Buszki Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 [quote name='Cienka']My to staramy się namawiać klientów by sami sobie aktualizowali własne stronki bo robią to zawsze kiedy chcą i mają potrzebę.[/QUOTE] Takie drobniejsze rzeczy robię sama,ale tu muszę poczekać na facecika. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Buszki']Na pewno jest CHICHA.A na stronie nie ma info,bo mój informatyk nie może cosik dotrzeć...[/QUOTE] Poproś o dostęp do Panelu sterowania i sama sobie bedziesz takie rzeczy wstawiac. A tak wogóle to smieszne, że 2 przez 2 miesiące informatyk nie moze dotrzec. Znaczy, chyba zlewa Ciebie jako klienta... [quote name='Cienka']My to staramy się namawiać klientów by sami sobie aktualizowali własne stronki bo robią to zawsze kiedy chcą i mają potrzebę.[/QUOTE] dokładnie:) pzdr. Quote
Cienka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ale to dziwne przecież takie rzeczy to informatyk może zrobić zdalnie Quote
Buszki Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Spoko,facet wyjechał.A próbuję Go ściągnąć dopiero od miesiąca,bo wcześniej miałam info na str.głównej.I niby mam dostęp,ale nie wszystko umiem zrobić sama :oops:. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Przy najblizszej okazji, popróbuj pod jego okiem i wtedy juz nastepny dział bedziesz miała opanowany:) pzdr. Quote
Buszki Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Tak właśnie planuję.Przy każdym spotkaniu uczę się czegoś nowego :). Quote
Cienka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nie wiem jak tam ten twój Pan od strony, ale Tomek klientom przed oddaniem strony robi kurs obsługi, Joomla nie taka straszna ;) Quote
Buszki Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Cienka']Nie wiem jak tam ten twój Pan od strony, ale Tomek klientom przed oddaniem strony robi kurs obsługi, Joomla nie taka straszna ;)[/QUOTE] Mi też robił,tylko że ja nie wszystko łapię od razu,dlatego przy każdym spotkaniu musi mi część powtarzać :diabloti:. [quote name='M&S']Cześć Buszki:)[/QUOTE] Witaj :). Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Buszki']Tak właśnie planuję.Przy każdym spotkaniu uczę się czegoś nowego :).[/QUOTE] Zuch z Ciebie:) Pzdr. Quote
Buszki Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 No :). A teraz z tą żabą naszpącili i znowu trzeba będzie się czegoś nowego nauczyć :roll:. Quote
M&S Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='deer_1987']Dobrze ze mam picasa :razz:[/QUOTE] Chyba muszę się tym zainteresować;) Quote
taxelina Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='M&S']Chyba muszę się tym zainteresować;)[/QUOTE] Nie glupie, bardzo latwo tworzyc albumu no i plus dla mnie ze na krolicze mam 800x533 i takie daje na picase a potem zmieniam na s640 w linku do zdjecia i mam na dogo a nie ze dwa rozne rozmiary w 2 plikach :) latwo sie wgrywa, mozna ukladac wg daty/godziny zrobienia bo odczyuje z exif mam photobucket tez ale tam mial byc misz masz taki troche, ale czasami transfer sie konczy przed nowym miesiacem i wtedy usuwaja mi zdjecia, wiec calkiem nawet z mixem przeniose sie na picase, zalozylam sbie album MIX :diabloti: Quote
Buszki Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='M&S']Słoneczne dzień dobry:)[/QUOTE] U nas też słonecznie :). [quote name='deer_1987']Dobrze ze mam picasa :razz:[/QUOTE] [quote name='M&S']Chyba muszę się tym zainteresować;)[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Nie glupie, bardzo latwo tworzyc albumu no i plus dla mnie ze na krolicze mam 800x533 i takie daje na picase a potem zmieniam na s640 w linku do zdjecia i mam na dogo a nie ze dwa rozne rozmiary w 2 plikach :) latwo sie wgrywa, mozna ukladac wg daty/godziny zrobienia bo odczyuje z exif mam photobucket tez ale tam mial byc misz masz taki troche, ale czasami transfer sie konczy przed nowym miesiacem i wtedy usuwaja mi zdjecia, wiec calkiem nawet z mixem przeniose sie na picase, zalozylam sbie album MIX :diabloti:[/QUOTE] A ja nie wiem co zrobię,bo na prawdę ciężko mi ogarnąć te wszystkie nowostki.Ledwo żaby się nauczyłam... Quote
taxelina Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ale na youtube sa filmiki jak wgrywac na picase ;) Quote
Metheora Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 świetne fotki- i jakie zaubierane towarzystwo! :) sweterki macie to zapraszamy w końcu w te góry :P Quote
Buszki Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='deer_1987']Ale na youtube sa filmiki jak wgrywac na picase ;)[/QUOTE] Ja tam wolę jak mi się pokaże wszystko palcem ;). [quote name='M&S']Cześć wieczorkiem:)[/QUOTE] Cześć po południu ;). [quote name='Metheora']świetne fotki- i jakie zaubierane towarzystwo! :) sweterki macie to zapraszamy w końcu w te góry :P[/QUOTE] U nas dzisiaj spadło trochę śniegu i już nie zazdraszczam.A te Twoje góry są strasznie daleko,dwa lata temu byłam w Wiśle,to wiem :diabloti:. Quote
taxelina Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ja od wczoraj meczylam sie z picasa zeby znajomej pokazac, ona miala "super" google+, ja tez na takie zmienilam i sie tylko wkurzalam :mad: dzis znalazlam jak zabrac google+ i miec zwykle i juz lepiej :multi: Quote
Buszki Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Ja czekam aż ktoś się zlituje i przyjdzie mi pokazać ;). Quote
taxelina Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Buszki']Ja czekam aż ktoś się zlituje i przyjdzie mi pokazać ;).[/QUOTE] No to poczekamy z Toba :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Buszki']No :). A teraz z tą żabą naszpącili i znowu trzeba będzie się czegoś nowego nauczyć :roll:.[/QUOTE] Ja juz nauczona:) [quote name='M&S']Chyba muszę się tym zainteresować;)[/QUOTE] M&S - służę pomoca:) [quote name='Buszki']Ja czekam aż ktoś się zlituje i przyjdzie mi pokazać ;).[/QUOTE] To przyjedź do mnie w ramach ferii zimowych i ja ci pokażę, jak działa Photobucket;) pzdr. Quote
Metheora Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) a no to jak byłaś to drogę znasz :) gdzie małe rude będzie na wystawie? wybieracie sie gdzieś blizej Wisły? Ja w tym roku spróbuję do Sopotu ale nie wiem jeszcze czy wypali Edited February 9, 2012 by Metheora u zamiast ó :P Quote
Recommended Posts