Jump to content
Dogomania

CACIB Opole, 30.04-1.05.2011

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cockermanka']My się pewnie też wybierzemy...[/QUOTE]
To super :))
Znowu sie spotkamy :) Jak ja kocham takie spotkania :)
Tym bardziej, że pewnie będę portami trząść przed pierwszą wystawą w klasie młodziezy...

Posted

Chciałabym być, ale jeszcze nie wiem jak z transportem, jakby ktoś miał miejsce z Rzeszowa na jedną osobę + 1 małego psa (Cairn Terrier + transporter, może w nim jechać) to jestem chętna, dokładam się do paliwa :) Pasowałyby mi oba dni, jeśli nie to tylko jeden też może być, bo w sobotę mamy CACIB, a w niedziele klub :) Chociaż na CACIBówce mi ciut bardziej zależy.

Posted

Jakos generalnie co roku w Opolu jest ładna pogoda...

chociaz ja pamiętam taki sezon, że w Opolu padał snieg z deszczem i jednym słowem była kaszana... Ale to bylo baaaardzo dawno:)

Pzdr.

• 1 month later...
Posted

słuchajcie czy ktoś z Was zna jakiś przyzwoity i w miare możliwości nie drogi hotel w Opolu? najlepiej w okolicach wystawy

no i oczywiście chodzi mi o hotel gdzie psy są mile widziane

Posted

[quote name='psyja']słuchajcie czy ktoś z Was zna jakiś przyzwoity i w miare możliwości nie drogi hotel w Opolu? najlepiej w okolicach wystawy

no i oczywiście chodzi mi o hotel gdzie psy są mile widziane[/QUOTE]

Zadzwoń do "Zacisze" -psy mile widziane,bliziutko wystawy.Jedynka w zeszłym roku kosztowała 75 złotych .

Posted

ja myślę intensywnie nad grzyweczką... w zeszłym roku było świetnie, uwielbiam Opolskie wystawy.
może ktoś by potrzebował współtowarzysza do pokoju? we dwójkę zawsze taniej ;)

Posted

Jaga najprawodpodobniej mychaaaaaa też pojedzie, a ja sie moge zgłosić jako współtowarzyszka do pokoju na jedną noc:p

Yanni dziękuje ślicznie za info

edit po przejrzeniu oferty zacisza i innych hoteli stwierdzam że cena (stosunek cena do jakości, przynajmniej ze zdjęć a na zdjęciach i tak zawsze lepiej wychodzą warunki hoetlowe) w Zaciszu jest śmieszna:eviltong:

Posted

słuchajcie najprawodpodobniej będe miała miejsce w samochodzie dla dwóch osób z małymi psami lub jednej z dużym, Białystok-Opole. możemy kogoś zgarnąć po drodze. wyjazd z Białego w piątek, powrót najprawodpodobniej w poniedziałek

po więcej info i w celu ustalenia szczegółów zapraszam na pw oczywiście ;)

Posted

[quote name='Agasia']Asiaczku 5 i 7 gr wreszcie jest razem, wiec wreszcie uda sie spotkac! :) Bo z Katowic niestety zrezygnowalam.[/QUOTE]Że z Katowic zrezygnowałaś, to juz wiem:)
A co do Opola - jesteśmy umówione:)

pzdr.