annia1923 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 witam mam do oddania mloda suczke wiek 3 lata jest bardzo spokojna nie brudzi jest nauczona czystosci bardzo lubi dzieci .jest sredniej wielkosci szybko sie przyzwyczaja i zalezy mi zeby znalazla nowy dom w jak najszybszym czasie poniewaz ja nie mam warunkow do jej zatrzymania i utrzymania poniewaz mam malutką córeczkę która boi się dużych psów więc jestem zmuszona do znalezienia nowego domu dla suni. Suczka znajduje się w Krakowie kontaktowac sie mozna tel500-313-762 lub e- mailem [email protected] dziekuje Quote
Mosia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 nie widać zdjęć, w ciemno nikt takiego psiaka nie weźmie. Prosze sprobowac dodac zdjecia raz jeszcze Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 annia1923 napisał(a):witam mam do oddania mloda suczke wiek 3 lata jest bardzo spokojna nie brudzi jest nauczona czystosci bardzo lubi dzieci .jest sredniej wielkosci szybko sie przyzwyczaja i zalezy mi zeby znalazla nowy dom w jak najszybszym czasie poniewaz ja nie mam warunkow do jej zatrzymania i utrzymania poniewaz mam malutką córeczkę która boi się dużych psów więc jestem zmuszona do znalezienia nowego domu dla suni. Suczka znajduje się w Krakowie kontaktowac sie mozna tel500-313-762 lub e- mailem [email protected] dziekuje Przez takich nieodpowiedzilanych i bezdusznych ludzi schroniska sa przepełnione. Jak mozna pozbywac sie swojego psa bo co bo urodziło sie dzicko i zaduzo obowiazkow ,a zabaweczka sie znudziła? Bo jak pan pani brała pieska to warunki byly ,a teraz nie ma ? a wymowka że dziecko sie boi to smieszne .Jak wychowuje sie dzieci od poczatku z psami to nie zdazylo sie zeby sie baly. / ? Quote
wtatara Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 popieram Foksię. Ja mam 2 pieski-wnuczka od malenkiego bywa u nas i jest Ok. Wnuczka ma rok, piesków sie nie boi, a one bardzo sie cieszą jak do nas przychodzą. Oni za to mają w mieszkaniu kotkę, która od początku schodzi małej z drogi. proszę tak nie oddawac pieska- on tez czuje. Na pewno jest do Panstwa przywiązany. Quote
epe Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 wtatara napisał(a):popieram Foksię. Ja mam 2 pieski-wnuczka od malenkiego bywa u nas i jest Ok. Wnuczka ma rok, piesków sie nie boi, a one bardzo sie cieszą jak do nas przychodzą. Oni za to mają w mieszkaniu kotkę, która od początku schodzi małej z drogi. proszę tak nie oddawac pieska- on tez czuje. Na pewno jest do Panstwa przywiązany. Wtarara! Z suchego tonu wynikającego z postu tej pani,wynika,że nic już nie wpłynie na decyzję, a więź emocjonalna tej pani i psa - zerowa!!!! Lepiej,aby pies znalazł naprawdę kochających go właścicieli! Foksia ma rację - najpierw była zabaweczka,a pozostał tylko uciążliwy obowiązek! Mimo,że pies ma 3 lata,nikt go niestety nie pokochał i nie potraktował jako członka rodziny! Quote
Olq Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jak czytam coś takiego, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Jak można być tak bezdusznym i okrutnym, żeby oddać zwierzę jak RZECZ, bo się znudził. Argument o bojącym się dziecku nie jest wart komentarza. Nie znam dziecka, które wychowuje się z psem i nagle, dziwnym trafem, zaczyna się go bać. Brak słów. Choćbym miała spać pod mostem, choćby cała rodzina mnie znienawidziła, choćby mój pies sprawiał same problemy- nigdy bym nie oddała. Przecież to żywa istota, która czuje i kocha bezwarunkowo! A jeśli rzeczywiście jest problem w relacji dziecko - pies, to może warto nad tym popracować, a nie rezygnować, bo tak jest łatwiej. Po prostu szok. Quote
Recommended Posts