Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaczki podrzucone zostały do Radlina w kartonowym pudle, inne przywiezione przez straż miejską......
Zmarznięte, zagłodzone, zapchlone.W schronisku nie ma warunków dla takich kruszynek, a idzie zima :(
Maleństwa wymagały stałej opieki, a w schronisku przy ogromnej ilości psów mało kto miał czas żeby się nimi zająć.
Trafiły do hotelu "Tara" w Jarocinie, gdzie mają ciepły kąt i opiekę, ale nadal brakuje im najważniejszego- ....domu.

zdjęcia wkrótce...

Posted

Sanczo (biała skarpetka) i Ponczo- bracia w typie "mini kaukazów", śliczne, puchate kulki które szukają miłości i zainteresowania człowieka.- adoptowane

Maluch i Lolek-adoptowany maluchy pozostałe z 6 rodzeństwa, najmniejsze i najsłabsze. Rodzeństwo znalazło już dom- one wciąż czekają...

Jana- suczka w typie jamnika, bardzo wesoła i ciekawa świata. Lubi być w centrum uwagi -adoptowana

Loka- mała łobuzica i psotnica. Uwielbia figle. Posiada dłuższe futerko niż inne psiaki, więc w przyszłości może wymagać wizyt u fryzjera.-adoptowana

telefon kontaktowy w sprawie maluchów: 695 647 043

[SIZE="5"]Aktualizacja:
Ze wszystkich szczeniaków pozostał tylko Maluch- szukamy dla niego wyjątkowego domu. To pies anioł, uwielbia się przytulać i może spędzać na kolanach długie godziny. Z powodu niedożywienia na początku swojego życia ma trochę kłopotów z jelitami, ale przy dobrym jedzeniu nie ma z nim kłopotów.-adoptowany

Niedawno podrzucona też do nas została Błękitka, suczka znaleziona w parku w Jarocinie pewnego mroźnego dnia na krótko przed świętami. Głodna i zmarznięta. Jest małą psotnicą mix kundla polskiego z husky. Bardzo ruchliwa, zwinna i pocieszna o dwukolorowych oczach.

Posted

xxxx52 napisał(a):
sanczo,panczo to nie wygladaja na kaukazy ,ale na leonbergera -mix

Może i leonbergery- dla mnie to najbardziej przypominaja puchate niedzwiadki :P, więc można się spierać o wygląd bo nierasowe

Posted

Nie jest wazne czy sa te maluszki rasowe czy sa mieszance ale ,kaukazy czy mix sa trudnymi psami ,maja troszke inna siersc,a lonenbergi to naprawde niedzwiadki o wspanialej lagodnej psychice.Powinny mieszkac w domu ,przy czlowieku.kaukazy sa dobre do ochrony domu ,czlowieka i otoczenia w ktorym znajduje sie kaukaz.kaukaz moze stac sie psem niebezpiecznym ,kiedy zostanie zamkniety w kojcu czy zakuty lancuchem.Leonberg moze byc adoptowany do rodziny z dziecmi ,jest lagodny jak baranek.

Posted

xxxx52 napisał(a):
Nie jest wazne czy sa te maluszki rasowe czy sa mieszance ale ,kaukazy czy mix sa trudnymi psami ,maja troszke inna siersc,a lonenbergi to naprawde niedzwiadki o wspanialej lagodnej psychice.Powinny mieszkac w domu ,przy czlowieku.kaukazy sa dobre do ochrony domu ,czlowieka i otoczenia w ktorym znajduje sie kaukaz.kaukaz moze stac sie psem niebezpiecznym ,kiedy zostanie zamkniety w kojcu czy zakuty lancuchem.Leonberg moze byc adoptowany do rodziny z dziecmi ,jest lagodny jak baranek.

A więc niech będzie lonenberg.
Pragnę zawiadomić,że Jana została dzisiaj adoptowana pzez osobę, która straciła niedawno pieska mieszkającego w jej domu 13 lat. Zakochała się w Janie i dzisiaj zabrała małą do siebie.
Pozostały więc pozostałe szczeniaki

Posted

Mam zdjęcia tylko nie mam czasu je powstawiać. Obiecuję poprawę :D
Z tego co wiem któryś z tych maluchów ma dom, ale nie wiem który.
Muszę zadzwonić i dokładnie zapytać

Już wiem- Lolek:D

• 2 weeks later...
Posted

Ze wszystkich dotychczasowych psiaków został tylko Maluch.
Kilka dni temu natomiast podrzucono nam kolejnego szczeniora.:angryy:- małą suczkę Błękitkę. A teraz tak trudno wyadoptować szczeniaki. Dzieciak który ją podrzucił nawet nie miał odwagi spotkać się ze mną osobiście tylko podrzucił szczeniaka i zadowolony że ma z głowy.:mad:

Posted

Husky4ever napisał(a):
Dostałam sms-a od twojej mamy, prześlesz mi na PW więcej zdjęć Błękitki i tekst do ogłoszeń, to zobaczę co da się zrobić :)

Dobra poszukam zdjęć :D