Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']A jak tam dziewczyny?[/QUOTE]

[quote name='M&S']Hello wieczorowo:)[/QUOTE]

Witam się czwartkowo,śnieżnie i ...[COLOR=red]
[B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DROGIE KOLEŻANKI
Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :) !!!

[/B][COLOR=black]Muszę zameldować,że Chichunia w końcu zrobiła siii na dworze.Jest z tym lekko opóźniona przez ten gips,ale najważniejsze że się przemogła.To chyba taki prezencik dla pańci :).[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Buszki']Ale tylko jeden,reszta już w domu :diabloti:.
A z okazji święta dostałam różyczkę w sklepie,jak po bułki byłam :).[/QUOTE]

Hmmm, szkoda, że po bułki nie chodzę :diabloti:

ale może dla WSZYSTKICH kobiet kwiatek:
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg526/scaled.php?server=526&filename=dziekobiet.jpg&res=medium[/IMG]

bo ja jestem zdania, że to całkiem miłe święto :cool3:

To sympatycznego dnia drogie kobiety :loveu: kwiatek jest tropikalny bo już tęsknię za ciepełkiem :razz:

Pozdrawiam

Posted

[quote name='unikatowydiament']z okazji Dnia Psa wszystkiego najlepszego oraz zdrówka:)[/QUOTE]

Dziękujemy dopiero dzisiaj,bo chyba przez to świętowanie dogo padło ;).

Posted

[quote name='deer_1987']No to udanego spaceru! Gdzie nie czytam to mily spacer sie szykuje :loveu:[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']spokojnego i udanego spacerku:)[/QUOTE]

Spacerek był baaardzo udany,bo zaraz na wejściu do lasu sarenek nam się trafił.Wielki był i rogaty,a jaki żwawy...Starsze dziewczyny popędziły za Nim,a Chichunia musiała smaczkami się zadowolić,ale nie narzekała ;).

Posted

Zawsze wracają,a jak nie mogą mnie w lesie znaleźć (chociaż nie ruszam się z miejsca),to lecą do domu sprawdzić ;).Mieszkam zaraz obok :).
Niestety,zdjęć nie posiadam,bo 3 psiaki,aparat i moje dwie ręce nie mogą się dogadać...Dzisiaj byłam z sąsiadką umówiona,ale nie idziemy bo pada i jeszcze zawiewa.Może jutro się pogoda poprawi,to wezmę aparat :).

Posted

[quote name='deer_1987']To masz fajnie ogrodek las :loveu:[/QUOTE]

I sarenki,dziki,lisy... :).

[quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy:)[/QUOTE]

Jak milusio,dzięki :).

[quote name='Cienka']Witam się wieczorowo :)[/QUOTE]

Ja też :).

Posted

Cieszę się, że Chichunia już bryka :). U nas tak za..., że głowy urywa i za długo spacerować się nie da. Tzn w sobotę, bo dzisiaj już nieco spokojniej ;).
3 laleczki :)
[url]http://img857.imageshack.us/img857/6357/resizeoftrzydziewczyny1.jpg[/url]

Posted

[quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki za pogode jutro![/QUOTE]

Wczoraj udało nam się na chwilkę wyjść ale zaraz uciekałyśmy bi zaczęło siąpić,aparatu nawet nie brałam :shake:.Dzisiaj też nie wygląda to za dobrze,a ja mam drzewka malować :placz:.

[quote name='jamnicze']Cieszę się, że Chichunia już bryka :). U nas tak za..., że głowy urywa i za długo spacerować się nie da. Tzn w sobotę, bo dzisiaj już nieco spokojniej ;).
3 laleczki :)
[URL]http://img857.imageshack.us/img857/6357/resizeoftrzydziewczyny1.jpg[/URL][/QUOTE]

U nas za mocno nie wieje,ale mało przyjemnie jest przez wilgoć w powietrzu...
Jeszcze trochę,a oparcie kanapy będzie za krótkie :evil_lol:.