Bundustar Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Buszki'] A z dobrych wieści,to w niedzielę na wystawie championów w Lesznie: [B]BUNDUSTAR African Elite FCI [/B][COLOR=darkred]oc.dosk.1,CWC,BOS,BOB [/COLOR] [B][COLOR=red]GRATULACJE DLA SYNECZKA !!![/COLOR][/B][/QUOTE] [quote name='jamnicze']:multi::multi::multi: Gratulacje dla Bundustara, możecie wstawić stawkę w dziale wystawowym?[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Gratulacje dla synka![/QUOTE] [quote name='gosiaja']Gratulacje !!! Bundustar[/QUOTE] [quote name='Buszki']Dziękujemy w imieniu Piesia. Już wstawili :). Dzięki wielkie,myślę że Krysia tu wpadnie i podzieli się wrażeniami :).[/QUOTE] [quote name='Buszki']Brawa dla Benusia :) Dla Pańci też ;).[/QUOTE] [B][I]Bardzo dziękujemy za dobre słowo :)[/I][/B] [B][I]Wystawa Champion of Champion`s - wszystko co było do napisania jest w dziale wystaw, zapraszamy :)[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][I]Przy okazji zapowiem, że kończymy intensywne prezentacje na ringach krajowych, w minionym tygodniu otrzymaliśmy potwierdzenie wystawienia[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [CENTER][B][I][SIZE=3][COLOR=lime]DYPLOMU INTERCHAMPIONA dla BUNDUSTAR African Elite[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [/CENTER] [B][I]jednocześnie więc składam serdeczne gratulacje HODOWCY, przypomnę MAŁGOSIA KOPCZA, z okazji[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [CENTER][B][I][SIZE=4][COLOR=lime]PIERWSZEGO TYTUŁY INTERCHAMPIONA W HODOWLI AFRICAN ELITE !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=4][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=4][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=4][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [/CENTER] [B][I]Dziękujemy za wszystko co dobre i pozdrawiamy serdecznie życząc sukcesów :)[/I][/B] Quote
Asiaczek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Buszki, jak Mała? Uzywa juz nóżki do chodzenia, czy nadal kuśtyka na 3? pzdr. Quote
Buszki Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 To jeszcze raz pogratuluję Benusiowi interka :). Gratulacje!!! Właśnie wróciliśmy z wizyty kontrolnej u ortopedy.I właściwie nic konkretnego się nie dowiedziałam.Na zdjęciu wygląda dobrze,ale to już moja wetka mówiła.Że łapki prawie nie używa,też dobrze,bo żeby nie nadwyrężyła.Mamy obserwować i czekać,dwa miesiące albo dłużej...No chyba,że za miesiąc nadal by za bardzo ją oszczędzała,to mamy przyjechać. Chichunia wysłuchała wszystkiego ze spokojem,a na koniec chciała dziabnąć doktora :).Ma dziewczyna charakterek ;). Teraz zagryza Szepsi i jak idzie pomału,to tak jakby lekko się opiera,ale jak biegnie to w podskokach na trzech.Wczoraj znalazła myszkę na dworze,to tak na tych trzech uciekała,że dogonić Jej nie mogłam :). No i jestem bardzo z Chichuni dumna,bo całą drogę tam i z powrotem (z małą przerwą na doktora) nawet nie pisnęła. Quote
Asiaczek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 No to czekamy; oby powoli zaczeła jej uzywac, tzn. tej czwartej odnóży:) Pzdr. Quote
Buszki Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Tak czasami niechcący na niej stąpnie,a to już jakiś sukces :). Quote
Buszki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Po domu Chichunia zaczęła delikatnie stawiać nóżkę,ale na dworze nie chce,bo się chyba mokrości brzydzi ;). Zresztą Szepsi na dworze też chodzi na trzech nóżkach,a Buszi w ogóle nie wychodzi :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Nóżki będzie używać coraz częściej, ale to musi potrwać. Pamiętam jak Saidi była mała i stratowały są pędzące labradory, też wtedy kulała (noga była zbita). Quote
Buszki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Właśnie wróciłyśmy z ogrodu i przez chwilkę pomyliły się Chichuni nóżki i przednią w górze trzymała ;). Quote
taxelina Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Buszki']Właśnie wróciłyśmy z ogrodu i przez chwilkę pomyliły się Chichuni nóżki i przednią w górze trzymała ;).[/QUOTE] Ona moze miec to co Niunia miala, ze w podswiadomosci boi sie postawic bo bedzie bolalo. Quote
Buszki Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='deer_1987']Ona moze miec to co Niunia miala, ze w podswiadomosci boi sie postawic bo bedzie bolalo.[/QUOTE] Doktor mówił,że na razie może oszczędzać,to oszczędza.Doktora trzeba się słuchać ;). Quote
Buszki Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Witaj :). Dzisiaj już nawet lekko się opiera chodząc.Ale gołębia ganiała na trzech ;). Quote
gosiaja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 fajnie że mała coraz lepiej głaski dla całego stadka Quote
Buszki Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 O,dziękujemy za buziaczki i pozdrawiamy :). Quote
Buszki Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='M&S']Cześć Buszki:)[/QUOTE] Hejka ;). [quote name='deer_1987']Jak tam Mala?[/QUOTE] Zaczęła nieśmiało stąpać na nóżkę i nawet za uchem się nią drapała :) .A jak rozrabia.... Quote
Buszki Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Asiaczek']No i dobrze:) Niech rozrabia! pzdr.[/QUOTE] Nawet byliśmy wczoraj w lesie,na chwilunię. [quote name='M&S']Super, to znaczy zdrowieje malutka!!![/QUOTE] Zdrowieje,albo się przyzwyczaja.Tak do końca to nie wiadomo... [quote name='jamnicze']Malutka zdrowieje, to czas na fotki :)[/QUOTE] No właśe nie mogę się zebrać za ten nowy program do wstawiania.Już mi Asia przysłała instrukcję,a ja dalej nie mam natchnienia.... Quote
Recommended Posts