Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wtatara']niestety te 200 zł z FB nie wpłynęły. Te drobne wpłaty , które mam uzupełnię w rozliczeniu. Dziękuję za te wpłaty[/QUOTE]

zna ktos ta osobe? moze jest na urlopie? albo trzeba przypomniec?

Posted

Dzisiaj napisala do mnie czarna Zocha, nowy uzytkownik dogo, ze przelała dla Szili 200 zł. To wspaniała wiadomosc !
Zastanawiam sie, czy to własnie jest Kasia z fb ???

Posted

mi tez napisala! tak tak to jesat pani katarzyna z FB:) napisala ze za lipiec przelala Avilii a teraz za sierpien przelw zrobi ja nadal czekam na bazarek z rzeczy ktore sa u Avilii- teraz jest jesien jest tam super kozuszek taki cienki na pewno by poszedl i torba smkorzana i kozaki!!!!! niech szila ma kase!!!!![quote name='bela51']Dzisiaj napisala do mnie czarna Zocha, nowy uzytkownik dogo, ze przelała dla Szili 200 zł. To wspaniała wiadomosc !
Zastanawiam sie, czy to własnie jest Kasia z fb ???[/QUOTE]

Posted

[quote name='dominikabankert']mi tez napisala! tak tak to jesat pani katarzyna z FB:) napisala ze za lipiec przelala Avilii a teraz za sierpien przelw zrobi ja nadal czekam na bazarek z rzeczy ktore sa u Avilii- teraz jest jesien jest tam super kozuszek taki cienki na pewno by poszedl i torba smkorzana i kozaki!!!!! niech szila ma kase!!!!![/QUOTE]

bedzie bazarek na dniach

Posted

a tymczasem zajrzyjcie na bazarek,który konczy się jutro,gdzie 50%będzie dla Szilki[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213226-Sk%C3%B3rzana-kurtka-jeansy-kosmetyki-toster-i-inne-dla-Szili-i-Lorda-do-31.08.g.22.00[/URL]

Posted

[quote name='bela51']Dzisiaj napisala do mnie czarna Zocha, nowy uzytkownik dogo, ze przelała dla Szili 200 zł. To wspaniała wiadomosc !
Zastanawiam sie, czy to własnie jest Kasia z fb ???[/QUOTE]
na razie nie ma kwoty 200zł