Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Buszki']Pierwszy śnieg chyba nie sprawił Cytrynówce przyjemności,bo taka jakaś przybita...[/QUOTE]

Manchester sie cieszy 5 minut a potem już mu zimno ;/
Moje France latają jak dzikie po ogrodzie ale na dłuższe spacery na smyczy nie ma szans jak temp poniżej zera...w takim spacerowym tempie marzną szybko. Lubią pobiegać poskakać w śniegu troszkę a potem- pyty hony do hałpy :D ( czyt. proszę szybko do domu )

Posted

[quote name='Asiaczek']Fakt, cytrynówka - jak na alkoholowe dziecko przystąło - troche wariuje na sniegu:)

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='FredziaFredzia']Calvados ma przepiękne uszy![/QUOTE]

Bardzo mi się podobają szczeniaczki, wygląd i charakter- wesołe, przyjacielskie i odważne, właśnie piękne główki i uszyska ...narazie 4 miesiące-zobaczymy co z nich wyrośnie.

Posted

[quote name='Metheora']Manchester sie cieszy 5 minut a potem już mu zimno ;/
Moje France latają jak dzikie po ogrodzie ale na dłuższe spacery na smyczy nie ma szans jak temp poniżej zera...w takim spacerowym tempie marzną szybko. Lubią pobiegać poskakać w śniegu troszkę a potem- pyty hony do hałpy :D ( czyt. proszę szybko do domu )[/QUOTE]

To tak jak moje,zwłaszcza Chicha :).

Posted

[quote name='Metheora']Bardzo mi się podobają szczeniaczki, wygląd i charakter- wesołe, przyjacielskie i odważne, właśnie piękne główki i uszyska ...narazie 4 miesiące-zobaczymy co z nich wyrośnie.[/QUOTE]
No to my tez się cieszymy. A które z nich będą pokazane na ringach?

pzdr.

Posted

Mizianka dla młodziaków :). Już się nie mogę doczekać kiedy dopadnę w swoje rączki :). Mam nadzieję, że się spotkamy jak będziecie w Sopocie, a macie już upatrzony nocleg, czy dopiero będziecie czegoś szukać?

Posted

[quote name='Asiaczek']No to my tez się cieszymy. A które z nich będą pokazane na ringach?

pzdr.[/QUOTE]

na pewno Calvados
być może Cytrynówka i może Cherry- zobaczymy :)

[quote name='jamnicze']Mizianka dla młodziaków :). Już się nie mogę doczekać kiedy dopadnę w swoje rączki :). Mam nadzieję, że się spotkamy jak będziecie w Sopocie, a macie już upatrzony nocleg, czy dopiero będziecie czegoś szukać?[/QUOTE]

Mamy- w Gdańsku :) więc myślę że wspólny spacerek będzie na pewno :)

Posted

Fotki CHERRY

[IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/10367_461800770523186_2002114986_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/406580_461800667189863_1255548960_n.jpg[/IMG]

Cheraczek vel Czusia rośnie ładnie podobna do mamusi :)

Posted

[COLOR=#4b0082]Wyszeptane w biegu,
zapisane w śniegu,
złożone przy choince,
chłopcu czy dziewczynce,
niech się spełnią wszystkie,
te dalekie i te bliskie,
bo wszystkie życzenia
są przecież do spełnienia.

[/COLOR]
[COLOR=#4b0082]WESOŁYCH ŚWIĄT !!![/COLOR]

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='Buszki'][B]Metheora,[/B]normalnie masz wpie....pi,pi,pi....Miałaś przyjść na ciasto i nie dotarłaś :mad:.Ja podobno udało się,wszyscy chwalili :cool3:.[/QUOTE]

Kurde człowiek wstaje zaspany, biedny, zmęczony jeszce nie wie co sie dzieje a już wszyscy z pałami stoją :P hahah
[B]jamnicze[/B] obiecuję się poprawić ( tym bardziej że rodzi sie w glowie plan na nowy sprzęt foto :P - kolejny :P )

[B]Buszki[/B] - ... przepraszam... ja zawsze jestem taka zakręcona na wystawie, ludzi nie poznaje, łaże w kółko, jeść nie moge- stresik chyba :P Ale cieszę się że chociaż mogłyśmy się osobiście poznać :) Larcia na widok basków ucieszyła się jak zwykle bardzo :) Twój Maluch słodki - wiesz bałam sie przyjść- jeszcze bym z baskiem w torbie do domu wróciła :D
A serio to jak was szukałam to nie widziałam... ocenę miałyśmy w tym samym czasie prawie, potem finały- kibicowałam maluszkowi :)

Zdjęć z wystawy oczywiście nie mam....
Ale jestem zadowolona bo było już o wiele lepiej z prezętacją na stoliku niż w Będzinie.
Przemiły sędzia :)
Bardzo fajna wystawa chociaż dość ciasno.
Dziękuję koledze kierowcy, miło było poznać towarzystwo haszczaków :), a Larcia ma nową przyjaciółkę - Abi od [B]Marchewkowy[/B] :) Dzięki wszystkim za fajną wystawę.

No i jeszcze wynik:

[B][COLOR=#ff0000]BLACK PEARL vom Lawendelsteig (Larcia) - dosk.1/1, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy!
[/COLOR]Kwalifikacja do konkurencji finałowych :)
Sędzia- Maciej Kozber
Lara rozpoczęła Młodzieżowy Championat Polski
[/B]

Posted

Dziękujemy za Gratki- proszę kciuki trzymać za Katowice :) będziemy w Piątek :) stawka -5 MT :)
W tym weteranka Rami:), Larcia w młodzieży i Calvados -szczenięta :)

[quote name='jamnicze']No i gdzie te fotki? :roll:[/QUOTE]

no właśnie...heheh gdzie? chyba już zapomniałam jak sie dodaje :)
Nowy sprzęt mamy już w domu - ale pogody nie ma...ja nie przepadam za domowymi zdjęciami...
cierpliwości coś sie pojawi niebawem :)

tymczasem troche grafiki :)
odkrywam nowe talenty? hehehe

[IMG]http://manchesterterrier.pl/mete/meteR1C5.jpg[/IMG]

nowa "szata Ramiczka" na www :)