Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Czesc poranne :)[/QUOTE]

Czeeeść :).

[quote name='Cienka']Cześć a mnie tu proszę pokazać tą małą rudą :)[/QUOTE]

A,którą?Bo rude laski są dwie,CHICHA i CHALONDRA ;).

Posted

Całuski i życzonka dla Pręgatej solenizantki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cudowności małe rosną :loveu::loveu::loveu::loveu:a ta ziewająca kruszyna na wadze mnie rozbroiła CCCUUUUDDDOOOO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Śliczne szkodniki. Juz się nie mogę doczekać aż zaczną rozrabiać :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='lourdnes']Całuski i życzonka dla Pręgatej solenizantki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Cudowności małe rosną :loveu::loveu::loveu::loveu:a ta ziewająca kruszyna na wadze mnie rozbroiła CCCUUUUDDDOOOO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Śliczne szkodniki. Juz się nie mogę doczekać aż zaczną rozrabiać :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Pręgusia dziękuje :).
Ziewająca,to nawet przy cycu ziewa :evil_lol:.
Wiesz,ja też bym chciała coby już ganiały :roll:.

[quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniowo:)[/QUOTE]

Ja jak zwykle spóźniona :oops: i witam się wieczorowo ;).

Posted

[quote name='M&S']Cześć Baski bobaski:)

Widzę, że domki już się kroją.....[/QUOTE]

Baski Bobaski rosną i zaczynają "biegać " po kojcu :evil_lol:.

[quote name='marcelinka371']Oj , jeszcze się pani zdziwi jak szybko:P[/QUOTE]

Nie tak szybko,jeszcze maja czas :).

[quote name='jamnicze']Jak one szybko rosną
[URL]http://img638.imageshack.us/img638/8518/resizeofmiotc2003.jpg[/URL][/QUOTE]

Zdziwisz się jak swoje będziesz miała ;).Jeszcze przed chwilą były krecikami,a już są smokami :loveu:.

[quote name='deer_1987']Czesc i milego dnia zyczymy![/QUOTE]

Hejka :lol:.Dzień dzisiaj jak najbardziej miły,bo pogoda przyjemna.

[quote name='lourdnes']Ja też się witam :) Co u maluszków i mojej Pręgusi ?:)[/QUOTE]

Pręgusia zaczyna się oswajać z sytuacją,ale nadal nie ma śmiałości podejść za blisko kojca.Buszi czuwa :evil_lol:.

Posted

[quote name='deer_1987']sloneczko macie? to na pewno od nas bo u nas bylo a dzis buro, caly dzien sie latarnie pala...[/QUOTE]

Takie trochę za mgłą,ale mamy :).

Posted

[quote name='deer_1987']U nas nadal nic, caly dzien ten buro... ale to ostatnio czesty widok :mad:

Jak szczeniaczki? :loveu:[/QUOTE]

Grube ;). Jutro,jak będzie dobre światło,to parę fotek pstryknę :).

Posted

[quote name='Buszki']Grube ;). Jutro,jak będzie dobre światło,to parę fotek pstryknę :).[/QUOTE]
Super :) To ja pewnie obejrzę już u Zielonej jak zdążę a jak nie to zaległości migusiem nadrobię po wystawie :)