Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chicken']Hehe! Dziekuje bardzo:szeleczki niestety najzwyklejsze w swiecie ale powolutku musimy postarac sie o lepsze spacerowki: takie chociazby z pianką :evil_lol:[/quote]Czarny jest piękny :cool3: Mamy takie same :cool3:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haska_12']Co za film :( Ja podziwiam taką Wiolette Villas ;)[/quote]
Yyyyyyyyy... A ja wprost preciwnie. Bo ona ma tyle zwierzat ale nie daje sobie z ta iloscia rady. Nie wie ktore choruja i na co. Nie mowiac juz o tym ze ich nie kastruje-przynajmniej tak bylo kilka lat temu kiedy zostala oskarzona o znecanie sie nad zwierzetami :cool1: >Czasem czlowiek chce dobrze ale mu sie nie udaje.A kiedy mu sie nie udaje powinien stopniowo naprawiac swoje bledy<

Posted

[quote name='chicken']Hopamy... Ze zdjeciem:
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/5552/2jc1.jpg[/IMG][/quote]Bardzo łade zdjątko :cool3:
Ale nie obraziłąbym sie jakbyś wkleiła tez jego wersje przed przeróbką :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='chicken']Mam nadzieje ze Ci sie spodoba:
[IMG]http://img244.imageshack.us/img244/1808/obraz016mfy1sl8.jpg[/IMG]
Na zdjeciu dalmatynczyk Figa[/quote]Dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja jeysem zielona :shake: nie zrobiłabym czegoś takiego :shake:

Posted

Mozesz sobie wziac te zdjecia do wlasnej galerii jesli chcesz... :lol: Sa Twoje :cool3:
A ja tez jestem zielona i dopiero sie ucze: sciagnij sobie Paint shop Pro 8 i baw sie zdjeciami :razz:

Posted

Dziekuje! Ale ta przerobeczka byla bardzo prosta do wyknonania-doslownie dwoch efektow uzylam :eviltong: Ja tez ne jestem jeszcze w pelni poinformowana co do tego programu dlatego narazie jest to zabawa...