marlenka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 mala_czarna napisał(a):Ale ja nie muszę myśleć, ani się domyślać. Po prostu zapytałam. Bo jeśli skorzystałas to być może i Ania będzie mogła się z nim skontaktować. Przecież pisze ze to nic nie pomogło , zresztą Ania tez sie kontaktowała z behawiorystą , wiec nie wiem o czym mówisz. Quote
mala_czarna Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Skąd u Ciebie te nerwy? Zupełnie nie rozumiem. Napisałaś, cytuję: "I tez nie wiem co z tym zrobić , żaden behawiorysta nie pomoże bo to nie jest non stop" . Z tego można wnioskować, że kontakt z behawiorystą nie był fizyczny, a tylko telefoniczny lub meilowy. Pisz wprost, to nie będzie niedomówień. Quote
marlenka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 mala_czarna napisał(a):Skąd u Ciebie te nerwy? Zupełnie nie rozumiem. Napisałaś, cytuję: "I tez nie wiem co z tym zrobić , żaden behawiorysta nie pomoże bo to nie jest non stop" . Z tego można wnioskować, że kontakt z behawiorystą nie był fizyczny, a tylko telefoniczny lub meilowy. Pisz wprost, to nie będzie niedomówień. Nie denerwuję się , przepraszam jesli to tak zabrzmiało . Tylko wiesz cięzko zlokalizowac problem , bo normalnie to sa wesołe psy , ktoś by musiał siedzieć u mnie tyzień , może miesiac 24h/ dobę żeby zobaczyć o co chodzi , bo one maja po prostu takie chumory dziwne Quote
Recommended Posts