Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo :).
Nawet nie wiesz,jak ja się cieszę.Zwłaszcza,że Chicha sędziny nie zjadła,nawet nie owarkała :evil_lol:.Szepsi też była dzielna,konkurencję chciała wygryźć,dosłownie :diabloti:.

Posted

Dziękujemy.
Jak to nie wiesz czego ? Nie pogryzienia sędziny przez Chichę :evil_lol:.
A tak na serio,to w Zielonej Górze : Chicha dosk. 1/2,Zw.Mł. ; Szepsi dosk.,CAC,Zw.

Posted

Bo Chicha jest po przejściach i zrobiła się niedotykalska.Nie lubi oglądania ząbków i macania też nie lubi :roll:.Wyznaje zasadę :patrz na mnie ale nie tykaj :evil_lol:.

Posted

Czeeść :).
Niedotykalska ma szlaban na głaski,bo zeżarła nóżkę sarenki,razem z kopytkiem :roll:.To było w środę i nadal nic się nie dzieje więc chyba się przyjęło ;).

Posted

[quote name='Buszki']Czeeść :).
Niedotykalska ma szlaban na głaski,bo zeżarła nóżkę sarenki,razem z kopytkiem :roll:.To było w środę i nadal nic się nie dzieje więc chyba się przyjęło ;).[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye: ta malutka, subtelna dziewczynka.......znaczy jest głodzona!!!

Posted

[quote name='M&S']:crazyeye::crazyeye: ta malutka, subtelna dziewczynka.......znaczy jest głodzona!!![/QUOTE]

Niestety,jest głodzona,ale sobie radzi :diabloti:.

[quote name='Metheora']Lara zeżarła telefon Kuby więc zostałam bez... bo chwilowo musiałam odstąpić swój :P on potrzebuje do pracy :)[/QUOTE]

Na szczęście domowych sprzętów moje nie zjadają :).

Posted

[quote name='Buszki']Dziękujemy.
Jak to nie wiesz czego ? Nie pogryzienia sędziny przez Chichę :evil_lol:.
A tak na serio,to w Zielonej Górze : Chicha dosk. 1/2,Zw.Mł. ; Szepsi dosk.,CAC,Zw.[/QUOTE]
No to jeszcze raz gratuluję :)