Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Juz niedługo zrzuci balast i znowu będzie nas czarowała smukłą sylwetką:)

pzdr.[/QUOTE]

Albo Jej apetyt wróci i będzie się objadać,że niby dla mleczka ;).

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie nie ma problemu mogę zabrać całą rodzinkę - gdzie wolicie? Biały czy Olsztyn ?:diabloti:
Kiedy będą te malusie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: ? Już sie doczekać nie mogę :shake: I migutkiem muszą byc fotki- będę miziala ekran komputera :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Jakie cudne jesienne zdjęcia:lol::lol: jakie kolory jak w bajce....

psiuchy też piękne:loveu:[/QUOTE]

Tak na prawdę,to kolory były piękniejsze,tylko mój aparat wymaga wymiany :).

Posted

[quote name='lourdnes']Dla mnie nie ma problemu mogę zabrać całą rodzinkę - gdzie wolicie? Biały czy Olsztyn ?:diabloti:
Kiedy będą te malusie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: ? Już sie doczekać nie mogę :shake: I migutkiem muszą byc fotki- będę miziala ekran komputera :evil_lol:[/QUOTE]

Taki wybór,ciężko się zdecydować :roll:.
Fotki będą zaraz po,oczywiście ;).

[quote name='M&S']To już za chwilę........:)

spokojnego dnia!!![/QUOTE]

Spoko,dzisiaj nie rodzimy(a w każdym bądź razie nie teraz ;)).Buszi smacznie śpi i udaje,że ten wieli brzuch,to nie Jej :evil_lol:.Tylko jeść nie chce :roll:.

Posted

[quote name='deer_1987']A jak z temperatura?[/QUOTE]

Luzik :).

[quote name='M&S']Jakieś obce ciało.....;):evil_lol:[/QUOTE]

Nio :diabloti:.Ledwo chodzi,a wczoraj chciała rowerzystę pogonić :evil_lol:.Dzisiaj dla odmiany labrador Jej nie pasował :evil_lol:.

Posted

[quote name='Buszki']

Nio :diabloti:.Ledwo chodzi,a wczoraj chciała rowerzystę pogonić :evil_lol:.Dzisiaj dla odmiany labrador Jej nie pasował :evil_lol:.[/QUOTE]

Zmienność nastrojów;)

Posted

[quote name='Buszki']Albo Jej apetyt wróci i będzie się objadać,że niby dla mleczka ;).[/QUOTE]
Alez niech się objada "dla mleczka". Ale jak juz maluchy ójdą doinnej stołówki, to wtedy szlabam na lodówkę;)

[quote name='lourdnes']Dla mnie nie ma problemu mogę zabrać całą rodzinkę - gdzie wolicie? Biały czy Olsztyn ?:diabloti:
Kiedy będą te malusie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: ? Już sie doczekać nie mogę :shake: I migutkiem muszą byc fotki- będę miziala ekran komputera :evil_lol:[/QUOTE]
Klusie powinny byc coś ok. weekendu (to chyba wyliczenie Buszki) lub bliżej 7.11.2011 r. (moje wyliczenia;))...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Alez niech się objada "dla mleczka". Ale jak juz maluchy ójdą doinnej stołówki, to wtedy szlabam na lodówkę;)

Klusie powinny byc coś ok. weekendu (to chyba wyliczenie Buszki) lub bliżej 7.11.2011 r. (moje wyliczenia;))...

Pzdr.[/QUOTE]
A może faktycznie beda wczesniej jak ona nie chce juz jesc? Zwierzaki czesto odstawiaja jadlo przed porodem ,zeby latwiej było rodzić :roll:

Nie moge sie doczekac :loveu:

Posted

Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.

Posted

[quote name='Buszki']Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.[/QUOTE]
O kurcze to ja trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: i nie mogę sie doczekać :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Buszki']Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.[/QUOTE]

Też trzymam kciukasy! i też nie mogę się doczekać :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

O kurka:crazyeye: to mooooocno trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;).

Posted

[quote name='Buszki']Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;).[/QUOTE]
Wow cudownie :multi::multi::multi:To teraz czekamy na foteczki :loveu::loveu::loveu:
A to Buszka psikuska :evil_lol: Nabrała weta i zrobiła niespodziewajkę :diabloti:
Super :loveu:Będę miziała monitor :evil_lol:

Posted

[quote name='Buszki']Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;).[/QUOTE]

Super, super, super:multi::multi::multi:

Wieelkie gratulacje:lol::lol::lol:

Dzielna mamuśka, piękny miocik!!!!!!