taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Buszki']Tak na prawdę,to tylko w jednym miejscu jest ogłoszenie,że szuka domku.Nawet na swojej stronie Jej nie mam :diabloti:.[/QUOTE] Niezla taktyka :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jak to dobrze, że zawsze o nowych psach w domu decydowalam sama:) Pzdr. Quote
Metheora Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 fajnie wyglądają razem dwa rude i dwa pręgowane :) piękne są !!! Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak to dobrze, że zawsze o nowych psach w domu decydowalam sama:) Pzdr.[/QUOTE] To tak jak ja;) Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='deer_1987']Niezla taktyka :diabloti:[/QUOTE] Też jestem z niej dumna :). [quote name='Asiaczek']Jak to dobrze, że zawsze o nowych psach w domu decydowalam sama:) Pzdr.[/QUOTE] Jest to zaleta,ja się muszę pytać,bo Pańcio na jedzonko dla dziewczynek zarabia ;). [quote name='unikatowydiament']gorące pozdrowionka zasyłamy:)[/QUOTE] Dziękujemy,w takie zimno,to jak znalazł :). [quote name='Metheora']fajnie wyglądają razem dwa rude i dwa pręgowane :) piękne są !!![/QUOTE] To były ostatnie takie fotki,teraz w domu są dwie rude i pręgusia ;). [quote name='M&S']To tak jak ja;)[/QUOTE] A ja nie ;). Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wiem, wiem, ja jestem zbyt egoistyczna, abym miała się pytac o to, czy moge miec jeszcze jednego psa czy nie...;) pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Buszki'] To były ostatnie takie fotki,teraz w domu są dwie rude i pręgusia ;). [/QUOTE] I tak już chyba zostanie.....?! Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiem, wiem, ja jestem zbyt egoistyczna, abym miała się pytac o to, czy moge miec jeszcze jednego psa czy nie...;) pzdr.[/QUOTE] Ja też,dlatego nie pytam czy Mała może zostać,tylko czekam aż się do Niej przyzwyczai ;). [quote name='M&S']I tak już chyba zostanie.....?![/QUOTE] Oby :multi:. Quote
Buszki Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='deer_1987']Maz sie "zlamie", wierze w to :loveu:[/QUOTE] Mam taką nadzieję,bo Chichunia jest taka słodka i wygadana. :).Zawsze rano pędzi się przywitać z Pańciem,oczywiście dyskutując po drodze ;). Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Buszki']Mam taką nadzieję,bo Chichunia jest taka słodka i wygadana. :).Zawsze rano pędzi się przywitać z Pańciem,oczywiście dyskutując po drodze ;).[/QUOTE] Widzisz to sama go przekonuje :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Buszki']Mam taką nadzieję,bo Chichunia jest taka słodka i wygadana. :).Zawsze rano pędzi się przywitać z Pańciem,oczywiście dyskutując po drodze ;).[/QUOTE] I to powinno go przekonac:) pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Będziemy trzymać, żeby było po Twojej myśli!!!! Quote
Buszki Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='deer_1987']Widzisz to sama go przekonuje :loveu:[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']I to powinno go przekonac:) pzdr.[/QUOTE] Młoda robi co może ;). [quote name='M&S']Będziemy trzymać, żeby było po Twojej myśli!!!![/QUOTE] Dzięki :). Quote
jamnicze Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Buszki'] Nie poruszamy tematu,a Chichunia siedzi w domku i rośnie.Zgłosiłam Ją nawet na wystawę w Drzonkowie ;).[/QUOTE] Tzn., że masz ją zgłoszoną w swoim oddziale? Bo chyba inaczej nie można zgłosić psa? Ja też muszę uzgadniać każdego nowego domownika z TZ, w końcu on też z nami mieszka i ma takie same prawa, a wszystkim w domku musi być dobrze. Ja np. nie chciałabym aby bez mojej zgody, a tym bardziej wiedzy zaczął sobie hodować w domu obrzydliwe pająki, których nie znoszę :eviltong: Quote
Buszki Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='M&S']Cześć Buszki:lol:[/QUOTE] Witam :) [quote name='jamnicze']Tzn., że masz ją zgłoszoną w swoim oddziale? Bo chyba inaczej nie można zgłosić psa? Ja też muszę uzgadniać każdego nowego domownika z TZ, w końcu on też z nami mieszka i ma takie same prawa, a wszystkim w domku musi być dobrze. Ja np. nie chciałabym aby bez mojej zgody, a tym bardziej wiedzy zaczął sobie hodować w domu obrzydliwe pająki, których nie znoszę :eviltong:[/QUOTE] To znaczy,że mam Ją zgłoszoną ;). Quote
MMM Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Buszki'] To znaczy,że mam Ją zgłoszoną ;).[/QUOTE] No to już przepadło - jest Twoja :evil_lol: Quote
Buszki Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='MMM']No to już przepadło - jest Twoja :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='M&S']Dokładnie tak!!![/QUOTE] Nie koniecznie,właściciela w rodowodzie można zmienić :-(. Quote
taxelina Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Buszki']Nie koniecznie,właściciela w rodowodzie można zmienić :-(.[/QUOTE] Lepiej nie zmieniac :D Quote
Buszki Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='deer_1987']Lepiej nie zmieniac :D[/QUOTE] Pewnie,przecież to są koszty ;). Quote
Asiaczek Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 No, ale do pewnego wieku to mozna jeszcze mysleć o zmianie właściciela. Ale jak suka bedzie miała rok, to co wtedy...? Nie ma przebacz - zostaje:) hahahaha... Pzdr. Quote
Buszki Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Qrcze,Ona ma przecież dopiero 3 miesiące,do roku ciężko będzie Ją ukrywać przed wzrokiem małża ;). Quote
Recommended Posts