Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agucha007']no i dupa blada... a może by tak Baranka ostrzyc?[/QUOTE]

możesz wpaść i go ostrzyc :P tylko nie wiem czy ma to sens, w końcu juz jesień niedługo

Posted

Baranek podczas niedzielnego spacerku :)
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-Rp6MKdTtTpg/UFbZ2MIw4bI/AAAAAAAACfA/GRWI8gZY_yY/s500/P9160249.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-HQhEPsz-x9c/UFbZ0uvfjBI/AAAAAAAACe4/KXGls0JHCqM/s500/P9160247.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-DMuatRvPlEM/UFbZ3WT_ZMI/AAAAAAAACfM/mGMQuViJR_8/s500/P9160252.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Mani2000']może by mu tak baner zrobić?
Ja ostatnio bardzo dużo czasu spędzam z grafiką komputerową,mogłabym spróbować.

Baranek nam zgaśnie :([/QUOTE]
no jasne! zrób jak możesz! A może zmienisz w tytule na 6lat co?

Posted

dzwoniła jakas pani bodajże przedwczoraj w sprawie Baranka, ale raczej odradziłam jej, nie dałaby rady
pytała o inne psy długo czekające, powiedziała, ze wpadnie

Posted

[quote name='Pianka']dzwoniła jakas pani bodajże przedwczoraj w sprawie Baranka, ale raczej odradziłam jej, nie dałaby rady
pytała o inne psy długo czekające, powiedziała, ze wpadnie[/QUOTE]
nie dałaby rady mówisz... :( trudno, może jakaś inna długo czekająca istotka bedzie miała to szczęście i znajdzie domek... Oby coś wypaliło... A mówiła może skąd wie o baranku?

Posted (edited)

na wydarzeniu Baranka dziewczyny proponują hotel, ale nie jestem przekonana co do deklaracji... wiem jak to potem bywa...

jedna babka napisała mi coś takiego na pw:[COLOR=#333333][FONT=lucida grande][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Pani Agnieszko, moge placic miesiecznie 25 Euro to jest okolo 100 zl Mam jeszcze inna propozycje: Baranka zabrac do mojego schroniska w ktorym pracuje, dostanie ogrzewany Apartament ,opieke lekarska, dwa razy na dzien bedzie chodzil na spacery, milosc, ale nie moge pani obiecac, ze szybko znajde dom dla niego. To jest duzy, czarny pies i do tego staruszek. Jedyny problem jest z przywiezieniem go do niemczech ,ja przyjechac nie moge, dopiero co bylam w Rudzie, chyba zeby ktos jechal na Westfalie.obojetnie jakie miasto, to ja go tam moge odebrac. Prodze pomyslec o mojej propozycji. Pozdrawiam serdecznie. Brzezina
[/FONT][/COLOR]
i co o tym myślicie... ja nie jestem przekonana...

Edited by agucha007
Posted

A my tą pania znamy :D Bywa u nas :)

co do wyjazdu, agucha zaraz ci sie zleci tu chmara ludzi, którzy sa przeciwko i będzie afera. Tak nie ma nikogo, ale jak zobaczą wyjazd do Niemiec to pojawi sie tu masa ludzi. Ja sie nie chce denerwować, wiec nie podejmuje takich decyzji.

co do hotelu możesz napisac tam, ze jak znajdzie się ktos to podejmie sie zbierania kasy a potem opłacania z tych pieniedzy hotelu, zajmie się organizacją itp to nie widze problemu

Posted

A ja wam powiem tak. Jesli to osoba znajoma ,do ktorej macie zaufanie to mozna by rozwazyc ta opcje niemiec.
Pianka, skad ty ta pania znasz? to ktos zaufany? Jesli deklaruje sie placic 100 zl co miesiac to znaczy ze jest to osoba ktorej jednak na dobrze psa zalezy. a jak bywa w schronisku (nie wiem w jakim charajterze) to znaczy ze jednak ma serce do zwierzat
Nie ukrywajmy, barankowi bedzie ciezko znalezc domek. juz tak dlugo czeka....ile jeszcze psich lat mu zostalo.
tam przynajmniej bedzie mial 2 razy dziennnie spacery i opieke.