Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cienka']My to staramy się namawiać klientów by sami sobie aktualizowali własne stronki bo robią to zawsze kiedy chcą i mają potrzebę.[/QUOTE]

Takie drobniejsze rzeczy robię sama,ale tu muszę poczekać na facecika.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Na pewno jest CHICHA.A na stronie nie ma info,bo mój informatyk nie może cosik dotrzeć...[/QUOTE]
Poproś o dostęp do Panelu sterowania i sama sobie bedziesz takie rzeczy wstawiac. A tak wogóle to smieszne, że 2 przez 2 miesiące informatyk nie moze dotrzec. Znaczy, chyba zlewa Ciebie jako klienta...

[quote name='Cienka']My to staramy się namawiać klientów by sami sobie aktualizowali własne stronki bo robią to zawsze kiedy chcą i mają potrzebę.[/QUOTE]
dokładnie:)

pzdr.

Posted

Spoko,facet wyjechał.A próbuję Go ściągnąć dopiero od miesiąca,bo wcześniej miałam info na str.głównej.I niby mam dostęp,ale nie wszystko umiem zrobić sama :oops:.

Posted

[quote name='Cienka']Nie wiem jak tam ten twój Pan od strony, ale Tomek klientom przed oddaniem strony robi kurs obsługi, Joomla nie taka straszna ;)[/QUOTE]

Mi też robił,tylko że ja nie wszystko łapię od razu,dlatego przy każdym spotkaniu musi mi część powtarzać :diabloti:.

[quote name='M&S']Cześć Buszki:)[/QUOTE]

Witaj :).

Posted

[quote name='M&S']Chyba muszę się tym zainteresować;)[/QUOTE]
Nie glupie, bardzo latwo tworzyc albumu no i plus dla mnie ze na krolicze mam 800x533 i takie daje na picase a potem zmieniam na s640 w linku do zdjecia i mam na dogo a nie ze dwa rozne rozmiary w 2 plikach :) latwo sie wgrywa, mozna ukladac wg daty/godziny zrobienia bo odczyuje z exif

mam photobucket tez ale tam mial byc misz masz taki troche, ale czasami transfer sie konczy przed nowym miesiacem i wtedy usuwaja mi zdjecia, wiec calkiem nawet z mixem przeniose sie na picase, zalozylam sbie album MIX :diabloti:

Posted

[quote name='M&S']Słoneczne dzień dobry:)[/QUOTE]

U nas też słonecznie :).

[quote name='deer_1987']Dobrze ze mam picasa :razz:[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Nie glupie, bardzo latwo tworzyc albumu no i plus dla mnie ze na krolicze mam 800x533 i takie daje na picase a potem zmieniam na s640 w linku do zdjecia i mam na dogo a nie ze dwa rozne rozmiary w 2 plikach :) latwo sie wgrywa, mozna ukladac wg daty/godziny zrobienia bo odczyuje z exif

mam photobucket tez ale tam mial byc misz masz taki troche, ale czasami transfer sie konczy przed nowym miesiacem i wtedy usuwaja mi zdjecia, wiec calkiem nawet z mixem przeniose sie na picase, zalozylam sbie album MIX :diabloti:[/QUOTE]

A ja nie wiem co zrobię,bo na prawdę ciężko mi ogarnąć te wszystkie nowostki.Ledwo żaby się nauczyłam...

Posted

[quote name='deer_1987']Ale na youtube sa filmiki jak wgrywac na picase ;)[/QUOTE]

Ja tam wolę jak mi się pokaże wszystko palcem ;).

[quote name='M&S']Cześć wieczorkiem:)[/QUOTE]

Cześć po południu ;).

[quote name='Metheora']świetne fotki- i jakie zaubierane towarzystwo! :) sweterki macie to zapraszamy w końcu w te góry :P[/QUOTE]

U nas dzisiaj spadło trochę śniegu i już nie zazdraszczam.A te Twoje góry są strasznie daleko,dwa lata temu byłam w Wiśle,to wiem :diabloti:.

Posted

Ja od wczoraj meczylam sie z picasa zeby znajomej pokazac, ona miala "super" google+, ja tez na takie zmienilam i sie tylko wkurzalam :mad: dzis znalazlam jak zabrac google+ i miec zwykle i juz lepiej :multi:

Posted

[quote name='Buszki']No :).
A teraz z tą żabą naszpącili i znowu trzeba będzie się czegoś nowego nauczyć :roll:.[/QUOTE]
Ja juz nauczona:)

M&S - służę pomoca:)

[quote name='Buszki']Ja czekam aż ktoś się zlituje i przyjdzie mi pokazać ;).[/QUOTE]
To przyjedź do mnie w ramach ferii zimowych i ja ci pokażę, jak działa Photobucket;)

pzdr.

Posted (edited)

a no to jak byłaś to drogę znasz :)
gdzie małe rude będzie na wystawie? wybieracie sie gdzieś blizej Wisły?
Ja w tym roku spróbuję do Sopotu ale nie wiem jeszcze czy wypali

Edited by Metheora
u zamiast ó :P