Buszki Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 [B][COLOR=#ffff00][/COLOR][/B][COLOR=#ffff00][/COLOR][COLOR=#ffff00][/COLOR][COLOR=#ffd700][/COLOR][COLOR=#ffff00][/COLOR][B] [COLOR=#ffff00]Z okazji Świat Wielkanocnych: miłości,która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia,które pozwala przetrwać najgorsze, pracy,która pomaga żyć, uśmiechów bliskich i nieznajomych,które pozwalają lżej oddychać i szczęścia,które niejednokrotnie ocala nam życie. [/COLOR][/B] Quote
Oscar Patric Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [COLOR=#1A381A][FONT=Verdana][SIZE=5][COLOR=#006400]Alleluja dziś śpiewamy, Bogu cześć i chwałę dajmy, Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel, Tego świata Odkupiciel. Zdrowia, radości i powodzenia To są najszczersze moje życzenia. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
Buszki Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Dziękuję bardzo i wszystkiego najlepszego :). Quote
Buszki Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Pozdrawiamy również i świątecznie i jak najbardziej zimowo ;). Quote
Buszki Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 A ja dzisiaj wprowadziłam nowa tradycję dyngusową i obrzuciłam moich panów śnieżkami :evil_lol:,jak byli jeszcze w łóżkach :diabloti:. Quote
M&S Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Buszki']A ja dzisiaj wprowadziłam nowa tradycję dyngusową i obrzuciłam moich panów śnieżkami :evil_lol:,jak byli jeszcze w łóżkach :diabloti:.[/QUOTE] Jesteś potfforem :evil_lol: Quote
Buszki Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Jestem :diabloti:.Dumna z siebie też jestem :evil_lol:. Quote
M&S Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Buszki']Jestem :diabloti:.Dumna z siebie też jestem :evil_lol:.[/QUOTE] I to się liczy;) Hej po świętach:) Quote
jamnicze Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Buszki']Bidulko,świąt Ci braknie na te bąbelki ;).[/QUOTE] No i zabrakło, ale tylko dla Saidi ;) Stwierdziłam, że malizna była kąpana na Boże Narodzenie, to jej starczy :) Myślę, że z tego rozwiązania najbardziej cieszyła się właśnie Saidi :evil_lol: Quote
Buszki Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='M&S']Witanko środowe, śnieżne;)[/QUOTE] Witanko bezśnieżne :eviltong:. [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] My również :). Quote
M&S Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Buszki']Witanko bezśnieżne :eviltong:.[/QUOTE] Wrrrrrrrrrrrrrrr.......:diabloti: Quote
Buszki Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Widziałam w wiadomościach,współczuję.... Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Buszki']Widziałam w wiadomościach,współczuję....[/QUOTE] Dzięki, musiałam plany na jutro i sobotę zmienić:placz: Quote
Buszki Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Maluchy wyrosły,zwłaszcza Gruby i zwłaszcza na szerokość :evil_lol:. Quote
Recommended Posts