Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']tak, ja Ją dawałam na [url]www.owczarek.pl[/url]

niestety nikt się tam nie odezwał

[url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16792[/url][/QUOTE]

szkoda że tam nikt nie zareagował ...

Posted

Denerwujace sa takie watki, gdzie załozyciel pokazuje sie raz na kilka dni, albo wcale. Z kim w takim razie, nalezy czynic uzgodnienia dotyczace psa? Czy w dalszym ciagu nie odezwie sie nikt z osob decyzyjnych ?
Avilla, prosze, moze podliczysz deklaracje i przestawisz sytuacje finansowa Szili na dzien dzisiejszy ?
Odnosze wrazenie, ze temat bezdomnej ONki juz stracił na atrakcyjnosci.:-( Slomiany zapał ?:-(

Posted

[quote name='bela51']Denerwujace sa takie watki, gdzie załozyciel pokazuje sie raz na kilka dni, albo wcale. Z kim w takim razie, nalezy czynic uzgodnienia dotyczace psa? Czy w dalszym ciagu nie odezwie sie nikt z osob decyzyjnych ?
Avilla, prosze, moze podliczysz deklaracje i przestawisz sytuacje finansowa Szili na dzien dzisiejszy ?
Odnosze wrazenie, ze temat bezdomnej ONki juz stracił na atrakcyjnosci.:-( Slomiany zapał ?:-([/QUOTE]

hmmm przeciez jestem na watk, wspóldecyduje o Szili ale nie zauważyłam żeby trzeba było podjąć jakieś decyzje?

Posted

[quote name='bela51']Słuchajcie, pisałam do Yumanji. Moze Szile przyjąc do siebie ze szceniakami. Koszt to 400 zł za sunie. Dla szczenorow musielibysmy kupic karme, dopoki z nia beda. Bardzo prosze sie do tego ustosunkowac, bo to chyba całkiem dobre warunki. A przedluzajacy sie pobyt w lecznicy finansowo nas pogrązy. Na bezpłatny DT chyba nie ma co liczyc.
Ja deklaruje na Szile miesiecznie 10 zl. Wiem, ze to niewiele, ale postaram sie jeszcze wspomoc ją bazarkami.[/QUOTE]
Wiem, ze cytuje własny post. ale dlaczego nikt nie ustosunkowal sie do tej propozycji ?

Posted

Ja Ci odpowiem.Ja jestem podejrzana,bo kiedy pare m-y temu wzielam na DARMOWY DT szczeniaki z ostrowskiego schroniska,jako jedyna osoba zreszta,
to potem jednej pindzie sie u mnie nie podobalo,czego nie omieszkala napisac.I mimo tego,ze Jej kolezanki po wizycie u mnie napisaly na dogo sprostowanie
i pzreprosiny,to bloto ,ktorym mnie obrzucila,niestety dalej zostawia slady.

Posted

[I]Przepraszam,ale założycielka wątku pokazuje się wtedy jak może.
Poza tym są telefony - można do mnie napisać chociaż głupiego sms-a.
W temacie Szili i Jej stanu w lecznicy jestem na bieżąco - poprostu nie wszędzie mogę zabrać ze sobą komputer.
Poza tym Budrysek jak też napisała spokojnie może w moim imieniu odpisać, bo też o Szili decyduje.
A jak wątek stracił na atrakcyjności to tylko i wyłącznie dlatego,że On-ka jest bezpieczna.
Od obeności całodobowej założyciela niestety atrakcyjność nie wzrasta...

Natomiast do propozycji już się ustosunkuję.
Ten hotelik jest troszkę za daleko.
Poza tym nie zapominajmy,że Szila potrzebuje baaardzo dużo człowieka.
Ktoś musi z Nią pracować.

Na wątku jestem i uaktualniam post jak tylko mogę.

Yumanji mi też pindy koło ogona robią cały czas - na dogo to niestety nie nowość.
Poza tym przecież nie każdy musi nas lubieć...

[/I]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Przepraszam,ale założycielka wątku pokazuje się wtedy jak może.
Poza tym są telefony - można do mnie napisać chociaż głupiego sms-a.
W temacie Szili i Jej stanu w lecznicy jestem na bieżąco - poprostu nie wszędzie mogę zabrać ze sobą komputer.
Poza tym Budrysek jak też napisała spokojnie może w moim imieniu odpisać, bo też o Szili decyduje.
A jak wątek stracił na atrakcyjności to tylko i wyłącznie dlatego,że On-ka jest bezpieczna.
Od obeności całodobowej założyciela niestety atrakcyjność nie wzrasta...

Natomiast do propozycji już się ustosunkuję.
Ten hotelik jest troszkę za daleko.
Poza tym nie zapominajmy,że Szila potrzebuje baaardzo dużo człowieka.
Ktoś musi z Nią pracować.

Na wątku jestem i uaktualniam post jak tylko mogę.

Yumanji mi też pindy koło ogona robią cały czas - na dogo to niestety nie nowość.
Poza tym przecież nie każdy musi nas lubieć...

[/I][/QUOTE]
ok.pozdrawiam.

Posted

Codziennie aktualizuję post #2.
Tam znajduje się rozliczenie,ile kasy wpłynęło i "wypłynęło".
Deklaracje stałe także są spisane.Jest ich bardzo niewiele (chyba,że coś przeoczyłam,jeżeli tak proszę krzyczeć).
Skopiuję ten post:

Księgową Szili i szczyli jestem ja.
[U]
deklaracje stałe[/U]
5 - Bjuta
5 - Mikoada
50 - Anna F. z fb (info w poście 137)
50 - Joasia J z FB (info w poście 195)

czyli [B]110[/B]

[U]deklaracje jednorazowe[/U]

100 - rencia42
25 - Bjuta
150 - [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/106496-IVV"][B]IVV[/B][/URL]
[/B]200 - Leyla
35 - znajomi Fizi
30 - Shania
200 - [URL="http://www.dogomania.pl/members/85778-Cantadorra"][B]Cantadorra[/B][/URL]
10 - [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/87637-yoko100"][B]yoko100[/B][/URL][/B]
coś - [URL="http://www.dogomania.pl/members/106591-beataczl"][B]beataczl[/B][/URL] (wpłaci 26.XI)

[U][B]
WPŁYNĘŁO[/B]

[/U]LISTOPAD 2010

10 - Miśka
25 - Bjuta
10 - Katarzyna09
200 - Leyla
1,51 - Małgorzata C
30 - Shania
10 - Jo37
10 - Yoko100
38,78 - Panienka Mru
10 - Bela51
10 - Agata W
50 - Anna F
20 - Sandra M,
200 - Cantadorra
100 - Rencia42
100- Patryk P. (z FB)
czyli 825,29

WYDATKI

[COLOR=Red]- 276,51 poleciało do lecznicy[/COLOR] (23.XI) info w poście 162
[COLOR=Red]- 200 poleciało do lecznicy[/COLOR] (25.XI) info w poście 200

[B]NA KONCIE SZILI JEST OBECNIE:[/B]
[U][B]
+348.78zł[/B][/U]

Posted

[quote name='mikoada']Avilia podeślij mi proszę nr konta bo oczywiście gdzieś mi wcięło a widzę, że zalegam ;)[/QUOTE]

Wysłane.

[I][B]Nowe wpłaty:[/B][/I]

[B]Dominika J. OD TOŚKA;POZNAŃ-100zł
Jan T.-10zł[/B]

Posted

[quote name='IVV']Budrysku ,widze ,ze dziewczyny nie maja jeszcze pieniedzy ode mnie....[/QUOTE]
[I]Agnieszka wpłaci te pieniążki bezpośrednio do lecznicy - może tak będzie najłatwiej?
Aga jest najczęściej u Szili.
Myślę,że to rozsądne prawda?[/I]