M&S Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Buszki']Mój małż tez chodzi,bo pod nogawką nie widać,ale co się nagadał...[/QUOTE] Ale ci faceci są marudni.....;) Quote
Buszki Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='M&S']Ale ci faceci są marudni.....;)[/QUOTE] Niestety... Quote
M&S Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Cześć Buszki:) Dobrego dnia,głaski dla małychi duzych!!! Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [url]http://img194.imageshack.us/img194/3292/resizeofmiotc25027.jpg[/url] Nadal tak sobie szczesliwy basenji :D Quote
Buszki Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='M&S']Cześć Buszki:) Dobrego dnia,głaski dla małychi duzych!!![/QUOTE] Dzięki :).Wygłaskane :). [quote name='unikatowydiament']miłego i spokojnego weekendziku:)[/QUOTE] I na wzajem :). [quote name='deer_1987'][url]http://img194.imageshack.us/img194/3292/resizeofmiotc25027.jpg[/url] Nadal tak sobie szczesliwy basenji :D[/QUOTE] Baaardzo szczęśliwy basenji ;). Quote
Buszki Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='Metheora']cos mało tego śniegu macie :P :D[/QUOTE] Ale chociaż nie muszę odśnieżać :eviltong:. Quote
taxelina Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Buszki']Ale chociaż nie muszę odśnieżać :eviltong:.[/QUOTE] u nas sie topi choc jest +1 tak jak bylo jak padalo a jednak sie osadzilo a teraz topi :mad: a w nocy na lod zamarznie... Quote
jamnicze Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Buszki']Mój małż tez chodzi,bo pod nogawką nie widać,ale co się nagadał...[/QUOTE] Mój ponad rok burczał :diabloti: Quote
M&S Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='jamnicze']Mój ponad rok burczał :diabloti:[/QUOTE] a mówią, że to kobiety są małostkowe......;) Quote
Buszki Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='deer_1987']u nas sie topi choc jest +1 tak jak bylo jak padalo a jednak sie osadzilo a teraz topi :mad: a w nocy na lod zamarznie...[/QUOTE] U nas nie zamarznie,bo w dzień +5,a w nocy +2 było ;). [quote name='jamnicze']Mój ponad rok burczał :diabloti:[/QUOTE] Nasze pogryzienie jest świeże,dopiero się okaże jak długo będzie o nim "wspominał " :evil_lol:. [quote name='M&S']a mówią, że to kobiety są małostkowe......;)[/QUOTE] Nieee,wcale :diabloti:. Quote
taxelina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 A jak tam przekonywanie szanownego meza? Quote
Buszki Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [quote name='deer_1987']A jak tam przekonywanie szanownego meza?[/QUOTE] Kiepsko :shake:. Quote
Buszki Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 To ja się jeszcze pochwalę,kolejny chłopak z miotu [B]B[/B] zakończył dzisiaj Championa Polski :multi:. Brawo Bornani African Elite FCI !!! Quote
taxelina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Buszki']Kiepsko :shake:.[/QUOTE] To trzymam kciuki! [quote name='Buszki']To ja się jeszcze pochwalę,kolejny chłopak z miotu [B]B[/B] zakończył dzisiaj Championa Polski :multi:. Brawo Bornani African Elite FCI !!![/QUOTE] Gratulacje! Mozesz byc dumna! Quote
Buszki Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Trzymaj,trzymaj :). Dumna jestem zawsze z osiągnięć moich szczeniaczków :). Quote
Asiaczek Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Buszki']To ja się jeszcze pochwalę,kolejny chłopak z miotu [B]B[/B] zakończył dzisiaj Championa Polski :multi:. Brawo Bornani African Elite FCI !!![/QUOTE] Brawo!!!! Cudne ujęcie: 2 na2:) [url]http://img833.imageshack.us/img833/2071/resizeofmiotc25036.jpg[/url] Pzdr. Quote
Bundustar Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Buszki']To ja się jeszcze pochwalę,kolejny chłopak z miotu [B]B[/B] zakończył dzisiaj Championa Polski :multi:. Brawo Bornani African Elite FCI !!![/QUOTE] [CENTER]:loveu:[B][SIZE=5][COLOR=lime]BRAWOOO !!![/COLOR][/SIZE][/B]:loveu: [I][B][SIZE=3]serdeczne gratulacje dla kolejnego braciszka, który jest wystawiany, to jeszcze teraz na Maksia czekamy i mu kibicujemy[/SIZE][/B][/I] :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
M&S Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='Buszki']To ja się jeszcze pochwalę,kolejny chłopak z miotu [B]B[/B] zakończył dzisiaj Championa Polski :multi:. Brawo Bornani African Elite FCI !!![/QUOTE] GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia:) Quote
Buszki Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Asiaczek']Brawo!!!! Cudne ujęcie: 2 na2:) [url]http://img833.imageshack.us/img833/2071/resizeofmiotc25036.jpg[/url] Pzdr.[/QUOTE] A czasami,to się kładą pręgate osobno i rude osobno.Może kiedyś uda mi się zrobić fotkę :). [quote name='Bundustar'][CENTER]:loveu:[B][SIZE=5][COLOR=lime]BRAWOOO !!![/COLOR][/SIZE][/B]:loveu: [I][B][SIZE=3]serdeczne gratulacje dla kolejnego braciszka, który jest wystawiany, to jeszcze teraz na Maksia czekamy i mu kibicujemy[/SIZE][/B][/I] :loveu::loveu::loveu:[/CENTER][/QUOTE] Nio,Maksio coś się zaniedbuje ostatnio.Może jak przeczyta,że kibicujesz to zakończy tego championa ;). [quote name='M&S']GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia:)[/QUOTE] Dziękuję :) i również miłego dnia życzę :). Quote
MMM Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Maksio sie nie zaniedbuje tylko trenuje narciarstwo alpejskie mrozne pozdrowienia Nio,Maksio coś się zaniedbuje ostatnio.Może jak przeczyta,że kibicujesz to zakończy tego championa ;). Dziękuję :) i również miłego dnia życzę :).[/QUOT Quote
Recommended Posts