anouk92 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nuka kochana gdzie Twój domek?!:shake: Quote
Zmysł Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='paros']Kto mnie przygarnie??? :-( Kto pokocha? Quote
paros Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Nuka na allegro szuka domku :roll: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=206003146 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
przyjaciel_koni Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Niewielka, śliczna, bardzo potrzebuje człowieka dla siebie.... Prosimy o pomoc w "reklamowaniu" Nuki !!!!!!! Ona również (jak Ontario), żyje w grupie psiaków. Zgodzi się więc z każdym psiakiem. Prosimy o domek dla psiej dziewczynki !!!!! Quote
anouk92 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Nuka pojechała w końcu do nowego domku!!!!!:multi: :multi: :multi: Zamieszkała w Ursusie w domku z ogródkiem - z miłą Panią i jej 16-letnim synem, który jak zobaczył Nukę u P.Asi w Zielonce to powiedział "ta albo żaden inny".;) Strasznie się cieszę bo ona jest kochana i tak długo czekała na swój domek!!!!!! Pierwsze 2 dni były ciężkie:shake: - Nuka bardzo piszczała i tęskniła za swoim stadem ale teraz jest już lepiej i cały czas leży kołami do góry i domaga sie pieszczot od nowych Państwa. Mam nadzieję że wszystko będzię dobrze i Nuka w końcu będzie szczęśliwa.:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę! :loveu: :multi: Długiego, szczęśliwego życia we własnym domu Nuko! Quote
Anetka83 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Pozdrowienia dla imienniczki mojej suni:) bardzo się cieszę że znalazła domek:) http://images1.fotosik.pl/118/e7cf04710540470b.jpg ... jak bardzo jej spojrzenie przypomina spojrzenie mojej Nuki zaraz po adopcji... ale gwarantuje że spojrzenie bedzie bardziej radosne jak tylko okaże się jej troszkę miłości... potrzeba czasu:) Quote
Recommended Posts