Buszki Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Juz niedługo zrzuci balast i znowu będzie nas czarowała smukłą sylwetką:) pzdr.[/QUOTE] Albo Jej apetyt wróci i będzie się objadać,że niby dla mleczka ;). Quote
M&S Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Jakie cudne jesienne zdjęcia:lol::lol: jakie kolory jak w bajce.... psiuchy też piękne:loveu: Quote
lourdnes Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dla mnie nie ma problemu mogę zabrać całą rodzinkę - gdzie wolicie? Biały czy Olsztyn ?:diabloti: Kiedy będą te malusie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: ? Już sie doczekać nie mogę :shake: I migutkiem muszą byc fotki- będę miziala ekran komputera :evil_lol: Quote
M&S Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 To już za chwilę........:) spokojnego dnia!!! Quote
Buszki Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='M&S']Jakie cudne jesienne zdjęcia:lol::lol: jakie kolory jak w bajce.... psiuchy też piękne:loveu:[/QUOTE] Tak na prawdę,to kolory były piękniejsze,tylko mój aparat wymaga wymiany :). Quote
Buszki Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='lourdnes']Dla mnie nie ma problemu mogę zabrać całą rodzinkę - gdzie wolicie? Biały czy Olsztyn ?:diabloti: Kiedy będą te malusie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: ? Już sie doczekać nie mogę :shake: I migutkiem muszą byc fotki- będę miziala ekran komputera :evil_lol:[/QUOTE] Taki wybór,ciężko się zdecydować :roll:. Fotki będą zaraz po,oczywiście ;). [quote name='M&S']To już za chwilę........:) spokojnego dnia!!![/QUOTE] Spoko,dzisiaj nie rodzimy(a w każdym bądź razie nie teraz ;)).Buszi smacznie śpi i udaje,że ten wieli brzuch,to nie Jej :evil_lol:.Tylko jeść nie chce :roll:. Quote
M&S Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Buszki'] Buszi smacznie śpi i udaje,że ten wieli brzuch,to nie Jej :evil_lol:.[/QUOTE] Jakieś obce ciało.....;):evil_lol: Quote
Buszki Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='deer_1987']A jak z temperatura?[/QUOTE] Luzik :). [quote name='M&S']Jakieś obce ciało.....;):evil_lol:[/QUOTE] Nio :diabloti:.Ledwo chodzi,a wczoraj chciała rowerzystę pogonić :evil_lol:.Dzisiaj dla odmiany labrador Jej nie pasował :evil_lol:. Quote
M&S Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Buszki'] Nio :diabloti:.Ledwo chodzi,a wczoraj chciała rowerzystę pogonić :evil_lol:.Dzisiaj dla odmiany labrador Jej nie pasował :evil_lol:.[/QUOTE] Zmienność nastrojów;) Quote
Buszki Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='M&S']Zmienność nastrojów;)[/QUOTE] Ma prawo :). Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Buszki']Albo Jej apetyt wróci i będzie się objadać,że niby dla mleczka ;).[/QUOTE] Alez niech się objada "dla mleczka". Ale jak juz maluchy ójdą doinnej stołówki, to wtedy szlabam na lodówkę;) [quote name='lourdnes']Dla mnie nie ma problemu mogę zabrać całą rodzinkę - gdzie wolicie? Biały czy Olsztyn ?:diabloti: Kiedy będą te malusie kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: ? Już sie doczekać nie mogę :shake: I migutkiem muszą byc fotki- będę miziala ekran komputera :evil_lol:[/QUOTE] Klusie powinny byc coś ok. weekendu (to chyba wyliczenie Buszki) lub bliżej 7.11.2011 r. (moje wyliczenia;))... Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Alez niech się objada "dla mleczka". Ale jak juz maluchy ójdą doinnej stołówki, to wtedy szlabam na lodówkę;) Klusie powinny byc coś ok. weekendu (to chyba wyliczenie Buszki) lub bliżej 7.11.2011 r. (moje wyliczenia;))... Pzdr.[/QUOTE] A może faktycznie beda wczesniej jak ona nie chce juz jesc? Zwierzaki czesto odstawiaja jadlo przed porodem ,zeby latwiej było rodzić :roll: Nie moge sie doczekac :loveu: Quote
Buszki Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha. Quote
lourdnes Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Buszki']Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.[/QUOTE] O kurcze to ja trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: i nie mogę sie doczekać :loveu::loveu::loveu: Quote
Korenia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Buszki']Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.[/QUOTE] Też trzymam kciukasy! i też nie mogę się doczekać :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mocniutko trzyamy kciuki,szczęśliwego rozwiązania oraz dużo zdrówka:) Quote
MMM Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Czy coś już się z tego Buszkowego wzdychania urodziło??? Czekamy na Maksiowe rodzeństwo i trzymamy kciuki. Quote
M&S Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Buszki']Wszystko wskazuje na to,że dzisiaj będziemy rodzić.Buszi całą noc łaziła : kojec,łóżko,spacerek :roll:.Dzisiaj nic już nie chce jeść,tylko leży i wzdycha.[/QUOTE] O kurka:crazyeye: to mooooocno trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Buszki Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;). Quote
lourdnes Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Buszki']Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;).[/QUOTE] Wow cudownie :multi::multi::multi:To teraz czekamy na foteczki :loveu::loveu::loveu: A to Buszka psikuska :evil_lol: Nabrała weta i zrobiła niespodziewajkę :diabloti: Super :loveu:Będę miziała monitor :evil_lol: Quote
M&S Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Buszki']Na chwilę obecną mamy :chłopiec rudo-biały pręgowany(?),dziewczynka rudo-biała 2x,chłopiec rudo-biały,dziewczynka rudo-biała pręgowana(?).Razem 5 szczeniorków,a miały być 2 ;).[/QUOTE] Super, super, super:multi::multi::multi: Wieelkie gratulacje:lol::lol::lol: Dzielna mamuśka, piękny miocik!!!!!! Quote
Recommended Posts