Buszki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Do cieplejszej,a nie gorącej.A cieplejsza,to dla mnie za mało ;). Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Buszki']Do cieplejszej,a nie gorącej.A cieplejsza,to dla mnie za mało ;).[/QUOTE] Ale tutaj mamy tez inne fajne atrakcje :razz: Quote
Buszki Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='deer_1987']Ale tutaj mamy tez inne fajne atrakcje :razz:[/QUOTE] Za zimne :diabloti:. [quote name='M&S']Cześć niedzielnie:)[/QUOTE] Cześć niedzielnie i znowu mroźnie :roll:. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Witaj, Buszki:) Głaski dla Buszki i Szepsi:) Pzdr. Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 To gdzie bys chciala pojechac? Chorwacja jest piekna :loveu: wiem bo bylam :loveu: Quote
Buszki Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Asiaczek']Witaj, Buszki:) Głaski dla Buszki i Szepsi:) Pzdr.[/QUOTE] Witam :).A głaski dla Chichuni ? [quote name='deer_1987']To gdzie bys chciala pojechac? Chorwacja jest piekna :loveu: wiem bo bylam :loveu:[/QUOTE] Chorwacja może być ;).Mi,to się Indie marzą,ale na razie nie mam tyle środków i do tego trzeba dłuuuuugo lecieć,czego mój małż może nie przeżyć.Ale może kiedyś... Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale duzo roznych propozycji :diabloti: Jak tam moja ulubienica Szepsi? Quote
Buszki Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']Indie....nieeee. Afryka!!!![/QUOTE] Afryka też,ale ta prawdziwa ;). [quote name='deer_1987']Ale duzo roznych propozycji :diabloti: Jak tam moja ulubienica Szepsi?[/QUOTE] Szepsi jest właśnie zagryzana przez Chichunię :). [quote name='M&S']Dzień dobry:) U nas pada......[/QUOTE] Witaj :). U nas właśnie przestało. Quote
Buszki Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Szepsi chyba lubi być zagryzana,bo za bardzo się nie broni ;). Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Buszki']Szepsi chyba lubi być zagryzana,bo za bardzo się nie broni ;).[/QUOTE] To nastepnym razem prosze o zdjecia albo filmik :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Buszki']Witam :).A głaski dla Chichuni ? Chorwacja może być ;).Mi,to się Indie marzą,ale na razie nie mam tyle środków i do tego trzeba dłuuuuugo lecieć,czego mój małż może nie przeżyć.Ale może kiedyś...[/QUOTE] Oj, oficjalnie to ona jeszcze nie Wasza. ale wygłaskaj Panne Ch.:) [quote name='M&S']Indie....nieeee. Afryka!!!![/QUOTE] Nie!!!!! I tam i tu brudno.... Moze Portugalia, Malta - moje typy!:) pzdr. Quote
Korenia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Kenia! Chyba jedyne miejsce w Afryce, do którego mnie ciągnie :P Quote
M&S Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Korenia']Kenia! Chyba jedyne miejsce w Afryce, do którego mnie ciągnie :P[/QUOTE] jestem za, może jeszcze Dakar i Kilimandżaro.......moje marzenie. Quote
Buszki Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Wybaczcie,odpowiem wszystkim na raz.Na razie przestałam marzyć o wyjazdach.Moim jedynym w tej chwili marzeniem jest,aby wczoraj paskudnie złamana łapka Chichuni zrosła się bez śladu :-(.Na razie nie jestem w stanie nic więcej napisać,może jak trochę się pozbieram. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Matko.... Przytulam Was i głaszczę Chichunię:-(:shake:.... Jak ochłoniesz, napisz, co się stało... Pzdr. Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Buszki']Wybaczcie,odpowiem wszystkim na raz.Na razie przestałam marzyć o wyjazdach.Moim jedynym w tej chwili marzeniem jest,aby wczoraj paskudnie złamana łapka Chichuni zrosła się bez śladu :-(.Na razie nie jestem w stanie nic więcej napisać,może jak trochę się pozbieram.[/QUOTE] O kurcze:( Trzymamy kciuki! Quote
*anusia&ajlu* Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 niech się malutka trzyma!!! kiedyś mojej koleżanki yorek spadł z łóżka i też złamał łapkę, zrosła się bez żadnych komplikacji, teraz biega i lata jakby nic się nigdy nie stało BĘDZIE DOBRZE!!! 3mam kciuki za malutką! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Bo przeciez Chichunia miała pokazac się na wystawach.... Pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 O matko........biedactwo:shake::shake::-( Trzymajcie się, tulimy mocno... Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ciepłe wieści telefoniczne:) Chichunia chodzi w gipsie, dostaje p/bólowe o przedłuzonym działaniu. Ograniczenie ruchu, ale z tym trudno. Jutro o 20-tej jest wizyta w Klinice we Wrocku u specjalisty ortopedy:) Mocno zaciskajmy kciuki za chichunię!!!! pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Oby wszystko dobrze się skończyło. Trzymamy mocno kciuki!!!!! Quote
Recommended Posts