Iljova Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Witaj Szilciu :-) To przykre że nikt nie chce zadzwonić :( Quote
dominikabankert Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 no wlasnie kurcze a na dogo duzo takich sytuacji ze psy siedza w hotelach juz teraz po 2 3 lata i nic:( co za kraj dlaczego ludzie nie chca adoptowac psow plus booom na jorki ktore potencjalnie odbieraja domki:( Quote
dominikabankert Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Szilka przychodze sobie na Ciebie popatrzec jak to jak super Ci u Gabi , jak ładnie wygladasz w tej twojej czerwonej chustce kocham Cie piesku zalewam sie lazami chcialabym sie do Ciebie przytulic tak walczylam zeby slepa źrebaczka nie pojechala do rzezni niestety:( kolejna biedna istota skrzywdzona przez czlowieka:( dzis rusza transport źrebiat do Woch do wczoraj maluchy byly przy swoich mamach dzis zostaly brutalnie od nich oderwane wsrod nich moja slepa niewinna źrebaczka ktora zapewnie nie przezyje podrozy bo bez mamy ktora byla jej przewodnikiem i jej oczami nie poradzi sobie w ciezarowce innych przerazonych źrebaczkow ....źrebiecina jest w cenie :( ale Tobie Szilciu znajdziemy w koncu bezpieczna przystan taka z której nikt nie pozbawi Cie bezpieczenstwa i nie zrobi krzywdy:( Quote
yolanovi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='dominikabankert']Szilka przychodze sobie na Ciebie popatrzec jak to jak super Ci u Gabi , jak ładnie wygladasz w tej twojej czerwonej chustce kocham Cie piesku zalewam sie lazami chcialabym sie do Ciebie przytulic tak walczylam zeby slepa źrebaczka nie pojechala do rzezni niestety:( kolejna biedna istota skrzywdzona przez czlowieka:( dzis rusza transport źrebiat do Woch do wczoraj maluchy byly przy swoich mamach dzis zostaly brutalnie od nich oderwane wsrod nich moja slepa niewinna źrebaczka ktora zapewnie nie przezyje podrozy bo bez mamy ktora byla jej przewodnikiem i jej oczami nie poradzi sobie w ciezarowce innych przerazonych źrebaczkow ....źrebiecina jest w cenie :( ale Tobie Szilciu znajdziemy w koncu bezpieczna przystan taka z której nikt nie pozbawi Cie bezpieczenstwa i nie zrobi krzywdy:([/QUOTE] wszytko te cholerne pieniądze. życie nie ma żadnego znaczenia, a już życie zwierząt dopiero. liczy się tylko ile mozna wyrwać kasy, nieważne, że kosztem niewyobrażalnego cierpienia zwierząt.....:-(:shake: straszne to co pisze dominika i taka strazna i bezduszna jest rzeczywistość:shake: Quote
dominikabankert Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 masz racje pieniadze ale tez ludzka bezdusznosc bo wlasciciele mieli dostac do reki tyle pieneidzy ile mieli dostac od handlarza- ale po co lepiej sprzedac do rzezni bo uwaga:NIE CHCEMY SOBIE POPSUC INTERESOW HANDLOWYCH Z WIELOLETNIM ODBIORCA:( wszystko bylo gotowe- miejsce dla niej w fundacji i nawet kon-przewodnik.Miała na imie Nadzieja.We mnie nadzieja dzis umarla:( Quote
bela51 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dominiko, to takie smutne, co piszesz o tych koniach.:-( Kocham konie , jezdziłam kiedys do stadniny, troche konno. To takie wspaniale zwierzeta.:-( Kontaktowałas sie z Tarą ? Nie pomogli ? Quote
bela51 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 W takie dni jak dzis ma dosyc wszystkiego. Dogo, ludzi, tego swiata... :-( Niech to szlag....:-( Quote
dominikabankert Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 tamten konik o ktorym wtedy pisalam co mowilas ze mam pisac do tary juz uratowany:) nie pojedzie do rzezni:) niestety tu chodzilo o czas o malej dowiedzielismy sie w piatek.bylo takie poruszenie ze uzbieralismy pieniazki na wykupw 2 dni ...ale niestety ,,stosunki handlowe" wygraly:([quote name='bela51']Dominiko, to takie smutne, co piszesz o tych koniach.:-( Kocham konie , jezdziłam kiedys do stadniny, troche konno. To takie wspaniale zwierzeta.:-( Kontaktowałas sie z Tarą ? Nie pomogli ?[/QUOTE] Quote
yolanovi Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 stosunki handlowe - czyli nic innego jak kasa. kasa czyli bezduszność. strasznie smutne i dołujące. można sie zupełnie załamać, bo jeśli się jednemu stworzeniu gdzieś pomoże to tysiącu innym się nie udaje. niestety więcej jest ludzi bez serca albo w najlepszym przypadku obojętnych. tych, którzy pochylą się na losem braci mniejszych ciągle jest zbyt mało:-( Quote
wtatara Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='dominikabankert']Szilka przychodze sobie na Ciebie popatrzec jak to jak super Ci u Gabi , jak ładnie wygladasz w tej twojej czerwonej chustce kocham Cie piesku zalewam sie lazami chcialabym sie do Ciebie przytulic tak walczylam zeby slepa źrebaczka nie pojechala do rzezni niestety:( kolejna biedna istota skrzywdzona przez czlowieka:( dzis rusza transport źrebiat do Woch do wczoraj maluchy byly przy swoich mamach dzis zostaly brutalnie od nich oderwane wsrod nich moja slepa niewinna źrebaczka ktora zapewnie nie przezyje podrozy bo bez mamy ktora byla jej przewodnikiem i jej oczami nie poradzi sobie w ciezarowce innych przerazonych źrebaczkow ....źrebiecina jest w cenie :( ale Tobie Szilciu znajdziemy w koncu bezpieczna przystan taka z której nikt nie pozbawi Cie bezpieczenstwa i nie zrobi krzywdy:([/QUOTE] współczuję ci Dominiko-popłakałam się jak to przrczytałam Quote
arim Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 na bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-%21"]http://www.dogomania.pl/threads/215146-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-20-30-50-og%C5%82osze%C5%84-.-Zapraszamy-do-25.10-! [/URL] Szilcia ma wykupiony pakiet ogłoszeń-ja nie umię podać danych na maila dla Ani-potrzeba przesłać 5zdjęć,tekst i informacje o Szilce.Może ktoś prześle te dane-proszę! Quote
bela51 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja moglabym sie tym zając ale dopiero wieczorem. Jesli ktos moze wczesniej, to oczywiscie bardzo prosimy. Quote
arim Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Belu,już nie śmiałam Ciebie prosić ,bo co chwila zawracam ci głowę.To nie jest aż tak pilne,tylko trzeba podać niech idą ogłoszonka. Dzięki! :) Quote
Leyla Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Sziluś jakieś Aniołki mi szepczą do uszka, że będziesz w mojej rodzinie... Quote
dominikabankert Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ?????????????:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[quote name='Leyla']Sziluś jakieś Aniołki mi szepczą do uszka, że będziesz w mojej rodzinie...[/QUOTE] Quote
bela51 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Leyla, niech Aniołki powiedza glosniej, abysmy tez usłyszały !!!! Quote
Leyla Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 No taak, bo moj synus z dziewczyna chca ja adoptowac.... gdybym byla Szila, chcialabym z nimi byc;) Quote
Leyla Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Kacper mowil mi , ze dzis rozmawial przez tel w spr Szili i ielonej Gory po nia... Quote
Leyla Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 zjadlo mi literki;)...jada w weekend do Zielonej G. po sunie!! Quote
bela51 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Leyla, ja tu siedze i rycze ze szczescia, wiec zarty na bok. NAPRAWDE ????????? Quote
dominikabankert Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ja tez strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!w koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![quote name='arim']:lol: brak słów-z radości-Szilla!!!!!!!!![/QUOTE] Quote
Leyla Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='bela51']Leyla, ja tu siedze i rycze ze szczescia, wiec zarty na bok. NAPRAWDE ?????????[/QUOTE] ..no wieszzz... rozmawialam dzis z synem....cieszy sie jak wariat.... to sie dzieje naprawde. Narazie Szilka zamieszka u Dziewczyny Kacpra( To psi Aniolek) z racji przekonan rodzicow ,w ocieplonej budzie na placu 3 tys metrow. W maju cala trojka przeprowadza sie do mojego domu w Radosci bo ja sie wynosze do innego. Szila bedzie meszkac jak czlowiek, jesli tylko zechce.... Quote
Klaudus__ Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Leyla']..no wieszzz... rozmawialam dzis z synem....cieszy sie jak wariat.... to sie dzieje naprawde. Narazie Szilka zamieszka u Dziewczyny Kacpra( To psi Aniolek) z racji przekonan rodzicow ,w ocieplonej budzie na placu 3 tys metrow. W maju cala trojka przeprowadza sie do mojego domu w Radosci bo ja sie wynosze do innego. Szila bedzie meszkac jak czlowiek, jesli tylko zechce....[/QUOTE] [I]Więc już wiem czyim synem jest ten miły Pan z którym dzisiaj rozmawiałam :):) :) [/I] Quote
Recommended Posts