta mają dom,dwa zamieszkały w starachowicach a trójka w niedziele jedzie do warszawy,szylkretka i biało bura zamieszkają razem co do psów to cisza totalna

Posted

wszystkie kocięta mają dom,dwa zamieszkały w starachowicach a trójka w niedziele jedzie do warszawy,szylkretka i biało bura zamieszkają razem co do psów to cisza totalna

Poszło ekspresowo :multi:

Posted

Zuzka wysłałam Ci na pocztę zdjęcia nowego podopiecznego Rajka. Pojechaliśmy go zabrać z ulicy ,bo bezdomny a psiak o zgrozo ma właścicieli i według nich super zadbany,wejdz na fb jest u mnie na osi.

Psiak ma na imie Major ma około 4 lata jak dobrze pamiętam,zachipowany,wykastrowany niedługo szczepienie. Do psów i kota jak najbardziej ok,bardzo wesoły ,towarzyski ,kocha ludzi,uwielbia wylegiwac się na kanapie a stał na krowim łańcuchu przy rozwalającej się budzie. Skóra,gnat i dred :-( Ale najważniejsze że u Rajka dochodzi do siebie :-)

Posted

Zuzka wysłałam Ci na pocztę zdjęcia nowego podopiecznego Rajka. Pojechaliśmy go zabrać z ulicy ,bo bezdomny a psiak o zgrozo ma właścicieli i według nich super zadbany,wejdz na fb jest u mnie na osi.

Psiak ma na imie Major ma około 4 lata jak dobrze pamiętam,zachipowany,wykastrowany niedługo szczepienie. Do psów i kota jak najbardziej ok,bardzo wesoły ,towarzyski ,kocha ludzi,uwielbia wylegiwac się na kanapie a stał na krowim łańcuchu przy rozwalającej się budzie. Skóra,gnat i dred :-( Ale najważniejsze że u Rajka dochodzi do siebie :smile:

Już go mam.Nieźle musiał być sfilcowany :lookarou:

Miałam maila ws Szymka,facet ma dzwonić :kciuki:

• 2 weeks later...
Posted

Do mnie dzisiaj przyjechały 2 szczeniaki,znalezione przez leśniczego w lesie w kartonie :-( Bidulki prawie zamarzły,maja jakies 6 tygodni i ważą po kg z czego połowa to chyba robale :-(

Zuzka dzisiaj do nowego domu pojechał Lary i Rico

Posted

Zuzka żeby nie było że jest cicho. Proszę ogłoś nowe biedy na mój nr telefonu. Pierwsza to Lejdi ma 3 lata,zaszczepiona,zachipowana,wysterylizowana,znaleziona na ulicy w Pawłowie,właściciel się odnalazł po chipie jednak Lejdi mieszkała w klatce na podwórku,kiedy kazaliśmy poprawić jej warunki pani się jej zrzekła,powiedziała że jej nie chce,mały dziamot z niej,ale i super niańka Ksawerego,do innych psów ok,koty goni ale chyba w celu poznawczym bo dogoniła i nie zjadła hehehe,druga to Emi wywalona pod szpitalem w Skarzysku ma 8 lat zaszczepiona,wysterylizowana,zachipowana,szczekuś pierwsza liga,chyba stała na łańcuchu bo ma zapędy stróża,jednak kotów nie lubi i dwa szyle z lasu około 7 tygodni,Sylwia (włos krótki) i Wiesiek (puchatek) imoina na cześć leśniczych którzy je uratowali :-)

Zdjęcia wysyłam Ci na e-mail i odbierz pw :-)

Posted

Do mnie dzisiaj przyjechały 2 szczeniaki,znalezione przez leśniczego w lesie w kartonie :-( Bidulki prawie zamarzły,maja jakies 6 tygodni i ważą po kg z czego połowa to chyba robale :-(

Zuzka dzisiaj do nowego domu pojechał Lary i Rico

A Tokio,Troja,Kaja też się załapały na kurs? :smile:

Co słychać u Tereski,Magika,Sisi,Simona,Szymka,podrostków z Bugaja,Reni,Bogusia?Zero odzewu?