Asiaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 W Sopocie na pewno bedzie gromadka baskow:) Jak co roku:) pzdr. Quote
Metheora Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Asiaczek']W Sopocie na pewno bedzie gromadka baskow:) Jak co roku:) pzdr.[/QUOTE] no właśnie ktoś mi już rok temu opowiadał o tej wystawie że fajna sprawa :) Quote
Buszki Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='deer_1987']No to poczekamy z Toba :diabloti:[/QUOTE] To czekajmy ;).A zdjęcia się robią :cool3:. [quote name='Asiaczek'] To przyjedź do mnie w ramach ferii zimowych i ja ci pokażę, jak działa Photobucket;) pzdr.[/QUOTE] U nas już daaawno po feriach,w pierwszej turze mieliśmy :placz:. [quote name='Metheora']a no to jak byłaś to drogę znasz :) gdzie małe rude będzie na wystawie? wybieracie sie gdzieś blizej Wisły? Ja w tym roku spróbuję do Sopotu ale nie wiem jeszcze czy wypali[/QUOTE] Właśnie znam i dlatego ciężko będzie jeszcze raz się zmobilizować do takiego wyjazdu.Właściwie,to prawie dwa razy byłam,bo rok wcześniej w Ustroniu :cool3:. Chichunia jest do Drzonkowa zgłoszona,a jak nikt Jej nadal nie będzie chciał,to będę myśleć nad kolejnymi wystawami. Bliżej Wisły,to tylko Wrocław :evil_lol:,dalej się nie zapuszczam :eviltong:. [quote name='Asiaczek']W Sopocie na pewno bedzie gromadka baskow:) Jak co roku:) pzdr.[/QUOTE] My,tradycyjnie nie :shake:. [quote name='unikatowydiament']hello popołudniowo :)[/QUOTE] Witaj wieczorowo :). Quote
Asiaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Oj, to przyjedź na jakis weekend:) Szkoda, że nie zawitasz z pręgata do Sopotu. Ja wiem, że daleko, ale to bedzie sierpień, to moze się jednak skusicie...? pzdr. Quote
Buszki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='Asiaczek']Oj, to przyjedź na jakis weekend:) Szkoda, że nie zawitasz z pręgata do Sopotu. Ja wiem, że daleko, ale to bedzie sierpień, to moze się jednak skusicie...? pzdr.[/QUOTE] Jak ktoś będzie z mojej okolicy jechał do Sopotu,to się zabiorę,bo sama to raczej nie przyjadę.Ale popytam ;). [quote name='M&S']W Sopocie jest fajnie, przyjedź!!!![/QUOTE] Wiem,że fajnie :). Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 No to trzeba juz teraz zacząć urabiac jakies psiowe towarzystwo w/s wyjazdu do sopotu na wystawę:) Bo wiesz, czas szybko leci:) Pzdr. Quote
Buszki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='M&S']Witamy się:)[/QUOTE] My też,my też się witamy :)!!! [quote name='Asiaczek']No to trzeba juz teraz zacząć urabiac jakies psiowe towarzystwo w/s wyjazdu do sopotu na wystawę:) Bo wiesz, czas szybko leci:) Pzdr.[/QUOTE] Tylko,że u mnie kiepsko z psiowym towarzystwem...Ale popytam ;). Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Może jenis by jechala...? Poza tym jenis ma kolezankę z jamniczkami, inna z amstafami... Może jakos wespól w zespól dacie radę? pzdr. Quote
Buszki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='M&S']Pytaj i zbieraj, do lata masz czas...;)[/QUOTE] No popytam,popytam :). [quote name='Asiaczek']Może jenis by jechala...? Poza tym jenis ma kolezankę z jamniczkami, inna z amstafami... Może jakos wespól w zespól dacie radę? pzdr.[/QUOTE] Tak,tylko do Jenis też mam kawałek żeby dojechać :roll:. Zresztą,to są wakacje i nie wiem jakie mój małż ma plany.Może gdzieś by nas w końcu zabrał... Quote
Metheora Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 to ja mam pomysł :) jedzmy wszyscy na wakacje "nad sopot" w tym roku :) będą spacerki po plaży, wystawa, kawki i piwka itd :D Quote
Cienka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 No to super mogę zaoferować pole namiotowe w moim ogródku :) Mieszkam blisko zjazdu z tej nowo budowanej obwodnicy Południowej Gdańska :) koło Straszyna Quote
Buszki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Super pomysł,tylko że ja wolę większe ciepełko niż nasze morze może mi zaoferować :diabloti:. Małża raz wyciągnęłam do Sopotu,lata temu na wystawę kotów.Auto nam pod pensjonatem obrobili,szybę zbili...Zraził się i więcej nie chciał jechać :shake:. Quote
M&S Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 No dobra, ja też wolę cieplejsze, ale trza się gdzieś lansować......;) To było kiedyś!!! Quote
Metheora Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 To może... Split -większe ciepelko ;) Quote
Cienka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 U nas pod domem nikt wam szyby nie wybije :) Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Tajlandia moze? szwedzi kochaja tam jezdzic :roll: Quote
Buszki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='M&S']No dobra, ja też wolę cieplejsze, ale trza się gdzieś lansować......;) To było kiedyś!!![/QUOTE] Myślałam nad tatuażem baskowym,to bym i się i rasę mogła lansować w "ciepłych krajach" :diabloti:.Ale jak napomknęłam małżowi,to chciał mnie do psychologa umówić :evil_lol:. [quote name='Metheora']To może... Split -większe ciepelko ;)[/QUOTE] To już lepiej brzmi :). [quote name='Cienka']U nas pod domem nikt wam szyby nie wybije :)[/QUOTE] Mi pod moim wybili :diabloti:.A pies spał :evil_lol:.Zresztą pal sześć szyba,ale nie widzę mojego małża w namiocie,siebie też nie.Jego w ogóle ciężko gdzieś wyciągnąć :roll:. [quote name='deer_1987']Tajlandia moze? szwedzi kochaja tam jezdzic :roll:[/QUOTE] Za droga ciutkę.Ale może kiedyś... Quote
Cienka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 No to mogę jeszcze zaproponować oryginalne apartamenty :) Np. spanie w studiu foto lub pracowni ploterowej ;) Quote
Buszki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='Cienka']No to mogę jeszcze zaproponować oryginalne apartamenty :) Np. spanie w studiu foto lub pracowni ploterowej ;)[/QUOTE] Eee,takie apartamenty,to pewnie strasznie drogie...;). Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zawsze mozesz przyjechac do tej goracej szwecji :razz: gdzie temperatury duzo wyzsze niz w polsce :D Quote
Recommended Posts