Buszki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='deer_1987']A jak tam dziewczyny?[/QUOTE] [quote name='M&S']Hello wieczorowo:)[/QUOTE] Witam się czwartkowo,śnieżnie i ...[COLOR=red] [B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DROGIE KOLEŻANKI Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :) !!! [/B][COLOR=black]Muszę zameldować,że Chichunia w końcu zrobiła siii na dworze.Jest z tym lekko opóźniona przez ten gips,ale najważniejsze że się przemogła.To chyba taki prezencik dla pańci :).[/COLOR] [/COLOR] Quote
taxelina Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 No widzisz jaki prezent dostalas :loveu: Dziekuje za zyczenia i tez zycze wszystkiego naj z okazji naszego swieta! Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Ale tylko jeden,reszta już w domu :diabloti:. A z okazji święta dostałam różyczkę w sklepie,jak po bułki byłam :). Quote
Bundustar Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Buszki']Ale tylko jeden,reszta już w domu :diabloti:. A z okazji święta dostałam różyczkę w sklepie,jak po bułki byłam :).[/QUOTE] Hmmm, szkoda, że po bułki nie chodzę :diabloti: ale może dla WSZYSTKICH kobiet kwiatek: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg526/scaled.php?server=526&filename=dziekobiet.jpg&res=medium[/IMG] bo ja jestem zdania, że to całkiem miłe święto :cool3: To sympatycznego dnia drogie kobiety :loveu: kwiatek jest tropikalny bo już tęsknię za ciepełkiem :razz: Pozdrawiam Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Śliczne kwiatki,prawie czuję jak pachną :).I też mi się ciepełka chce... Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 dla Ciebie także wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta:) Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Dzięki,ja tam lubię każde święto,zwłaszcza jak kwiatki dają ;). Quote
Oscar Patric Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 z okazji Dnia Psa wszystkiego najlepszego oraz zdrówka:) Quote
Buszki Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 [quote name='unikatowydiament']z okazji Dnia Psa wszystkiego najlepszego oraz zdrówka:)[/QUOTE] Dziękujemy dopiero dzisiaj,bo chyba przez to świętowanie dogo padło ;). Quote
Buszki Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Jak na rozrabiaków przystało,rozrabiają :). Dopijam kawusię i idziemy do lasu trochę pobiegać,bo po działce to nudno ;). Quote
taxelina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No to udanego spaceru! Gdzie nie czytam to mily spacer sie szykuje :loveu: Quote
Buszki Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='deer_1987']No to udanego spaceru! Gdzie nie czytam to mily spacer sie szykuje :loveu:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']spokojnego i udanego spacerku:)[/QUOTE] Spacerek był baaardzo udany,bo zaraz na wejściu do lasu sarenek nam się trafił.Wielki był i rogaty,a jaki żwawy...Starsze dziewczyny popędziły za Nim,a Chichunia musiała smaczkami się zadowolić,ale nie narzekała ;). Quote
taxelina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Starsze wrocily? :razz: Masz zdjecia ze spacerku? Quote
Buszki Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Zawsze wracają,a jak nie mogą mnie w lesie znaleźć (chociaż nie ruszam się z miejsca),to lecą do domu sprawdzić ;).Mieszkam zaraz obok :). Niestety,zdjęć nie posiadam,bo 3 psiaki,aparat i moje dwie ręce nie mogą się dogadać...Dzisiaj byłam z sąsiadką umówiona,ale nie idziemy bo pada i jeszcze zawiewa.Może jutro się pogoda poprawi,to wezmę aparat :). Quote
Buszki Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 [quote name='deer_1987']To masz fajnie ogrodek las :loveu:[/QUOTE] I sarenki,dziki,lisy... :). [quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy:)[/QUOTE] Jak milusio,dzięki :). [quote name='Cienka']Witam się wieczorowo :)[/QUOTE] Ja też :). Quote
jamnicze Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cieszę się, że Chichunia już bryka :). U nas tak za..., że głowy urywa i za długo spacerować się nie da. Tzn w sobotę, bo dzisiaj już nieco spokojniej ;). 3 laleczki :) [url]http://img857.imageshack.us/img857/6357/resizeoftrzydziewczyny1.jpg[/url] Quote
Buszki Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki za pogode jutro![/QUOTE] Wczoraj udało nam się na chwilkę wyjść ale zaraz uciekałyśmy bi zaczęło siąpić,aparatu nawet nie brałam :shake:.Dzisiaj też nie wygląda to za dobrze,a ja mam drzewka malować :placz:. [quote name='jamnicze']Cieszę się, że Chichunia już bryka :). U nas tak za..., że głowy urywa i za długo spacerować się nie da. Tzn w sobotę, bo dzisiaj już nieco spokojniej ;). 3 laleczki :) [URL]http://img857.imageshack.us/img857/6357/resizeoftrzydziewczyny1.jpg[/URL][/QUOTE] U nas za mocno nie wieje,ale mało przyjemnie jest przez wilgoć w powietrzu... Jeszcze trochę,a oparcie kanapy będzie za krótkie :evil_lol:. Quote
Recommended Posts