Buszki Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Witamy w słoneczną i u nas i na wystawie w Zielonej Górze ;). Quote
Bundustar Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Buszki']Witamy w słoneczną i u nas i na wystawie w Zielonej Górze ;).[/QUOTE] GRATULACJE :Rose: :multi: ogromnie się cieszę z Waszych sukcesów w Zielonej Górze :loveu: Quote
Buszki Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Dziękuję bardzo :). Nawet nie wiesz,jak ja się cieszę.Zwłaszcza,że Chicha sędziny nie zjadła,nawet nie owarkała :evil_lol:.Szepsi też była dzielna,konkurencję chciała wygryźć,dosłownie :diabloti:. Quote
Buszki Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Dziękujemy. Za fajny wieczorek też :). Quote
jamnicze Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 To ja też pogratuluję, tylko nie wiem czego :evil_lol: No to pochwal się jak Wam poszło :) i może wstawiłabyś stawkę i wyniki w "wystawach"? :razz: Quote
Buszki Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Dziękujemy. Jak to nie wiesz czego ? Nie pogryzienia sędziny przez Chichę :evil_lol:. A tak na serio,to w Zielonej Górze : Chicha dosk. 1/2,Zw.Mł. ; Szepsi dosk.,CAC,Zw. Quote
Metheora Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Chicha taka groźna??? ...no ja mam obawy czy Lara nie zje sędziego na pierwszej wystawie ;/ Quote
Buszki Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Bo Chicha jest po przejściach i zrobiła się niedotykalska.Nie lubi oglądania ząbków i macania też nie lubi :roll:.Wyznaje zasadę :patrz na mnie ale nie tykaj :evil_lol:. Quote
M&S Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Cześć Buszki:) Głaski dla niedotykalskiej!!! Quote
Buszki Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Czeeść :). Niedotykalska ma szlaban na głaski,bo zeżarła nóżkę sarenki,razem z kopytkiem :roll:.To było w środę i nadal nic się nie dzieje więc chyba się przyjęło ;). Quote
M&S Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Buszki']Czeeść :). Niedotykalska ma szlaban na głaski,bo zeżarła nóżkę sarenki,razem z kopytkiem :roll:.To było w środę i nadal nic się nie dzieje więc chyba się przyjęło ;).[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: ta malutka, subtelna dziewczynka.......znaczy jest głodzona!!! Quote
Buszki Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Trochę późno jestem,ale witam :). Quote
Metheora Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Lara zeżarła telefon Kuby więc zostałam bez... bo chwilowo musiałam odstąpić swój :P on potrzebuje do pracy :) Quote
Buszki Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='M&S']:crazyeye::crazyeye: ta malutka, subtelna dziewczynka.......znaczy jest głodzona!!![/QUOTE] Niestety,jest głodzona,ale sobie radzi :diabloti:. [quote name='Metheora']Lara zeżarła telefon Kuby więc zostałam bez... bo chwilowo musiałam odstąpić swój :P on potrzebuje do pracy :)[/QUOTE] Na szczęście domowych sprzętów moje nie zjadają :). Quote
jamnicze Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Buszki']Dziękujemy. Jak to nie wiesz czego ? Nie pogryzienia sędziny przez Chichę :evil_lol:. A tak na serio,to w Zielonej Górze : Chicha dosk. 1/2,Zw.Mł. ; Szepsi dosk.,CAC,Zw.[/QUOTE] No to jeszcze raz gratuluję :) Quote
Buszki Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='jamnicze']No to jeszcze raz gratuluję :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję :). [quote name='M&S']Cześć Buszki:)[/QUOTE] Hejka :). Quote
Recommended Posts