Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Strasznie się cieszę! Bercik musi być przywiązany do swojej pani.
A czy on jest po kastracji?

Nie ,nie jest po kastracji...dowiem się więcej...poza tym jest umowa adopcyjna z obowiązkiem kastracji...dopilnujemy...

Posted

Romka napisał(a):
Nie ,nie jest po kastracji...dowiem się więcej...poza tym jest umowa adopcyjna z obowiązkiem kastracji...dopilnujemy...

No to dobrze, niech go lepiej właścicielka wykastruje, bo znowu ucieknie.

Posted

Romka napisał(a):
Trzeba Bercika wziąć na spacer,muszę także dowiedzieć się dokladnie,gdzie go znaleziono,może mógłby wrócic do domu,jeśli ten dom jest dobry...

swoją drogą... Romka, niezła intuicja :-D

• 2 weeks later...
Posted

Zobaczcie kogo spotkałam wracając w sobotę ze schroniska...Bercik znów biega bez opieki,trzeba się wybrać na wizytę poadopcyjną...podbiegł do mnie a potem zaraz poszedł zalecać się do suczki za bramą...ludzie są nieodpowiedzialni...

• 11 months later...
Posted

Cześć... nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, ale chcę napisać wam o berciku tzn olim bo tak się nazywa. Jestem jego właścicielką. Oli trzyma się doskonale. Wrócił do poprzedniego życia, znowu rozwala mi się na łożku, śpi bez pozwolenia na fotelu i słodko bawi się z moim drugim psem - Lufką. Jest wykastrowany. Zaraz po odebraniu go ze schroniska zaprowadziłam go do lecznicy. Fakt czasem zdaża mu się uciec na katarzynów ale nie zawsze uda mi się go przypilnować:angryy: Niestety to już jest w jego naturze, że musi pobiegać. Miał obroże, ale nigdy długo nie stał przy budzie, chyba, że z mamą byłyśmy w pracy, ponieważ zdażało mu się podryazać sąsiadów:shake: W ramach wyjaśnień szukałam go 3 miesiące, a nie dwa...:placz: Dzięki za opieke nad nim. Jak kiedykolwiek któryś z wolontariuszów chciałby go zobaczyć to zapraszam. Piszcie na maila: [email protected]. Jeśli tylko będę w domu...

Posted

Ja go chcę zobaczyć,:lol::lol::lol::lol:szukałam Was ale nie odnalazłam Waszego domu na Łyszkowickiej...na pewno napiszę.Witaj na forum bardzo się cieszę,ze tu zawitałaś...