Buszki Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='unikatowydiament']dzień doberek:)[/QUOTE] Dzień doberek i... [quote name='M&S']Witanko wieczorową porą:)[/QUOTE] ...dobry wieczorek :). Dzisiaj złożyliśmy kojec,żeby Buszi się pomału oswajała.I zgadnijcie,kto w nim przesiaduje ;) ? Quote
Bundustar Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='MMM']i na koniec coś do działu "dziwne pozycje basków" - wygodne to krzesełko, tylko dlaczego podłączone do prądu:diabloti: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/16/20110327102253.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6020/20110327102253.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL][/QUOTE] Suuuper to siedzonko, Maksio to fajnie kombinuje, zuch chłopak, zupełnie jak Pan Słodowy coś z niczego ;) Pozdrawiam Quote
Bundustar Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Buszki'] Dzisiaj złożyliśmy kojec,żeby Buszi się pomału oswajała.I zgadnijcie,kto w nim przesiaduje ;) ?[/QUOTE] Wiadomix, Szepszucha się przyzwyczaja gdzie jej nie wolno będzie za chwilkę wchodzić ;) Buszi to wygląda jak by miała z osiem urodzić i to już jutro ;) całkiem fajna kuleczka ;) Pozdrawiam Quote
Buszki Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Buszi,to się nawet tak zachowuje.Ale żeby 8 było,to by musiały na USG w dwóch rzędach się ustawić :evil_lol:. Quote
M&S Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Buszki']Buszi,to się nawet tak zachowuje.Ale żeby 8 było,to by musiały na USG w dwóch rzędach się ustawić :evil_lol:.[/QUOTE] Ooo, może być ciekawie:cool3: Quote
Buszki Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Ciekawie,to na pewno będzie.Zawsze jest ciekawie :evil_lol:.No nic,jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne ;). Quote
M&S Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Buszki']Ciekawie,to na pewno będzie.Zawsze jest ciekawie :evil_lol:.No nic,jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne ;).[/QUOTE] To już za tydzień?! łał.... Quote
Korenia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Boskie foteczki :loveu: To już za tydzień ?! Quote
Buszki Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='deer_1987']oj to tak blisko rozwiazania juz?[/QUOTE] [quote name='M&S']To już za tydzień?! łał....[/QUOTE] Czy blisko?Tydzień,to wieczność :evil_lol:. [quote name='MMM']no to czekamy...[/QUOTE] Ja bardziej ;). [quote name='Korenia']Boskie foteczki :loveu: To już za tydzień ?![/QUOTE] Może nie foteczki,a modelki i model :evil_lol:.Ale dzięki za miłe słowa :lol:. Quote
lourdnes Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hahaha Dzień Strażaka- fotki boskie :evil_lol: I wybrałaś najprzystojniejszego :diabloti: A Buszi już szykuje prezenty jak widzę - pełen brzuszek.Aż sie rozczulam na samą myśl ,że będą małe diabełki :loveu: Maksio powinien dostać oskara za pomysłowość :evil_lol: Wynalazł wibrujące krzesło :cool3: Wystarczy zapuścić radio i mamy terapię dzwiękiem :razz: Quote
Buszki Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='M&S']Blisko, coraz bliżej;)[/QUOTE] A tak daleko...:evil_lol: [quote name='lourdnes']Hahaha Dzień Strażaka- fotki boskie :evil_lol: I wybrałaś najprzystojniejszego :diabloti: A Buszi już szykuje prezenty jak widzę - pełen brzuszek.Aż sie rozczulam na samą myśl ,że będą małe diabełki :loveu: Maksio powinien dostać oskara za pomysłowość :evil_lol: Wynalazł wibrujące krzesło :cool3: Wystarczy zapuścić radio i mamy terapię dzwiękiem :razz:[/QUOTE] Fajnie,że w końcu wróciłaś :lol:.I nawet zaległości ponadrabiałaś :cool3:. Quote
taxelina Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Szybko zleci ten tydzien, a porod spodziewany na niedziele? Quote
marcelinka371 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Śliczne zdjęcia:loveu: Już sie nie mogę doczekać małych Basków:D A tatuś jaki ma kolorek??? Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='marcelinka371']Śliczne zdjęcia:loveu: Już sie nie mogę doczekać małych Basków:D A tatuś jaki ma kolorek???[/QUOTE] Ja tez juz nie mogę doczekać się bobasków:) Tatuś nazywa się Abotere's ADUNBI i jest rudo-biały pręgowany:) pzdr. Quote
marcelinka371 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja tez juz nie mogę doczekać się bobasków:) Tatuś nazywa się Abotere's ADUNBI i jest rudo-biały pręgowany:) pzdr.[/QUOTE] Ja widze że ty [B]Asiaczek[/B] jesteś obeznana:D Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A co mam byc nieobeznana...? Suczka jest z mojej hodowli, a i piesek tez sprowadzony przeze mnie do PL z Holandii; obecnie mieszka w m-sci Pniewy p/Poznaniem... Więc, jakby nie patrzec - Rodzina:) pzdr. Quote
Recommended Posts