Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cześć a mnie tu proszę pokazać tą małą rudą :) Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc poranne :)[/QUOTE] Czeeeść :). [quote name='Cienka']Cześć a mnie tu proszę pokazać tą małą rudą :)[/QUOTE] A,którą?Bo rude laski są dwie,CHICHA i CHALONDRA ;). Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Buszki'] A,którą?Bo rude laski są dwie,CHICHA i CHALONDRA ;).[/QUOTE] Tą co do wrocka pojedzie:evil_lol: Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='Cienka']Tą co do wrocka pojedzie:evil_lol:[/QUOTE] A skąd,kuleżanko masz takie wieści :crazyeye: ?Telefon na podsłuchu,czy co ;) ? Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Buszki']A skąd,kuleżanko masz takie wieści :crazyeye: ?Telefon na podsłuchu,czy co ;) ?[/QUOTE] Sie wie ;) ale pokaż która to :modla: Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Żaba nie działa :shake:.Ale to ta Mała,co ziewa na wcześniejszej fotce.Ma na imię CHALONDRA,moja ulubienica :loveu:. Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Całuski i życzonka dla Pręgatej solenizantki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudowności małe rosną :loveu::loveu::loveu::loveu:a ta ziewająca kruszyna na wadze mnie rozbroiła CCCUUUUDDDOOOO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczne szkodniki. Juz się nie mogę doczekać aż zaczną rozrabiać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='lourdnes']Całuski i życzonka dla Pręgatej solenizantki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudowności małe rosną :loveu::loveu::loveu::loveu:a ta ziewająca kruszyna na wadze mnie rozbroiła CCCUUUUDDDOOOO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczne szkodniki. Juz się nie mogę doczekać aż zaczną rozrabiać :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Pręgusia dziękuje :). Ziewająca,to nawet przy cycu ziewa :evil_lol:. Wiesz,ja też bym chciała coby już ganiały :roll:. [quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniowo:)[/QUOTE] Ja jak zwykle spóźniona :oops: i witam się wieczorowo ;). Quote
marcelinka371 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Buszki']Nie z różkami,tylko ze stojącymi uszkami ;)..[/QUOTE] Nio :D Z uszkami i z podkręconymi ogonkami:D Quote
M&S Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cześć Baski bobaski:) Widzę, że domki już się kroją..... Quote
marcelinka371 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Oj , jeszcze się pani zdziwi jak szybko:P Quote
jamnicze Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Jak one szybko rosną [url]http://img638.imageshack.us/img638/8518/resizeofmiotc2003.jpg[/url] Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ja też się witam :) Co u maluszków i mojej Pręgusi ?:) Quote
Buszki Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='M&S']Cześć Baski bobaski:) Widzę, że domki już się kroją.....[/QUOTE] Baski Bobaski rosną i zaczynają "biegać " po kojcu :evil_lol:. [quote name='marcelinka371']Oj , jeszcze się pani zdziwi jak szybko:P[/QUOTE] Nie tak szybko,jeszcze maja czas :). [quote name='jamnicze']Jak one szybko rosną [URL]http://img638.imageshack.us/img638/8518/resizeofmiotc2003.jpg[/URL][/QUOTE] Zdziwisz się jak swoje będziesz miała ;).Jeszcze przed chwilą były krecikami,a już są smokami :loveu:. [quote name='deer_1987']Czesc i milego dnia zyczymy![/QUOTE] Hejka :lol:.Dzień dzisiaj jak najbardziej miły,bo pogoda przyjemna. [quote name='lourdnes']Ja też się witam :) Co u maluszków i mojej Pręgusi ?:)[/QUOTE] Pręgusia zaczyna się oswajać z sytuacją,ale nadal nie ma śmiałości podejść za blisko kojca.Buszi czuwa :evil_lol:. Quote
taxelina Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 sloneczko macie? to na pewno od nas bo u nas bylo a dzis buro, caly dzien sie latarnie pala... Quote
Buszki Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='deer_1987']sloneczko macie? to na pewno od nas bo u nas bylo a dzis buro, caly dzien sie latarnie pala...[/QUOTE] Takie trochę za mgłą,ale mamy :). Quote
taxelina Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 U nas nadal nic, caly dzien ten buro... ale to ostatnio czesty widok :mad: Jak szczeniaczki? :loveu: Quote
Buszki Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 [quote name='deer_1987']U nas nadal nic, caly dzien ten buro... ale to ostatnio czesty widok :mad: Jak szczeniaczki? :loveu:[/QUOTE] Grube ;). Jutro,jak będzie dobre światło,to parę fotek pstryknę :). Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Buszki']Grube ;). Jutro,jak będzie dobre światło,to parę fotek pstryknę :).[/QUOTE] Super :) To ja pewnie obejrzę już u Zielonej jak zdążę a jak nie to zaległości migusiem nadrobię po wystawie :) Quote
taxelina Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Buszki']Grube ;). Jutro,jak będzie dobre światło,to parę fotek pstryknę :).[/QUOTE] Wczoraj mialas sloneczko a zdjec nie ma:mad: Quote
Recommended Posts