Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Korenia'][URL]http://img824.imageshack.us/img824/4673/resizeofdomowe7050.jpg[/URL]
Hahahah :evil_lol:
Miałam taką samą piżamę :P[/QUOTE]

Piżamka taka afrykańska ;).

[quote name='jamnicze']Cha cha cha, no ja nie mogę, super jest to zdjęcie
[URL]http://img824.imageshack.us/img824/4673/resizeofdomowe7050.jpg[/URL][/QUOTE]

Bo mi chyba zimno było :diabloti:.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co,nie wiem ile będzie naprawa kosztowała (był fachowiec pomierzyć i ma dać znać) i czy było ubezpieczone,to Małża działka ;).Ja chcę tylko całe okno i już :).

Posted

My mamy duże szyby (kiedyś jak był pan od regulacji mówił, że pond standardowe wymiary) wtedy mi się wydawało, że to fajniej bo więcej światła. Przy wiatrach które torpedują nas dość często już nie jestem tego taka pewna.
I do dziś nie mamy rolet bo wymiary nie pozwalają iść sobie do Ikei i kupić fajnych tanich rolet.

Posted

Nasze też były robione na zamówienie i na szczęście poszła ta mniejsza,tańsza ;).Dzisiaj już wiem,że nowa (podwójna) szybka będzie za dwa tygodnie i że za jedyne 200zł :).
A szprosy mam otwierane,więc jest to jedna tafla szyby do mycia ;).

Posted

[quote name='jamnicze']My daliśmy sobie w sypialni szyby z jakimś gazem aby było ciszej :)[/QUOTE]

Te nasze też coś tam mają w środku,wymieniać trzeba cały komplet chociaż tylko jedna jest uszkodzona (a właściwie zniszczona ;) ).A gaz,to mamy na zewnątrz.Podobno takiego fenomenu to na całym świecie nie ma ;).

[quote name='M&S']Cześć Buszki:)[/QUOTE]

Czeeeść :).

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek,mizianki ślemy:) :)[/QUOTE]

Dopiero dzisiaj,ale dziękujemy i również witamy.

[quote name='M&S']Miłego piątku:)[/QUOTE]

Dziękujemy,piątek był bardzo miły,a sobota jeszcze lepsza :).
Byliśmy na wystawie w Velkiej Idzie :).

Piątek:
CHICHA African Elite FCI (kl.szczeniąt) oc.w.o,Best Puppy
OLA CILD OF THE STARS Asiaczek FCI (kl.championów) oc.dosk.2,res.CAC
BUNDUSTAR African Elite FCI (kl.championów) oc.dosk.1,CAC,BOS,BOB,Slovakia Winner 2012.

Sobota:
CHICHA African Elite FCI (kl.szczeniąt) oc.w.o,Best Puppy
OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI (kl.otwarta) oc.dosk.1,CAC,CACIB,BOS
BUNDUSTAR African Elite FCI (kl.championów) oc.dosk.1,CAC,CACIB,BOS BOB.

Jesteśmy z Krysią i psiakami zmęczone,przemoczone,ubłocone i strasznie zadowolone :).

Posted

Dziękujemy za brawa :).Dumna jestem z psiaków,bo pogoda była baaaardzo ekstremalna.W sobotę tak lało,że na ringu mieliśmy zapasy błotne :evil_lol:.