Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mm.templum']

[SIZE=3]Z Bodziulkowo_Boxową galeryjką nie mam zamiaru walczyć bo przecież my w jednej bandzie jestesmy,:evil_lol: a o te pięć tysięcy postów więcej to nie ma co robić afery![/SIZE]

[SIZE=3]pozdrawiam[/SIZE][/quote]

Racja ;) ale u Imbirów jest więcej :evil_lol: co nie oznacza, że by mogło być więcej fot :p

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]No Witam Nikolaska i jego Pana!!!![/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4]W końcu mogę sie wpisać w Galerii Nikosia!! :lol: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4]Bardzo piękny i silny pies... tylko podziwiać!![/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4]Jak najwiecej zdrówka życzę pieskowi - Panu także ;) !! Ciekawe zdjęcia.. czekamy na aktualne![/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=4]Pzdr.[/SIZE][/FONT]

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][B]Pozdrowienia dla Nikolasa!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]Dużo zdrówka, zdrówka!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=red]Buźki od Aguśki!! No i Basa!![/COLOR];)

Posted

[SIZE=3][B]... hmmm... skoro mało chętnych do rozjaśnienia galerii Nikolasa - a teraz mu się należy i to po 100-kroć... wpisuję:[/B][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=royalblue][B]"NIkolas, NIkolas - krótka sierść - prawie golas![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B] To dostojności mu dodaje - widziałam na zdjęciu - słowo daje![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B] A 13 ma latek- Ha! Taki z niego Bratek..[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B] Biega z piłką tu i tam - jaki dzisiaj Marku mamy plan?" [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#4169e1][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#4169e1][/COLOR][/SIZE]
:evil_lol: hihihi...
Buziaki chłopaki!!!

Posted

[SIZE=3][COLOR=red]Bondziorno dla Nikolasa!!!! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red]... życzę jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia... [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000]będzie dobrze..!!! :loveu: Uszy go góry!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Imbir1']Rymonka ciekawa jestem czy uda Ci się ruszyć Marka, żeby wstawił fotki:cool3:
trzymam kciuki, może masz większą siłę perswazji:diabloti:[/quote]
Wiem że Nikolas jest chory ... i nie dziwie się Markowi, że nie ma czasu na wklejanie fotek... ale zawsze to MY możemy powpisywać się do galerii NIkolasa i ją trochę urozmaicić...(o ile Marek nam pozwoli).. ale będziemy rozmawiały tylko o NIkim...? Pewnie niedługo (jak z resztą napisał) coś wrzuci z sesji np. spacerkowej...

Pozdr.;)

Posted

cześć Marek:multi: jak miło, że w końcu się odezwałeś:cool3::evil_lol:
trzymam kciuki za Nikolasa i życzę szybkiego powrotu do zdrówka:lol:

no i oczywiście czekam na nowe fotki:p

Posted

[quote name='Imbir1']chodziło mi o galerię Nikolasa:p widziałam, że walczysz o powrót do normalności Tonia, dzięki Marek:Rose:[/quote]
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#008000]Pomagam jak potrafie tym biedulką, Toniowi też sie staram pomóc,ale on[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=green] to niesamowicie cieżki przypadek... Nigdy nie widziałem tak zblokowanego na ludzi psiaka. Tyle wizyt (niełatwych zreszta w schronie) i nic żadnej poprawy poprostu. Duzo kaski na hotelik tzrba uzbierać...tak czuję..[/COLOR][/SIZE]

Posted

Kaska już leci, ciocia Aganiok działa, myślę, ze będzie dobrze, szkoda tylko, że schronisko w którym jest Tonio jest takie jakie jest....:cool3::shake:

To jak, kiedy możemy liczyć na fotki Nikolasa?:p

Posted

No to do dzieła, wiosna idzie i w plener warto zabrać Nikolasa na sesję zdjęciową:lol: tylko żebyście na tej sesji znowu nie przepadli na kilka miesięcy:cool3::diabloti:

Posted

[quote name='mm.templum']Fotki będą, muszę nadrobić zaległości, należy się przecież dziadkowi Nikolasowi jakaś sesja!!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
:multi:

Życzymy duużżżżoooo zdróweczka:p