Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały, żywiołowy szczeniaczek szuka nowego domu!!! ;)
Został porzucony, znalazłam go z siostrą wieczorem na ulicy, był zapchlony, ale już został wykąpany i dostał specjalny środek od pcheł. Teraz będzie odrobaczany. Znalazłyśmy mu chwilowe schronienie, ale szukamy teraz czegoś na stałe. Sama nie mogę go przygarnąć, ponieważ mam już 3 psy.
Gorąco zachęcam osoby mające warunki do przygarnięcia pieska :) Nie jestem w stanie oszacować ile może mieć tygodni, ale to jest mały piesek. Jest skory do zabaw i... w ogóle jest cały słodki :loveu: Zainteresowanym chętnie wyślę zdjęcia na mail.

Pzdr.

Posted

Daj ją do Pupili w sobotnim Porannym, mail do ogłoszeń: [email protected] - musisz wysłać info ze zdjęciem do czwartku, wrzuć malucha na www.bialystokonline.pl do ogłoszeń drobnych w rubryce "zwierzęta", zrób mu allegro lub poproś kogoś ze znajomych - to miejsca, z których zwierzaki znajdują domy, choc nie zawsze od razu.
Tylko zwróć uwagę do kogo ma trafić, ludzie bywaja często niestety mega nieodpowiedzialni. Biorą psa, by potem znów się go pozbyć, bo już im sie znudził lub nie spełnia oczekiwań (np. za duży urósł).

Guest monia3a
Posted

Śliczny chłopak :) daj go na Bialystokonline ze zdjęciem a szybko znajdzie domek.

Guest monia3a
Posted

Miejmy nadzieję, że jest to dobry dom i dońca psiego życia :)