Igi^MBE Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Znaczy wiesz, generalnie to chętnie bym coś tu sobie popisał ale ogólnie czas jest jaki jest - u was w szkole macie zespół napięcia na koniec semestru czy jak sie to zwie a my mamy takie coś co sie nazywa "System Eliminacji Studentów Jest Aktywny" w skrócie SESJA. Pierwszy egzamin mam już we wtorek - bo ktoś nam terminy egzaminów dał PRZED normalną sesją nie wiem po co :) A tu jeszcze ciągle ode mnie coś chcą.... A to "Nawigacje satelitarną skonfiguruj leniu!" A to "wódki byś sie napił, czego sie alienujesz!" A to "chodź do kina na enemefa!" I tak to człowiek nie ma chwili coby na dgm zajrzeć :) Quote
chicken Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='Igi^MBE']Znaczy wiesz, generalnie to chętnie bym coś tu sobie popisał ale ogólnie czas jest jaki jest - u was w szkole macie zespół napięcia na koniec semestru czy jak sie to zwie a my mamy takie coś co sie nazywa "System Eliminacji Studentów Jest Aktywny" w skrócie SESJA. Pierwszy egzamin mam już we wtorek - bo ktoś nam terminy egzaminów dał PRZED normalną sesją nie wiem po co :) A tu jeszcze ciągle ode mnie coś chcą.... A to "Nawigacje satelitarną skonfiguruj leniu!" A to "wódki byś sie napił, czego sie alienujesz!" A to "chodź do kina na enemefa!" I tak to człowiek nie ma chwili coby na dgm zajrzeć :)[/quote] Oj rozumiem...Wspolczuje :roll::shake: Ja juz sie psychicznie szykuje na okres przedferiowy :cool1: Juz 3 sprawdziany sa zapowiedziane :-( >i tylko tyle mozna:diabloti:< Quote
chicken Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='Sylwia506'][IMG]http://images14.fotosik.pl/19/91301176bbdffa20med.jpg[/IMG] Jest piękna:) Kesi zresztą też:)[/quote] Dziekuje ;) Mona ma zdeformowana czaszke po jej prawej stronie:shake: W wieku 4 miesiecy spadla ze schodow na dzialce :roll: Na szczescie jest wszystko ok-grozil jej paraliz :shake: Quote
Klaudia :-) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 właśnie coś mi się wydawało,że z jej głową jest nie tak:-( ja też coś wiem o sprawdzianach,ale mi się zaczęły już 3.01 a kończą 24.01 o ile czegoś nam jeszcze nie wcisną:-( Kiedy nowe zdjęcia Kesii,może uda nam się spotkać w ferie na jakiś wpólny spacerek? Quote
chicken Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Kiedy nowe zdjęcia Kesi,może uda nam się spotkać w ferie na jakiś wpólny spacerek?[/quote] Jasne ze TAK, byloby milo ;) Do tej pory bylam tak zalatana: to szkola, to szkoleniem Kesi, ze nie bralam ze soba aparatu i fotek nie robilam... Moze cos jutro uda mi sie zrobic po szkoleniu :cool3: A dzis obchodzimy prosze Panstwa miesieczniny!! :multi: Juz 10 miesiecy zycia Kesi za nami :klacz::Rose::klacz::shiny::BIG::BIG::BIG::laola: Quote
Klaudia :-) Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Wszystkiego Najlepszego dla Kesi:-):-):-):-) Quote
Igi^MBE Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='chicken']Dziekuje ;) Mona ma zdeformowana czaszke po jej prawej stronie:shake: W wieku 4 miesiecy spadla ze schodow na dzialce :roll: Na szczescie jest wszystko ok-grozil jej paraliz :shake:[/quote] Znaczy się że moja miałą farta - w wieku 9 tygodni poprostu sobie z takich schodów zeskoczyła.. :/ Na szczęście nic jej nie było a stłuczenie szybko jej rozmasowałem :) [quote name='chicken']Oj rozumiem...Wspolczuje :roll::shake: Ja juz sie psychicznie szykuje na okres przedferiowy :cool1: Juz 3 sprawdziany sa zapowiedziane :-( >i tylko tyle mozna:diabloti:<[/quote] 16.01 - kolokwium z francuskiego 18.01 egzamin z "Wstęp do nmauki o państwie i prawie" 24.01 Filozofia 26.01 socjologia 30.01 działania twórcze 1.02 psychologia społeczna i jeszcze nieustalony termin z historii współczesnej :/ A stan wiedzy równa sie zero :) Quote
haska_12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :BIG: Kesi .. już za 2 miesiące Twoja pancia bedzie liczyc Twoje lata a nie miesiące :BIG: Ps.A goldenka piękna :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 to super ze wychodzi wam szkolenie;) ;) ;) ale mam zazalenie gdzie wiecej fotek uroczej pannicy??????????? Quote
Marta_Ares Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Popieram Eweline i tez czekam na foteczki:mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AguŚ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ile wynosi wyszkolenie psa i jak długo to trwa >? Quote
chicken Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='AguŚ']ile wynosi wyszkolenie psa i jak długo to trwa >?[/quote] Zalezy w jakiej szkole chcesz psa wyszkolic... My chodzimy do (chyba) najlepszej w Łodzi (u Ciebie moze byc inny cennik) i placimy 330zl ale poniewaz jest mozliwosc przedluzenia kursu o 10 llekcji i trzeba doplacic tylko 100zl to my w sumie placimy 430zl... Lekcje odbywaja sie 3 razy w tygodniu: 2 razy praktyczne z psami i 1 raz teoretyczne bez psow... Ty jako ze masz psa doroslego bedziesz musiala isc do grupy szkolnej czyli bedziesz miala wiecej zajec... U nas zajecia dla grupy dla pieskow doroslych kosztuja 450zl-kurs taki trwa ok 3 miesiecy... Wiem ze to duzo pieniedzy ale warto... Trzeba pamietac aby wybrac dorbra szkole....Jest u nas druga szkola w ktorej jest niby taniej ale ucza psy metodami silowymi co mi sie wogole nie podoba :roll: Quote
chicken Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [COLOR=Green][B]Dziś godzina 20:00, kanał POLSAT!!! Będą "Śnieżne psy"!!! :multi:[/B][/COLOR] Quote
Igi^MBE Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie obejrzę bo rozdice zafundowali mi bilet do kina na jakieś śmierdzidło czy tam pachnidło :) A poza tym to nie mam telewizora :) Quote
AguŚ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 fajnie ja tez nie obejrze;/ przez wichure nie mam tv:cool1: Quote
chicken Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='Igi^MBE']Nie obejrzę bo rozdice zafundowali mi bilet do kina na jakieś śmierdzidło czy tam pachnidło :) A poza tym to nie mam telewizora :)[/quote] Chyba nie bedziesz zalowal... :razz: Omawialam ten film na podstawie artykulu z niemieckiej gazety :evil_lol: na niemieckim... Pisalam tez do niego skrot recenzji i musze powiedziec, ze jest wart obejrzenia... Film o zapachach-tego jeszcze nie bylo... :p Oczywiscie w Niemczech ten fiilm byl juz w kinach pol roku temu.. HYh -ta zacofana Polska :roll: Quote
a_ga.isk Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hejka :) Masz slicznego pieska :D Zawsze podobaly mi sie husky :D Pozdrawiam :) Quote
DiDDlina85 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kesi jest przepiękna!!! Wprost śliczna..i ten wzrok:) hipnotyzujący wręcz Pozdrowionka!! Quote
Igi^MBE Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='chicken']Chyba nie bedziesz zalowal... :razz: Omawialam ten film na podstawie artykulu z niemieckiej gazety :evil_lol: na niemieckim... Pisalam tez do niego skrot recenzji i musze powiedziec, ze jest wart obejrzenia... Film o zapachach-tego jeszcze nie bylo... :p Oczywiscie w Niemczech ten fiilm byl juz w kinach pol roku temu.. HYh -ta zacofana Polska :roll:[/quote] No i nie żałuje. Chyba pierwszy raz się zetknąłem z czymś takim.. Graficzne przedstawienie czegoś takiego jak zapach... Momentami naprawdę czułem ten obraz... Szkoda tylko że film był miejscami przerysowany. A no i obrzydliwy - sceny na targu rybnym, sceny z tłuszczem zwierzęcym no i scena końcowa. :) Ale ogólnie odbiór pozytywny :) Quote
kalina. Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Co tam u hasiorki Kesi?Kiedy jakieś foto:evil_lol::cool3: ? Quote
haska_12 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ja tez się dopominam nowych fotek Kesiczka! :loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ja tez prosze o nowe fotki!!!:mad::cool3: Quote
chicken Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Moje miejsce zamieszkania po huraganie... Wiecie co-BARDZO sie ciesze ze mnie to nie spotkalo... [IMG]http://forum.andrespol.com.pl/foto/balc.jpg[/IMG] [IMG]http://forum.andrespol.com.pl/foto/bal2.jpg[/IMG] [IMG]http://forum.andrespol.com.pl/foto/Chopina-1.jpg[/IMG] [IMG]http://forum.andrespol.com.pl/foto/domnauczyciela.jpg[/IMG] __________________ Quote
chicken Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 A to Kesi: [IMG]http://images12.fotosik.pl/20/32f8c6f5d91bb38dmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images14.fotosik.pl/45/3ca6648418032630med.jpg[/IMG] Na swojej kolderce: [IMG]http://images13.fotosik.pl/19/9a8fc9a49dee99ecmed.jpg[/IMG] Quote
AguŚ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Widze że Kesi ma swój fotel:roll: Podobają mi sie husky z róznymi kolorami oczu :roll: Brat mojej suni tak ma i na dodatek jest cały biały :loveu: szkoda ze moja taka "nie wyszła" :eviltong: Quote
Recommended Posts