mm.templum Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 ..................................................... [SIZE=4][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE] Quote
szmaja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 NO! To czekam :) Tylko uważaj, bo ARGUMENTÓW Ci u nas dostatek! Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='mm.templum'][SIZE=4][COLOR=darkred]Nie ma to jak znać dobry ARGUMENT.......to ja cię Dominisiu ładnie proszę nie odpalaj tego GG, zdjęcia będą nawet szybciej niż w poniedziałek.[/COLOR][/SIZE][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]nie ma to jak dobry argument:p[/I] Quote
Imbirka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 o widze, ze ktoś ma tutaj siłe przebicia:evil_lol: i bardzo dobrze, bo na inne argumenty Marek jest głuchy:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='mm.templum']...[SIZE=4][COLOR=darkred]zdjęcia będą nawet szybciej niż w poniedziałek.[/COLOR][/SIZE][/quote] A dzisiaj jest poniedziałek, jutro wtorek i co? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:;);) Quote
Bodziulka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 i Marek ma przechlapane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mm.templum Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 ........................................................ Quote
Daga_i_Oskar Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ojej kolejny boksiu w galerii a ja dopiero teraz do Was dotarłam :oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]śliczny Nicolasek :loveu: no a pan niczego sobie :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
szmaja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Czy Tosię pamiętam? A widziałeś Tosię teraz? Powalczyłaby z Nikolasem jak nic!!! :) Dobra, to 2 zdjęcia na początek, ale miały być weekendowe!!! Halo! Mnie się coś zdaje, że sie mnie nie boisz! Dobrze mi się wydaje? To w sumie niemożliwe, bo przecież jestem taaaaakaaaa groźna, ale pytam, bo może Ci się chwilowo pomieszało... Quote
Imbirka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='mm.templum'][SIZE=4]JAKI MAREK MA PRZECHLAPANE BO CHYBA NIE JA?!:diabloti: [/QUOTE][/SIZE] [SIZE=1]Już teraz nie bo są foteczki:multi: ale mógłbyś postarać się lepiej po tak długim czasie:evil_lol: ;) [/SIZE] [SIZE=1]Nikolasek ekstra:multi: może masz jeszcze jakieś jego foteczki?[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [quote name='mm.templum']...NIE WIEM CZY PAMIĘTACIE JEJ WĄTEK,BO JA PRZECZYTAŁEM O NIEJ NA STRONIE AGIITHETY:loveu: "BOKSERYWPOTRZEBIE" I OD TEGO SIĘ ZACZEŁO,TO MOJA PIERWSZA POMOC PIESKOWI![/QUOTE] pewnie, że pamiętamy, ktoś napisał, że Tosia ma "dobrego duszka" (czy jakoś tak podobnie;) ) Quote
AgaiTheta Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Hmm [B]szmaja[/B] jednak odpaliła gg :evil_lol: No Marku Marku nie popisałeś się z tymi zdjęciami :cool1: Czekamy na więcej! [IMG]http://img174.imageshack.us/img174/4923/jaitosia2jpgqqqdl0.jpg[/IMG] .........:mdleje: .....:loveu: Quote
Bodziulka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No właśnie: WIĘCEJ!! co to ma być, tylko 4 foty? :mad: :evil_lol: Quote
mm.templum Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 ................................................ Quote
Imbirka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no nareszcie:evil_lol: ekstra foteczki spacerkowe Widze, że wy też macie niezłe tereny wybiegowe:lol: Nie ma to jak pola dla naszych psiaków. U nas ostatnio w opuszczonym sadzie pojawiły się sarny Quote
szmaja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pięknie, naprawdę pięknie... Kocham starowinkowe boksery, ale wiesz co? On w ogóle nie wygląda na "swoje lata" - myślę, że Ci go gdzieś po drodze wymienili i masz w domu jakiegoś jurnego ośmiolatka :) Psio-ludzka przyjaźń w czystej postaci. Gratuluję! Quote
Aganiok Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dominika z ust mi to wyjęłąś. Nikolas w ogóle nie wygląda na swoje lata...:shake: fotki super i...oczywiście chcemy wiecej :p Quote
AgaiTheta Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ech no co za niedowiarki :mad: ....u boku takiego Pana też byście się nie starzały :loveu: Quote
szmaja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='AgaiTheta']Ech no co za niedowiarki :mad: ....u boku takiego Pana też byście się nie starzały :loveu:[/quote] Naprawdę?! Mareczku, ja do Ciebie już jadę :P, co prawda z pręguską, ale może nas wpuścisz na "kurację odmładzającą" :evil_lol: Jak nie zobaczę aktu urodzenia (tak tak, aktu, z potwierdzeniem notarialnym), to nie uwierzę :). Jak się Niko tak dobrze trzyma, to Marek pewnie ma już koło setki!!! Zdrowia, szczęścia piękni Panowie! Quote
Imbirka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='AgaiTheta'] ....u boku takiego Pana też byście się nie starzały :loveu:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aga widze, że robisz reklamę Markowi. To moż chociaż na jakiś turnusik rehabilitacyjny bym sie załapała:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ;)[B][I]wiedziałam kiedy kliknąć na galeryjkę :p no....nareszcie fotaski Nikolasa:multi::multi::multi: [/I][/B] Quote
mm.templum Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 .............................................. Quote
Bodziulka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ale i tak w razie jakiś turnusów odmładzających, to ja też się piszę :evil_lol: Ja już wiem... Nikolas po prostu co miesiąc chodzi na farbowanie pyszczka, dlatego tak dobrze wygląda :evil_lol: Quote
mm.templum Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Bodziulka']Ale i tak w razie jakiś turnusów odmładzających, to ja też się piszę :evil_lol: Ja już wiem... Nikolas po prostu co miesiąc chodzi na farbowanie pyszczka, dlatego tak dobrze wygląda :evil_lol:[/quote] [SIZE=3][COLOR=black]TURNUSY JUŻ WSZYSTKIE ZAREZERWOWANE[/COLOR][/SIZE].................., A PYSZCZEK NIKOLAS MA SIWIUTKI,NA ZDJECIACH TEGO MOŻE TAK NIE WIDAĆ. ALE ZYJE SOBIE CHŁOPAK BEZ STRESU PRZEZ 13 LAT. CHUCHAM NA NIEGO I DMUCHAM. WIEC MAM NADZIEJE NA JESZCZE PARE ŁADNYCH LATEK NIKOLASKA W ZDROWIU(MARZE O CO NAJMNIEJ NASTĘPNYCH 13 LATKACH RAZEM) Quote
Imbirka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='mm.templum'][SIZE=3][COLOR=black]TURNUSY JUŻ WSZYSTKIE ZAREZERWOWANE[/COLOR][/SIZE]..................,[/quote] no to sie spóźniłyśmy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja wam, życze jak najwięcej wspólnie spędzonych latek, to u boksera jest wspaniały wiek. Nikolas i Box - nasze dogowe staruszki są wspaniałe i strasznie im kibicuję. Szkoda, że mojej siwej mordki już nie ma:shake: Quote
mm.templum Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 ..................................... Quote
Recommended Posts