psyja Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ja też się pojawię, na międzynarodowej na 100%, na klubówce może może;) Quote
Jagoodka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 My też jedziemy - będzie debiut w młodzieży małego - będzie miał 9 miesięcy i 5 dni to w sam raz :P Quote
Jagoodka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='cockermanka']My się pewnie też wybierzemy...[/QUOTE] To super :)) Znowu sie spotkamy :) Jak ja kocham takie spotkania :) Tym bardziej, że pewnie będę portami trząść przed pierwszą wystawą w klasie młodziezy... Quote
cockermanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Musimy sobie zaklepać pogodę taką, jak w zeszłym roku :-) Quote
Jagoodka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Tak obowiązkowo. Pogoda była cudniasta :) Quote
Kisses Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Chciałabym być, ale jeszcze nie wiem jak z transportem, jakby ktoś miał miejsce z Rzeszowa na jedną osobę + 1 małego psa (Cairn Terrier + transporter, może w nim jechać) to jestem chętna, dokładam się do paliwa :) Pasowałyby mi oba dni, jeśli nie to tylko jeden też może być, bo w sobotę mamy CACIB, a w niedziele klub :) Chociaż na CACIBówce mi ciut bardziej zależy. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ja tylko raz miałam w Opolu pogodę taka, że padał snieg i było ohydnie... Generalnie Opole nam gwarantuje ładną pogode:) Pzdr. Quote
Nyksandra Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Będę na CACIB'ie i klubowej też. I to pewnie z dwoma :) A że z Wrocławia niedaleko :D tylko żeby pogoda dopisała.. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jakos generalnie co roku w Opolu jest ładna pogoda... chociaz ja pamiętam taki sezon, że w Opolu padał snieg z deszczem i jednym słowem była kaszana... Ale to bylo baaaardzo dawno:) Pzdr. Quote
Kisses Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 No i się udało, będę w oba dni :) Jakby ktoś potrzebował dodatkowej ręki na ringu to postaram się pomóc ;) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [B]Kisses[/B], ja mogę potrzebowac pomocy przy wymianie psów. Więc jeżeli okaże się, że w czasie oceny basków będziesz wolna - zapraszam pod ring baskowy:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [B]Kisses[/B], czekamy na plan sędziowania:) Pzdr. Quote
psyja Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 słuchajcie czy ktoś z Was zna jakiś przyzwoity i w miare możliwości nie drogi hotel w Opolu? najlepiej w okolicach wystawy no i oczywiście chodzi mi o hotel gdzie psy są mile widziane Quote
Yanni Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='psyja']słuchajcie czy ktoś z Was zna jakiś przyzwoity i w miare możliwości nie drogi hotel w Opolu? najlepiej w okolicach wystawy no i oczywiście chodzi mi o hotel gdzie psy są mile widziane[/QUOTE] Zadzwoń do "Zacisze" -psy mile widziane,bliziutko wystawy.Jedynka w zeszłym roku kosztowała 75 złotych . Quote
Jaga. Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja myślę intensywnie nad grzyweczką... w zeszłym roku było świetnie, uwielbiam Opolskie wystawy. może ktoś by potrzebował współtowarzysza do pokoju? we dwójkę zawsze taniej ;) Quote
psyja Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Jaga najprawodpodobniej mychaaaaaa też pojedzie, a ja sie moge zgłosić jako współtowarzyszka do pokoju na jedną noc:p Yanni dziękuje ślicznie za info edit po przejrzeniu oferty zacisza i innych hoteli stwierdzam że cena (stosunek cena do jakości, przynajmniej ze zdjęć a na zdjęciach i tak zawsze lepiej wychodzą warunki hoetlowe) w Zaciszu jest śmieszna:eviltong: Quote
Jaga. Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 psyja to zamawiamy, tylko trzeba wcześniej bo potem miejsc nie będzie Quote
Agasia Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Asiaczku 5 i 7 gr wreszcie jest razem, wiec wreszcie uda sie spotkac! :) Bo z Katowic niestety zrezygnowalam. Quote
Jaga. Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Jaga.'] może ktoś by potrzebował współtowarzysza do pokoju? we dwójkę zawsze taniej ;)[/QUOTE] nadal aktualne Quote
psyja Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 słuchajcie najprawodpodobniej będe miała miejsce w samochodzie dla dwóch osób z małymi psami lub jednej z dużym, Białystok-Opole. możemy kogoś zgarnąć po drodze. wyjazd z Białego w piątek, powrót najprawodpodobniej w poniedziałek po więcej info i w celu ustalenia szczegółów zapraszam na pw oczywiście ;) Quote
Asiaczek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Agasia']Asiaczku 5 i 7 gr wreszcie jest razem, wiec wreszcie uda sie spotkac! :) Bo z Katowic niestety zrezygnowalam.[/QUOTE]Że z Katowic zrezygnowałaś, to juz wiem:) A co do Opola - jesteśmy umówione:) pzdr. Quote
Recommended Posts