Jump to content
Dogomania

Karolek- cudowna malizna do pokochania od zaraz- już w domku !!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua]Wczoraj tj 01.12 br babcia miała wypadek... Wyszła z Karolkiem około 22:00 i mały ją lekko pociągnął i babcia przewróciła się jak długa... Babcia czuje się źle....
Dobrze, że mój mąż dziś wrócił z pracy toteż dziś i jutro Karolek będzie wychodził na spacery dłuższe i w męskim towarzystwie..... Ponadto dodaję, iż babcia porusza się o lasce a jakieś 2 miesiące temu spadła nam ze schodów na klatce schodowej toteż nie może poruszać się z powodu okropnego bólu kolana, w którym notorycznie zbiera się "woda".

Mieszkamy na 3 piętrze w bloku i spacery dla babci ogromnym wyzwaniem. Ponadto i dla mnie wizyty u weterynarza wymagają dużego pokładu energii, by wejść, zejść, dojechać. Często by ratować Karolka robiłam wszystko ponad swoje siły oraz okropne bóle kości. Poruszam się o kulach a w domu jeżdżę na wózku inwalidzkim by nogi i złamany kręgosłup wypoczął.
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]

Prosimy o pomoc i chętnego do adopcji Karolka.

To wspaniały, mądry, kochany piesek.
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Kochamy Karola ale dłużej już nie damy rady....[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Prosimy o pomoc.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Karolek jest wspaniałym i wiernym kompanem na chłodne zimowe wieczory a przede wszystkim na całe życie...
[/FONT]

Posted

W dodatku o Łodzi na stronie 5 możecie Pastwo poczytać o Karolku...

Bardzo serdecznie chciałabym podziękować WSZYSTKIM, którzy przyczynili się do tego, iż ten artykuł powstał i miejmy nadzieję, że Karolek znajdzie wreszcie albo swego prawowitego właściciela albo nowy, kochający domek..

Posted

Kochana Żabo13 my pragniemy tego samego z całego serca.... Nie oddamy Karolka do budy bo on do tego się nie nadaje... To typowy pieszczoch-kanapowiec....
Mam nadzieję, że ktoś zadzwoni ws.adopcji........ bo jak na razie to cisza :(

Posted

[SIZE=4]Niestety kompletna [I][COLOR=Red]CISZA[/COLOR][/I], [COLOR=Red]ani jednego telefonu[/COLOR], [COLOR=Red]ani jednego e-maila.

:-(:-(:-(:-(:-(:-(

[COLOR=Black][I]Jesteśmy zrozpaczeni...
Karola kochamy i nie oddamy do schroniska będziemy czekać...[/I]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

[B][SIZE=3]Celowo chciałam by artykuł zawierał prawdę na temat mojej jednostki chorobowe oraz naszej sytuacji życiowej.... Też spodziewałam się, iż będzie masa telefonów i z każdym chętnie bym się spotkała by pokazać Karolka oczywiście zapraszając do nas do domu... Jednakże nie było ano jednego odzewu w tejże sprawie :([/SIZE][SIZE=3]
Cóż mam powiedzieć, jest cholernie przykro bo masa ludzi starała się nam pomóc a jednak to nic nie pomogło[/SIZE][/B] :(

[I][SIZE=5]
Dziękujemy raz jeszcze wszystkim, którzy byli zaangażowani w nasz problem... Jesteście kochani.... Kasiu z "NiZ" oraz Pani Redaktor z gazety- jesteście niesamowite i jeżeli ja tylko będę mogła Wam jakoś pomóc to zapraszam serdecznie obie Panie macie mój numer telefonu toteż postaram się pomóc jeśli tylko będę potrafiła w jakiejkolwiek sprawie.[/SIZE][/I]