Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mm.templum'][SIZE=4][COLOR=darkred]Nie ma to jak znać dobry ARGUMENT.......to ja cię Dominisiu ładnie proszę nie odpalaj tego GG, zdjęcia będą nawet szybciej niż w poniedziałek.[/COLOR][/SIZE][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]nie ma to jak dobry argument:p[/I]

Posted

[quote name='mm.templum']...[SIZE=4][COLOR=darkred]zdjęcia będą nawet szybciej niż w poniedziałek.[/COLOR][/SIZE][/quote]
A dzisiaj jest poniedziałek, jutro wtorek i co? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:;);)

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ojej kolejny boksiu w galerii a ja dopiero teraz do Was dotarłam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]śliczny Nicolasek :loveu: no a pan niczego sobie :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Czy Tosię pamiętam? A widziałeś Tosię teraz? Powalczyłaby z Nikolasem jak nic!!! :)
Dobra, to 2 zdjęcia na początek, ale miały być weekendowe!!! Halo! Mnie się coś zdaje, że sie mnie nie boisz! Dobrze mi się wydaje?
To w sumie niemożliwe, bo przecież jestem taaaaakaaaa groźna, ale pytam, bo może Ci się chwilowo pomieszało...

Posted

[quote name='mm.templum'][SIZE=4]JAKI MAREK MA PRZECHLAPANE BO CHYBA NIE JA?!:diabloti: [/QUOTE][/SIZE]
[SIZE=1]Już teraz nie bo są foteczki:multi: ale mógłbyś postarać się lepiej po tak długim czasie:evil_lol: ;) [/SIZE]
[SIZE=1]Nikolasek ekstra:multi: może masz jeszcze jakieś jego foteczki?[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]

[quote name='mm.templum']...NIE WIEM CZY PAMIĘTACIE JEJ WĄTEK,BO JA PRZECZYTAŁEM O NIEJ NA STRONIE AGIITHETY:loveu: "BOKSERYWPOTRZEBIE" I OD TEGO SIĘ ZACZEŁO,TO MOJA PIERWSZA POMOC PIESKOWI![/QUOTE]
pewnie, że pamiętamy, ktoś napisał, że Tosia ma "dobrego duszka" (czy jakoś tak podobnie;) )

Posted

Hmm [B]szmaja[/B] jednak odpaliła gg :evil_lol:

No Marku Marku nie popisałeś się z tymi zdjęciami :cool1:
Czekamy na więcej!

[IMG]http://img174.imageshack.us/img174/4923/jaitosia2jpgqqqdl0.jpg[/IMG]

.........:mdleje: .....:loveu:

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no nareszcie:evil_lol: ekstra foteczki spacerkowe

Widze, że wy też macie niezłe tereny wybiegowe:lol: Nie ma to jak pola dla naszych psiaków. U nas ostatnio w opuszczonym sadzie pojawiły się sarny

Posted

Pięknie, naprawdę pięknie...
Kocham starowinkowe boksery, ale wiesz co? On w ogóle nie wygląda na "swoje lata" - myślę, że Ci go gdzieś po drodze wymienili i masz w domu jakiegoś jurnego ośmiolatka :)
Psio-ludzka przyjaźń w czystej postaci. Gratuluję!

Posted

[quote name='AgaiTheta']Ech no co za niedowiarki :mad:
....u boku takiego Pana też byście się nie starzały :loveu:[/quote]

Naprawdę?! Mareczku, ja do Ciebie już jadę :P, co prawda z pręguską, ale może nas wpuścisz na "kurację odmładzającą" :evil_lol:

Jak nie zobaczę aktu urodzenia (tak tak, aktu, z potwierdzeniem notarialnym), to nie uwierzę :). Jak się Niko tak dobrze trzyma, to Marek pewnie ma już koło setki!!!
Zdrowia, szczęścia piękni Panowie!

Posted

[quote name='AgaiTheta']
....u boku takiego Pana też byście się nie starzały :loveu:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aga widze, że robisz reklamę Markowi.
To moż chociaż na jakiś turnusik rehabilitacyjny bym sie załapała:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale i tak w razie jakiś turnusów odmładzających, to ja też się piszę :evil_lol:

Ja już wiem... Nikolas po prostu co miesiąc chodzi na farbowanie pyszczka, dlatego tak dobrze wygląda :evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']Ale i tak w razie jakiś turnusów odmładzających, to ja też się piszę :evil_lol:

Ja już wiem... Nikolas po prostu co miesiąc chodzi na farbowanie pyszczka, dlatego tak dobrze wygląda :evil_lol:[/quote]

[SIZE=3][COLOR=black]TURNUSY JUŻ WSZYSTKIE ZAREZERWOWANE[/COLOR][/SIZE]..................,

A PYSZCZEK NIKOLAS MA SIWIUTKI,NA ZDJECIACH TEGO MOŻE TAK NIE WIDAĆ. ALE ZYJE SOBIE CHŁOPAK BEZ STRESU PRZEZ 13 LAT. CHUCHAM NA NIEGO I DMUCHAM. WIEC MAM NADZIEJE NA JESZCZE PARE ŁADNYCH LATEK NIKOLASKA W ZDROWIU(MARZE O CO NAJMNIEJ NASTĘPNYCH 13 LATKACH RAZEM)

Posted

[quote name='mm.templum'][SIZE=3][COLOR=black]TURNUSY JUŻ WSZYSTKIE ZAREZERWOWANE[/COLOR][/SIZE]..................,[/quote]
no to sie spóźniłyśmy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja wam, życze jak najwięcej wspólnie spędzonych latek, to u boksera jest wspaniały wiek. Nikolas i Box - nasze dogowe staruszki są wspaniałe i strasznie im kibicuję. Szkoda, że mojej siwej mordki już nie ma:shake: