Buszki Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Pierwszy śnieg chyba nie sprawił Cytrynówce przyjemności,bo taka jakaś przybita... Quote
Metheora Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Buszki']Pierwszy śnieg chyba nie sprawił Cytrynówce przyjemności,bo taka jakaś przybita...[/QUOTE] Manchester sie cieszy 5 minut a potem już mu zimno ;/ Moje France latają jak dzikie po ogrodzie ale na dłuższe spacery na smyczy nie ma szans jak temp poniżej zera...w takim spacerowym tempie marzną szybko. Lubią pobiegać poskakać w śniegu troszkę a potem- pyty hony do hałpy :D ( czyt. proszę szybko do domu ) Quote
Asiaczek Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Fakt, cytrynówka - jak na alkoholowe dziecko przystąło - troche wariuje na sniegu:) Pzdr. Quote
Metheora Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Asiaczek']Fakt, cytrynówka - jak na alkoholowe dziecko przystąło - troche wariuje na sniegu:) Pzdr.[/QUOTE] [quote name='FredziaFredzia']Calvados ma przepiękne uszy![/QUOTE] Bardzo mi się podobają szczeniaczki, wygląd i charakter- wesołe, przyjacielskie i odważne, właśnie piękne główki i uszyska ...narazie 4 miesiące-zobaczymy co z nich wyrośnie. Quote
Buszki Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Metheora']Manchester sie cieszy 5 minut a potem już mu zimno ;/ Moje France latają jak dzikie po ogrodzie ale na dłuższe spacery na smyczy nie ma szans jak temp poniżej zera...w takim spacerowym tempie marzną szybko. Lubią pobiegać poskakać w śniegu troszkę a potem- pyty hony do hałpy :D ( czyt. proszę szybko do domu )[/QUOTE] To tak jak moje,zwłaszcza Chicha :). Quote
Asiaczek Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Metheora']Bardzo mi się podobają szczeniaczki, wygląd i charakter- wesołe, przyjacielskie i odważne, właśnie piękne główki i uszyska ...narazie 4 miesiące-zobaczymy co z nich wyrośnie.[/QUOTE] No to my tez się cieszymy. A które z nich będą pokazane na ringach? pzdr. Quote
jamnicze Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Mizianka dla młodziaków :). Już się nie mogę doczekać kiedy dopadnę w swoje rączki :). Mam nadzieję, że się spotkamy jak będziecie w Sopocie, a macie już upatrzony nocleg, czy dopiero będziecie czegoś szukać? Quote
Metheora Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Asiaczek']No to my tez się cieszymy. A które z nich będą pokazane na ringach? pzdr.[/QUOTE] na pewno Calvados być może Cytrynówka i może Cherry- zobaczymy :) [quote name='jamnicze']Mizianka dla młodziaków :). Już się nie mogę doczekać kiedy dopadnę w swoje rączki :). Mam nadzieję, że się spotkamy jak będziecie w Sopocie, a macie już upatrzony nocleg, czy dopiero będziecie czegoś szukać?[/QUOTE] Mamy- w Gdańsku :) więc myślę że wspólny spacerek będzie na pewno :) Quote
Metheora Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [IMG]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/184458_461815880521675_1334485488_n.jpg[/IMG] hahah wygladaja dziwne... Quote
Metheora Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Fotki CHERRY [IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/10367_461800770523186_2002114986_n.jpg[/IMG] [IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/406580_461800667189863_1255548960_n.jpg[/IMG] Cheraczek vel Czusia rośnie ładnie podobna do mamusi :) Quote
Buszki Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Latarenki :) [url]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/184458_461815880521675_1334485488_n.jpg[/url] Quote
Buszki Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [COLOR=#4b0082]Wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu, złożone przy choince, chłopcu czy dziewczynce, niech się spełnią wszystkie, te dalekie i te bliskie, bo wszystkie życzenia są przecież do spełnienia. [/COLOR] [COLOR=#4b0082]WESOŁYCH ŚWIĄT !!![/COLOR] Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Świetny ma kubraczek :loveu:[url]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/406580_461800667189863_1255548960_n.jpg[/url] Quote
jamnicze Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=book antiqua][SIZE=5][COLOR=#006400][B]Wesołych Świąt[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :tree1: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [B]Metheora[/B] - wsio przekazałam, dzięki za telefon i czekamy na Was w 2013 roku:) pzdr. Quote
Metheora Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 ależ tu dawno nie byłam.... Sezon zimowy pomału dobiega końca mam nadzieje że teraz bedzie więcej zdjęć i relacji i więcej słońca :) Quote
jamnicze Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 No właśnie, dawno Cię tu nie było :mad: A my chcemy nowe fotki gudzinków :) Quote
Buszki Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [B]Metheora,[/B]normalnie masz wpie....pi,pi,pi....Miałaś przyjść na ciasto i nie dotarłaś :mad:.Ja podobno udało się,wszyscy chwalili :cool3:. Quote
Metheora Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Buszki'][B]Metheora,[/B]normalnie masz wpie....pi,pi,pi....Miałaś przyjść na ciasto i nie dotarłaś :mad:.Ja podobno udało się,wszyscy chwalili :cool3:.[/QUOTE] Kurde człowiek wstaje zaspany, biedny, zmęczony jeszce nie wie co sie dzieje a już wszyscy z pałami stoją :P hahah [B]jamnicze[/B] obiecuję się poprawić ( tym bardziej że rodzi sie w glowie plan na nowy sprzęt foto :P - kolejny :P ) [B]Buszki[/B] - ... przepraszam... ja zawsze jestem taka zakręcona na wystawie, ludzi nie poznaje, łaże w kółko, jeść nie moge- stresik chyba :P Ale cieszę się że chociaż mogłyśmy się osobiście poznać :) Larcia na widok basków ucieszyła się jak zwykle bardzo :) Twój Maluch słodki - wiesz bałam sie przyjść- jeszcze bym z baskiem w torbie do domu wróciła :D A serio to jak was szukałam to nie widziałam... ocenę miałyśmy w tym samym czasie prawie, potem finały- kibicowałam maluszkowi :) Zdjęć z wystawy oczywiście nie mam.... Ale jestem zadowolona bo było już o wiele lepiej z prezętacją na stoliku niż w Będzinie. Przemiły sędzia :) Bardzo fajna wystawa chociaż dość ciasno. Dziękuję koledze kierowcy, miło było poznać towarzystwo haszczaków :), a Larcia ma nową przyjaciółkę - Abi od [B]Marchewkowy[/B] :) Dzięki wszystkim za fajną wystawę. No i jeszcze wynik: [B][COLOR=#ff0000]BLACK PEARL vom Lawendelsteig (Larcia) - dosk.1/1, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy! [/COLOR]Kwalifikacja do konkurencji finałowych :) Sędzia- Maciej Kozber Lara rozpoczęła Młodzieżowy Championat Polski [/B] Quote
Metheora Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Dziękujemy za Gratki- proszę kciuki trzymać za Katowice :) będziemy w Piątek :) stawka -5 MT :) W tym weteranka Rami:), Larcia w młodzieży i Calvados -szczenięta :) [quote name='jamnicze']No i gdzie te fotki? :roll:[/QUOTE] no właśnie...heheh gdzie? chyba już zapomniałam jak sie dodaje :) Nowy sprzęt mamy już w domu - ale pogody nie ma...ja nie przepadam za domowymi zdjęciami... cierpliwości coś sie pojawi niebawem :) tymczasem troche grafiki :) odkrywam nowe talenty? hehehe [IMG]http://manchesterterrier.pl/mete/meteR1C5.jpg[/IMG] nowa "szata Ramiczka" na www :) Quote
Recommended Posts